• Mtrans bedzie duzy syk Autor: ~szeryf [188.146.80.*]
    Przejrzalem spolke na wylot wyniki finansowe i rzeczywiscie bardzo fajnie to wyglada. Nie jest to kolejna wydmuszka tylko realny biznes zarabiajacy na siebie. Ile to juz smieci gielda wpuszczala na NC? Kto kupil wczoraj akcje powinnien trzymac je dosyc dlugo bo tutaj powinien byc duzy zysk.
  • Re: Mtrans bedzie duzy syk Autor: ~arek [89.238.166.*]
    Ogólnie wszystko ok. Zastanawia mnie dlaczego spółka tak tanio sprzedawała akcje w emisji.
  • Re: Mtrans bedzie duzy syk Autor: ~szeryf [188.146.80.*]
    Ciezko powiedziec wiesz moze glowny wlasciciel dogadal sie z jakims inwestorem ze zalatwi mu robote jakies wejscia gdzies a w zamian dostanie tanie akcje i bedzie akcjonariuszem. Nie wiem ciezko powiedziec nie znam sie na tym, sa to tylko moje takie przemyslenia
  • Re: Mtrans bedzie duzy syk Autor: ~arek [89.238.166.*]
    Bardzo możliwe bo cena emisyjna to śmiech, a branża bardzo ciekawa i co ważne dochodowa. Pomysł na biznes bardzo dobry, tabor transportowy zróżnicowany wiec i sezonowość nie jest duża bolączka. Ciągniki siodłowe w perspektywie budowy jedwabnego szlaku czy hds-y w ciagle goracej branży budowlanej.
  • Re: Mtrans bedzie duzy syk Autor: ~szeryf [188.146.80.*]
    Zgadza sie sprzet na budowe maja konkretny. Chyba kazdy z zycia z nas wie zeby dostac jakis kontrakt po pierwsze trzeba miec dobry sprzet i robic dobra robote po drugie byc w jakims stopniu uznana marka a po trzecie no trzeba chyba tez tymi udzialami sie podzielic no nie am nic za darmo tak mi sie zdaje. Dlatego uwazam ze cena obecna jest promocyjna.
[x]
MTRANS 0,00% 0,05 2019-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.