Jaka sytuacja panowie, co dalej. Forum ucichło, nikt z ntt mi nie odpisał. Normalnie jakby nic się nie stało. Egzorcysta, odpraw jakieś czary i określ przyszłość entka.
przyszłość jest znana nie ma jak rodzinny interes ( już prawie cała -brak kokoszki ) .jeszcze jakby przytulili akcjonariuszy ale nie odebrali im akcje za bezcen to by było super !!! ps ale się rozmnożyli i im przybyło !!!
Forum jest niestety pełne świrów, albo stety - ktoś musi oddawać kapitał. Wiatrak wyglądasz na przyzwoitego człowieka, z tobą będę tu trzymał. A akcje. Mamy oddać i biorą nas na wytrzymałość? Jeżeli tak to szkoda czasu, nic z tego.
Kupiłem cztery lata temu ntt .lubię grać w spółki zdołowane ale dobre bo przynajmniej wiem ,że nie stracę ,miałem kiedyś atm grupa .mci, ,wandelex i inne ostatnio miałem tritona .zawsze zarabiałem może nie dużo około 25-30%. ale nigdy nie straciłem wybieram spółki długo i wnikliwie .tutaj ( ntt) zauważyłem od pewnego czasu dziwne wpisy szkalujące i namawiające na sprzedaż .i dziwne pakieciki ,raport to był pretekst .przecież spadły 3 dywidendy a firma ma się dobrze i jak myślę ,że zapłaci ,25gr ..a jak nie to pójdzie na kapitał zapasowy i już w zeszłym roku niby dostałem ale cena nigdy nie wróciła do ceny z przed dywidendy to można powiedzieć ,że nie dostałem .dziwne wpisy i nagły spadek układają się w całość coś się dzieje spekuła lub rodzince zależy na tych akcjach po niskiej cenie sprawa wyjaśni się do powołowy kwietnia jak ogłoszą ile dywidendy czy będzie ps ja tych akcji nie oddam !!!!
Mniej spółek kontroluję, ale jak już to wiercę do zwycięstwa. Nie wymienię nazw spółek, żeby nie powodować podświadomych sugestii. Tu nie ma co się za dużo rozpisywać (tak myślę, nie leży to w interesie zbieraczy). Ktoś tu musi wykonać robotę, a my musimy być cierpliwi.
Wiem ,że czytają forum i żywo reagują na wpisy ale mnie to nie obchodzi i tak już klamka zapadła i robota będzie wykonana .Wiem jedno ntt jest spółką która generuje zyski na tak ciężkim rynku i ma wskaźniki dużo niższe od spółek z branży które notują straty . dobra zmiana nie wyszła na dobre branży .ale maciarewicz kiedyś musi kompa zmienić jak zmieni to na polski ha ha
eskulapku odpowiadam idzie gra prawa kieszeń do lewej i robimy minus 10% a wieczorem liczymy akcji tyle samo kasy tyle samo zapłaciliśmy tylko małe maklerskie a zrobiliśmy 10 % na minus i pierdli co niektórzy ze strachu. Ja myślę a jestem też omylny że jak idą doły to przygotują się do dużej dewidendy albo chcą oddać spółkę jakiemuś grubasowi może CD Projekt zobaczymy za 2 miesiące
eskulapku odpowiadam idzie gra prawa kieszeń do lewej i robimy minus 10% a wieczorem liczymy akcji tyle samo kasy tyle samo zapłaciliśmy tylko małe maklerskie a zrobiliśmy 10 % na minus i pierdli co niektórzy ze strachu. Ja myślę a jestem też omylny że jak idą doły to przygotują się do dużej dewidendy albo chcą oddać spółkę jakiemuś grubasowi może CD Projekt zobaczymy za 2 miesiące
Pożyjemy zobaczymy. Początek życia giełdowego mieli fantastyczny, co wymyślą teraz? Kurek jeden wie. Nie wypowiadam się o NTT ani źle, ani dobrze ponieważ poznali moje dane. Każdą wypowiedź na forum muszę najpierw cenzurować. Trochę szkoda mojego czasu, ale prowadziłem równolegle inne tematy więc nie narzekam. Mam pewne przeczucie co będzie (na podstawie historii innych spółek bardzo rodzinnych).