• Dr Jekyll i Mr Hyde Autor: ~NewagoNowy [31.183.6.*]
    Uprasza się osobnika antysyf vel PPP vel forhand o trzymanie ciśnienia. Kolejna wpadka bardzo zaniżyła i tak wyjątkowo nikłą wiarygodność jego wypocin, a styl manipulacji informacjami oraz brak zainteresowania nimi odpowiednich służb spowoduje u niego kolejną reinkarnację.
    I tak , posługujący się nickiem "forhand" o przypożądkowanym IP 80.245.177.* w wątku z 26-02- 2017 : Jeszcze raz o "spółdzielni" w wyniku mocnego zdenerwowania użył w swoich licznych dysputach, odbywających się także z samym sobą, niewłaściwego narzędzia do odpowiedzi i zamiast podpisać się "antysyf" omyłkowo użył nicku "forhand" z IP 37.248.161.* którepo nawet w tym samym wątku używał już "antysyf". To kolejne już rozkojarzenie w (i tu ciekawostka) rok od ujawnienia innych jego urojeń.
    Problem tego osobnika szczegółowo opisałem na tym forum 25.02.2016 .
    Można sprawdzić tu: https://www.bankier.pl/forum/temat_re-nie-tylko-dobre-wiesci,19836193.html
    Wtedy jednak reinkarnował wielokrotnie prowadząc że sobą wielkie dysputy używając nicku "PPP" oraz "antysyf"
    mnożąc przy okazji mnóstwo bezsensownych insynuacjì i pomówień. W zasadzie niewiele się od tego czasu zmieniło. Jak pisał tak pisze swe spiskowe teorie. Zdążył już jednak w międzyczasie i niepostrzeżenie (tak mu się tylko wydaje) zmienić parokrotnie narzędzie z którego śle swe rewelacje oraz użyć innego nicku. Niestety w rocznicę poprzedniej wtopy po raz kolejny miał niefarta. Coś nie zagrało i na skutek ciężkiego wzburzenia popełnił kolejny kardynalny błąd.
    Wiem także że jest autorem wielu innych wątków na tym forum. Używa tam innego nicku i oczywiście śle swe "interesujace" spostrzeżenia z odpowiednio doń przypożądkowanego narzędzia ( IP )
    Ale o tym później ( zdecydowanie wcześniej niż w rocznicę ) Najwyraźniej PPP vel antysyf vel forhand nie trzyma ciśnienia i potrzebuje wsparcia. Czy ktoś mu pomoże?
  • Re: Dr Jekyll i Mr Hyde Autor: ~NewagoNowy [31.183.6.*]
    Dodam tylko, że wytrzymał w ww opisanym wątku dość długo. Puścił "bąka" i zatruł powietrze dopiero o 19.49 gdy temat wątku nieco ewoluował na : "Pani prof. G. Ancyparowicz członkini ..." choć nie od samego początku. Trzeba przyznać. Trzymał się dzielnie. Jak widać tylko do 19.49. I ta usunięta przez moderatora interwencja w obronie swego ja dokonana przez PPP to już objaw wściekłości?
  • Re: Dr Jekyll i Mr Hyde Autor: ~mmm [188.33.82.*]
    przyporządkowanego
    Porządek musi być jak mawiał Szwejka. Przepraszam to za sprawą włączonego auto uzupelnienia i ...mojego pośpiechu. Ale błąd zdecydowanie mój.
  • Re: Dr Jekyll i Mr Hyde Autor: ~PPP [85.193.222.*]
    @NewagoNowy
    Bardzo bawi mnie kolejne strzelanie przysłowiową "kulą w płot". Raczej masz syndrom "Szkala" z filmu "Kilerów dwóch". Ty i inni widzicie mnie wszędzie. To już histeria. Znaczy ciśnienie to Wam rośnie. Tym bardziej, że znowu pudło!!!

Przy tej okazji uprasza się Redakcję Bankiera o nie usuwanie wpisów, które nawiązują również do Waszej - Bankierze - działalności polegającej na publikowaniu rekomendacji osławionego domu maklerskiego, kiedy OFE tej samej grupy kapitałowej robiło operacje w dokładnie odwrotnym kierunku. Rozumiem, że przypominanie Bankierowi tego faktu jest dla Was niezręczne, a może nawet niezawinione, bo Wy nie jesteście ani OFE, ani domem maklerskim, ale uprasza się abyście potrafili przynajmniej przyznawać się do tego, że taki fakt przeciwstawnych rekomendacji i działań faktycznych miał miejsce.
    Współudział w ośmieszaniu lub kasowaniu moich wpisów nie poprawia wiarygodności osób stojących za tym brzydkim zachowaniem, kosztem zwykłych akcjonariuszy, nie mających dostępu do informacji wewnętrznych spółki, a przedstawianych na posiedzeniach organów zarządzania i nadzoru.
    Pragnę niniejszym oświadczyć, że moje informacje odnośnie interwencji w np. KNF nie są zmyślone. Więc NewagoNowy nie bądź tak pewny siebie i nie odwracaj uwagi od wpisów moich lub Obserwatora, www i innych osób, które w sposób oczywisty istnieją, nie są mną, a mają podobne spostrzeżenia na temat wysoce dziwnego zachowania kursu spółki Newag.
    PS. Jak tam "forhand". Podobno Ty jesteś mną. Bo ja na pewno Tobą nie jestem.
    To pewnie tylko zbieg okoliczności że PPP pisał używając IP z którego pisał również antysyf. To pewnie i drugi cudowny zbieg okoliczności że pod tym samym IP podpisał się antysyf i forhand. Dużo tych zabiegów okoliczności jak na jedno forum.
  • Re: Dr Jekyll i Mr Hyde Autor: ~PPP [85.193.222.*]
    @NewagoNowy. Jest czas na żarty i docinki, i czas na poważne rozmowy. Nie mam pojęcia, o czym dzisiaj piszesz. Istnieje coś takiego jak dynamiczne przydzielanie adresu IP. Zdarzyło się też wiele razy, że ktoś z innego adresu używał mojego "nicku", ale na pewno, wbrew Twoim twierdzeniom nie jest tak jak piszesz.
    Fakty są takie, że np. AS zna się na AT, a ja nie mam takich zdolności :). Nie zmienia to innego faktu, że wraz z Obserwatorem, www i innymi zauważyliśmy oczywiste nieprawidłowości, które są poważniejsze w skutkach niż błędne rozpoznanie tendencji z kresek AT. Fakty są również takie, że KNF badał sprawę, a może bada ją nadal. Gdybyś swoje zdolności tropiące wykorzystał dla ustalenia, kto w kluczowych momentach nawet ostatnio w dniu wyrysowania "młota" dokonywał transakcji łamiącej rodzące się trendy (a było tak kilkanaście razy), mógłbyś zrobić coś naprawdę ważnego.
    Obserwatorze, dziękuję. Bardzo pomogłeś.
    AS kiedyś prosiłem, abyś pisał jak najwięcej - wkurzyłeś się na mnie i bardzo pomogłeś :). Cel został osiągnięty. Dziękuję
    Życzę wszystkim akcjonariuszom zysków wynikających z rozwoju firmy i uczciwości w dyskontowaniu tego rozwoju.
    Na wyciąganie wniosków z naszych "obserwacji" jeszcze nie jest pora.
[x]
NEWAG 0,36% 84,30 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.