• Przemyślenia obserwując co się dzieje. Autor: maciej_z_zadupia [77.86.6.*]

Wiadomym ogólnie jest ,że często stosowanym zabiegiem w przygotowaniu do upadłości jest rotacja osób z zarządu żeby rozmyć odpowiedzialność. Obserwuję to wszystko co się tu dzieje im dłużej patrzę to przecieram oczy ze zdumienia te wymiany nie są normalne. Dziwi także fakt że żadnego potwierdzenia zakupu nie ma jak do tej pory licząc od spadku kursu . Obym się mylił , obym się mylił . Nie chcę mieć wpływu na na niczyje decyzje zakupowe ale czekam na merytoryczną dyskusję na forum.
  • Re: Przemyślenia obserwując co się dzieje. Autor: ~BYLY_AKC [89.229.212.*]
    po to tak zbili kurs aby tanio zebrac od leszcza i poszybowac z kursem w kosmos jak na gnb
  • Re: Przemyślenia obserwując co się dzieje. Autor: maciej_z_zadupia [77.86.6.*]
    Dobrze jest jedno ale ostatnie zakupy żony byłego prezia były po 0,5pln i była o tym informacja po jakimś czasie on rezygnuje co oni takich rzeczy nie planują wcześniej? moja hipoteza jest taka zakup na podbicie rynku nie udało się dobra co mamy dalej spadek kursu do 20 groszy info ze spółki ,że to nie jest ich wina i co dalej ? ja się pytam co dalej
  • Re: Przemyślenia obserwując co się dzieje. Autor: maciej_z_zadupia [77.86.6.*]
    Nie ma dialogu na ten temat więc podobnie myślicie tylko boicie się wyrazić swoje myśli , tak myślę forum nie ma żadnego wpływu na kurs pogadajmy o tym . Nowy prezes tez dziwne kupił akcje ale nie MNI o co kaman? czy zostanę z ręką w nocniku? z dużo niewiadomych jak dla mnie tylko szkoda ,że po czasie tak to jest brać się akcje pod wpływem alkoholu.
  • Re: Przemyślenia obserwując co się dzieje. Autor: ~xx [83.27.174.*]
    A przyszło Ci do głowy ,że Piechocki co najmniej dziwny jest ? Nie chcę pisać , że myśli trochę inaczej ale czasami ciężko za gościem nadążyć :) Co dziwi to rezygnacja Gwiazdowskiego

link 

czyżby nie chciał swoim nazwiskiem reklamować tego bajzlu czy Piechocki go zmusił ? Tego nie wie nikt !
    Jedno jest pewne , Piechockiemu puściły nerwy i stąd te dziwne jego zachowanie . My tracimy grosze Piechocki zaś z każdym dniem tracił miliony . Tak się kończy gdy próbuje być się cwańszym niż rynek a rynek to akcjonariusze , których już nie raz Piechocki wystawił do wiatru .
    Zgadzam się ja na MIT byłem obecny jak jeszcze działało tamto dziwne forum tylko dla akcjonariuszy MIT te rozmowy z nim prowadzone to było dziwne facet naganiał na akcje całe szczęście ,że się w czas wycofałem owszem potem leczyłem rany po tej dziwnej inwestycji . Przyrzekałem sobie że do tej samej rzeki nie wejdę drugi raz a tu masz wlazłem mam nadzieję ,że wyjdę choćby na 0
  • Re: Przemyślenia obserwując co się dzieje. Autor: ~Antoni [83.10.70.*]
    Na każdej spolce malej czy dużej sa walki  , przykład JSW,   spadek do 8 zeta z kawałkiem , LOTOS spadek do 7 zeta , GNB , GETIN . Swego czasu KGHM . itd. , itd. . Im większy spadek tym większy zarobek później . Sztuka jest wyczaic dolek i kupic papier na samym dnie  , ale to udaje się nielicznym .  Samemu trzeba podjąć decyzje . Ja czekam na 18 groni i tam się wbije , może tez nizej lub lekko wyżej . Ta spolka da zarobić  i to dobrze , tak czuje w swoich starych kościach .
    Nie wiem po ile wszedłeś do tej rzeki ale życzę Ci wyjścia z niej co najmniej na zero :)
    Swoją drogą jest tyle ciekawych spółek :) ale co tam , nie znam się , zarobiony jestem :)
  • Re: Przemyślenia obserwując co się dzieje. Autor: ~bbb [91.239.196.*]
    MNI Telecom dalej istnieje czy już nie
[x]
MNI 0,00% 0,03 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.