ciesze się eskulapku że żyjesz i czuwasz wróciłem z Barcelony (drugi numer po Paryżu jest cudna) patrze a tu mój znajomy eskulao czuwa jak to prawda że floot jest 10 % to był by to ideał bo piszą że 25% jak miałem helio i flot był10%to z 4 zł skoczyła na 25 zl ale po 15 pękłem i oddałem ale kupiłem równo po 4 przed dewidendą animator sam sobie leje żeby odebrać towar od nastrachanych na moje oko będzie z 50 gr bo kurki będą mieli sporo forsy Panie AS ską d s.Pan wie że jest 10% Eskulap byłem w Pineda de la mar 40 km od barsy 7 dni za 1100 zł 4 gwiazdy i wylot z pod domy z wrocławia polecam
Walczyłem na innej spółce z ogromnym sukcecem, tu wróciłem sobie pogadać z akcjonariuszami. Akcje trzymam, a część pakietu który sprzedałem w styczniu ubiegłego roku przemnożyłem gdzie indziej x 2. Mam w nosie ntt i tych co decydują o kursie. Marzeniem moim jest aby stało się coś takiego jak na beefsanie. Główny udziałowiec miał zabezpieczone kredyty akcjami, wyczuli gościa i puścili z torbami. Podobnego zakończenia kariery w biznesie życzę tu. A za co? Nabici w butelkę już na samej emisji i obietnicach wiedzą o co chodzi.
kupowanie po jednej akcji w dziesięciu transakcjach (wiadomo kto może sobie na to pozwolić), sterowanie otwarciem i zamknięciem, kreślenie tym wykresów, świec itp, itd, czy ktoś jeszcze uważa że tak prymitywne formy sterowania kursem trwające tu od wielu lat nadają się do zgłoszenia do pewnej instytucji, do takich spraw powołanej?
Bardzo chętnie podpiszę się pod pismem. Wymienimy się emailami i prześlemy skan do KNF i do wiadomości NTT. Proszę napisz coś i odezwij się jak napiszesz. - podam swojego emaila
Moim zdaniem każdy może zostać na Ntt i spekulantem, i animatorem, i tzw Onym. Warto spróbować swoich sił i szarpnąć kursem w jedną lub drugą stronę. Przed wynikami i po wynikach ładnie zmanipulował ktoś rynek, czyli nas i poleciał w dół. Ja jako giełdowy optymista pozbierałem trochę - pozbyłem się kiedyś części pakietu i teraz uzupełniam.
wystarczy info że nie ma dywidendy to będzie rzeź niewiniątek. Ja bym tak zrobił i wtedy uruchomił skup własny gdybym pociągał za sznurki w tej firmie. moze ktoś to czyta i podłapie
3,5 mln czyli 3 mln na dywidende -> ca1mln dla kurka ->ca.1.mln dla lombdy i 1mln dla pozostalych. Ale to ze ktos se tu steruje to tez moge sie podpisac pozdrawiam esqulapa i egzorcyste:) ile to juz lat
Nie zajmuję się giełdą, pytaj innych znawców. Miałem być na giełdzie przelotem, ale była mała awaria i tak sobie już siódmy rok kibluję. W międzyczasie stałem się znawcą polimexu ale gdybyś mnie zapytał co dalej to i tak nie powiem bo nie wiem.
Dokończę tylko temat NTT i znikam. ps. byle szybko to nastąpiło
jak piotrki marki i jakuby rządzą spółką to reszta jest do nwyrębania dodatkowo 45% w wolnej sprzedaży to trochę dużo jak jest 10% to mogą wsółke wywieżć w kosmos ale byłbym nieskromnym jak bym radził proszę się nie sugerować to są tylko moje spostrzeżenia ja rzadko się mylę ale też się mylę