Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,31 zł , zmiana od tamtej pory: 380,52%

Re: Zakupiłem trochę

Kupiłem cztery lata temu ntt .lubię grać w spółki zdołowane ale dobre bo przynajmniej wiem ,że nie stracę ,miałem kiedyś  atm grupa .mci, ,wandelex i inne ostatnio miałem tritona .zawsze zarabiałem może nie dużo około 25-30%. ale  nigdy nie straciłem wybieram spółki długo i wnikliwie .tutaj ( ntt) zauważyłem od pewnego czasu dziwne wpisy szkalujące i namawiające na sprzedaż .i dziwne pakieciki ,raport to był pretekst .przecież spadły 3 dywidendy a firma ma się dobrze i jak myślę ,że  zapłaci ,25gr  ..a jak nie to pójdzie na kapitał zapasowy i już w zeszłym roku niby dostałem ale cena nigdy nie wróciła do ceny z przed dywidendy to można powiedzieć ,że nie dostałem .dziwne wpisy i nagły spadek układają się w całość coś się dzieje spekuła lub rodzince zależy na tych akcjach po niskiej cenie sprawa wyjaśni się do powołowy kwietnia jak ogłoszą ile dywidendy  czy będzie  
ps
ja tych akcji nie oddam !!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NTTSYSTEM 0,91% 11,10 2026-01-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.