• promocja????? czy wrobiono nas ??????? Autor: ~ert [78.88.11.*]
    jw
  • Re: promocja????? czy wrobiono nas ??????? Autor: ~Buldożer [77.253.90.*]
    motają, motają, same panny nie wiedzą czego chcą, czy w lewo czy w prawo. szukają swoich akcji co je oddały wczoraj i nie mogą znaleźć.
  • Re: promocja????? czy wrobiono nas ??????? Autor: ~666 [83.144.110.*]
    ~ert, a możesz powiedzieć, na co Ty liczyłeś dziś ??? spółka ma tydzień temu zaledwie otwarte postępowanie układowe, dobrze, że na razie żyje :-)
  • Re: promocja????? czy wrobiono nas ??????? Autor: ~Nm [5.172.255.*]
    Po wczorajszym wzroście 30% nalezy sie korekta
    można było elegancko dzisiaj dojechać do 1,50

rynek jest totalnie wyprzedany. Cały FF jest w kilku rękach, tylko jeden patrzy na drugiego jak tu go przechytrzyć i więcej zebrać po jak najniższej cenie. tak chytrzą, że aż sami się przechytrzą. Po co to było dzisiaj zwalać?

666- i co z tego że dopiero podpisali układ? To jest problem wielu firm z branży nieruchomości; na BBI Dev jest niby inaczej? Albo LCCorp? Mają nieruchomości, będą żyć. W Interbud Cała kapitalizacja 7-9 mln PLN? toż to śmiech na sali.
  • Re: promocja????? czy wrobiono nas ??????? Autor: ~666 [95.155.82.*]
    :-)

o mnie możesz być spokojny, ja tutaj nie chytrzę tylko się przyglądam :-) nie lubię budowlanki...

BBI i LCC to zupełnie inne tematy... inny rynek... inna płynność....  wszystko inne :-) tylko branża ta sama.
    Interbud ma problemy z określonego powodu i tak jak pisałem wcześniej pętlę nadal mocno zaciśniętą. Otworzyli postępowanie układowe, a do wykonania układu jeszcze kawałek.... Kapitalizacja ok., FF też, wszystko ok. tylko same te ich działki które mają mogą nie wystarczyć do odbicia... Kojarzysz GANT ? stary temat ale warto pamiętać. Tak jak napisałem ja to widzę na razie ostrożnie bez hura optymizmu.... :-) 
    generalnie cieszę się z Twoich opinii i szanuję Twoje zdanie, jednak moment słabości i sugerowanie się takimi opiniami pozbawił mnie zarobku 75% na kapitale na Almie. A tutaj walor fajny, pięknie zdołowany, tylko akcjonariat geriatryczny.
  • Re: promocja????? czy wrobiono nas ??????? Autor: ~Mm [46.134.145.*]
    Tez mialem okazje zarobic 70% na almie ale nie sprzedalem w poniedzialek po 2.5. Mam nadzieje ze tu zarobie duzo wiecej...
  • Re: promocja????? czy wrobiono nas ??????? Autor: ~666 [80.48.244.*]
    I wzajemnie, dlatego tutaj się przyglądam :-)

Na almie wiadomo było od września jak to się skończy, tam dla zabawy były dwa wejścia w grudniu i styczniu, potem już tylko czysty ubaw, Kolega wszedł wtedy jeszcze ten trzeci raz i widziałeś jak się skończyło, o jeden most za daleko ... Dalej warto się tamtemu tematowi przyglądać ale tylko ze względów tzw. szkoleniowych pod kątem tych szanownych panów którzy tam robią to show.... wszystkich bez wyjątku.... A tych 75% nie masz co żałować, naprawdę lepiej przepić niż ich sponsorować....

Tutaj zobaczymy co będzie, na ten kci zerknij przynajmniej dla zabawy w wolnej chwili, ciekawe to jest. U mnie niestety teraz trochę krucho z czasem więc jazdy typu alma odpadają.

A tak przy okazji - żabkę sprzedali jak pewnie widziałeś :-)  
    Żabka - tak ciekawy deal. Kosmos.

Alma dała dziś parę złotych zarobić. A tutaj trzeba czekać aż się znudzi im wachlowac tam i z powrotem, albo aż ludzie przestaną oddawać akcje. A że jest tu coraz mniej leszczy i coraz mniej akcji w obrocie, to szansa na to jest spora. wiem jedno, jak przyjdzie odpał to poniżej 2- 2,50 się akcji nie kupi
  • Re: promocja????? czy wrobiono nas ??????? Autor: ~alex [78.11.161.*]
    a kiedy to będzie ??
[x]
INTERBUD 0,25% 2,00 2026-04-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.