• DYWIDENDA WIDMO Autor: ~PPP [85.112.221.*]
    Co ludziska z kosztami załatwienia potwierdzeń posiadania akcji na dzień wypłaty dywidendy wysłanych do MNI?
    Idzie to jakoś odzyskać?
    Sąd?
  • Re: DYWIDENDA WIDMO Autor: maciej_z_zadupia [77.86.6.*]
    Po co ci dywidenda? ;-) Niedługo zdziwisz się jakie cuda tu się będą działy . Daj się obkupić i nie wyjeżdżaj z dywidendą .
  • Re: DYWIDENDA WIDMO Autor: ~ja [83.7.230.*]
    Cuda będą jak spadnie na 9-8 groni :)))))))))))))))))))
  • Re: DYWIDENDA WIDMO Autor: ~PPP [85.112.221.*]
    Po to, że zapłaciłem 30zł za zaświadczenie z biura maklerskiego plus koszt wysłania ze zwrotką do MNI

Złodzieje po prostu nic więcej

Dnia 2017-01-30 o godz. 14:36 ~PPP napisał(a):
    > Po to, że zapłaciłem 30zł za zaświadczenie z biura maklerskiego plus koszt wysłania ze zwrotką do MNI
    >
    > Złodzieje po prostu nic więcej
    >

zgadza się :)
  • Re: DYWIDENDA WIDMO Autor: ~gracz [159.205.184.*]
    Niestety z Mit - Lark było podobnie jak z MNI. Teraz lark kosztuje 8gr po odjęciu scalenia.
  • Re: DYWIDENDA WIDMO Autor: ~gupek [79.191.39.*]
    Nie biadolcie nikt was nie zmuszał a jak fudy wyszły to moze i będzie 0.8. myślę , że ten tydzień otymistycznie jak skończy się na 15.
    8-9 gr max !!
  • Re: DYWIDENDA WIDMO Autor: ~niezalogowany [89.65.83.*]
    Potwierdzenia posiadania akcji nie jest wymagane do otrzymania akcji. Takie potwierdzenie jest wymagane wyłącznie do takich spraw jak np. udział w WZA.
    Jak dla mnie akcje kupiłeś już po dacie przyznania praw z obciętą wartością dywidendy z kursu.
    Nie ma takiej możliwości, żeby nie dostać dywidendy, chyba, że makler Cię w trąbę zrobił. Bo dywidenda jest wypłącana i odcinana z kursu, a obowiązek obsługi leży po stronie GPW i domów maklerskich.
    Zwrotu kosztów zaświadczenia na pewno nie dostaniesz, ale jak masz świadectwo, to dopóki nie sprzedasz akcji, możesz chodzić na WZA (zresztą akcje powinny być zablokowane dopóki masz świadectwo, jeżeli jest ono prawdziwe).
  • Re: DYWIDENDA WIDMO Autor: ~KapitanPompka [37.47.5.*]
    dywidenda zaległa za 2014,oszuści i zlodzieje
  • Re: DYWIDENDA WIDMO Autor: ~PPP [85.112.221.*]
    dywidenda miała być rzeczowa w akcjach, nie pieniężna... Żadnego odcięcia dywidendy na kursie akcji nie było...
    Jak się "niezalogowany" gamoniu nie znasz to nie pisz głupot bo na idiotę tylko wychodzisz! A makler to mógł zrobić w bambuko ale Ciebie skoro taki zorientowany jesteś...

[x]
MNI 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.