Jeszcze troche polecieć może, plotki są złe zatem będzie tutaj rollecoaster :) Januszom nagonionym przez Jogimetra i jego "kupuje wszystko jak zleci na 30gr" gratuluje po raz kolejny. Gdyby nie wy to te 70% zarobionych ludzi by tutaj mało co ugrała.
trzeci dzień, trzecie skubnięcie ou je - Janusze (padawani Jogimetra) będą mieli co przeżywać i wypisywać teksty "przegrałeś życie" :D jak mafia hawe z ich prezesem i zarządcą zdecyduje o ostatecznym zaoraniu spółki
Dnia 2017-01-27 o godz. 11:34 falenta napisał(a): > no tak ale po co kupujesz nie rozumiem , naganialeś by spadło i żeby tanio kupić ?
Przynajmniej od kursu 1,5zł łgacie "trzymac będzie rakieta" ubraliście ludzi w palta na długie miesiące jak nie lata (nagonki twoje, Jogimetra i jego ekipy przed 3 najwiekszymi spadkami) i zarzucasz komuś naganianie????? :D mocny żart :))) Tak kupiłem 3 pakiety od 25.01 :) tylko pod spekulacyjne podbicia/zjazdy które teraz mają miejsce.
Mafia hawe ma sie doskonale, jak widać po ostatnich infach w doskonały sposób wyprowadzili majątek z firmy - takie są fakty :) Rakieta to TEORETYCZNIE moze byc (powtórze TEORETYCZNIE) jeśli wasze porozumienie rzeczywiscie wymusi NWZ, zmieni zarzad, odzyska wyprowadzoną kase/majątek i splaci dlugi (niech mi ktoś da JEDEN przykład czy kiedykolwiek w historii III RP coś takiego się udało, jestem w temacie długo ale o takich cudach to nie słyszałem/czytałem). Zarobiłem tu duzo, podobnie jak ~70% osób i jeszcze tu zarobie i życze wszystkim tego samego (poza padawanami Jogimetra, którzy mu przytakiwali, jak ubierał/nabierał niezorientowanych ludzi:)
Kłamcą i manipulatorem to co najwyżej jesteś ty. (Większego manipulatora znajdziesz obok siebie - swojego "przyjaciela" Jogimetra, z którym w piękny sposób naganiałeś ludzi. On przed samymi spadkami, a ty od czasu do czasu bez szczególnie powiązania ze skokami kursu). Ja opisuje sytuacje tak jak to widzę. A to, że nie mam szacunku dla tych, którzy bezczelnie łgali i naganiali ludzi od 1,5zł+(albo wyżej) do aktualnego kursu - to prawda. Czy w ostatnich dniach kupiłem? też prawda. BTW Ostatni komunikat - piękny i część naganiaczy jeszcze pisze, że zarządca i prezes są "po naszej stronie" - się uśmiałem. :) I nie łgajcie ludziom, że tu kurs będzie 10zł, no chyba, że dodacie "po resplicie".
nie mieszaj jogiego do mnie ,nie znam ,napisałeś o mnie , pisałeś wszytkie miesiące zanim porozumienie zostało zawiązane że jestem kłamcą że nie powstanie itd nie wrzucaj wszystkich do jednego worka bo nie masz racji
Ty jesteś pajac na hawe nie masz pojęcia o giełdzie ja kupiłem hawe 230tys po 0.16 nie pajacuj i nie ubiżaj co chodzi o Jogiego posłuchałem go i zarobiłem
Zapomniałem mafii hawe podziękować za ok ~36/37% zysku "na czysto" zainwestowanej kwoty :)) Co prawda ryzykowałem tylko kwotą 32tyś zatem niewiele tego ale zawsze coś. Gratuluje tym, którzy kupili za grubą kasę :). Czekam na kolejną rundę rollecoaster-a :).