• cierpliwość Autor: rubikk [32.42.13.*]
    cierpliwość moja sie wyczerpuje... jak kurs stał w okolicy 0.15 przed scaleniem to mi to jakoś zwisało, kase traktowałem jako straconą ale w obecnej sytuacji jak scalili i coś się niby zaczyna dziac na spółce to mam już ochote wywalić (po uśrednianiu jestem 100% do przodu) mogliby sie zdecydować a nie tak sie bujać po 30groszy w gore i w dół...
  • Re: cierpliwość Autor: ~henryk [46.148.0.*]
    To wywalaj na co czekasz i problem z głowy.
  • Re: cierpliwość Autor: ~Eskimos [188.146.16.*]
    Henryk oczywiście z cenną radą już mi nie musi odpowiadać, bo by musiał się powtórzyć.
    Prawdę mówiąc też już mnie zanudzili.
    Z jednej strony czuję napięcie, bo ten walor jest nie do przewidzenia, a z drugiej strony to pykanie w coraz większych przerwach po prostu nuży.
    Chyba opuściło nas kilku pokroju Andrzeja i teraz kurs zrobił się bezkierunkowy, a transakcje beznadziejnie niskie.
  • Re: cierpliwość Autor: ~aa [87.206.142.*]
    nie wiem już z tego nic ( tutaj są spekulacje - pewnie sprzedali weszli w inne spółki, a my zostaliśmy z akcjami -oni zarobili- wrócą odkupią taniej i tak w kółko ) to mi się nie podoba - teraz rozpoczęła się gra na spadek wrócą będzie gra na wzrost ( 2 razy zarabiają ).
  • Re: cierpliwość Autor: ~Eskimos [188.146.22.*]
    Był jeden post, szkoda, że go nie podbijalismy opisujący działanie Matiza na innej spółce, wszystko później poszło zgodnie ze schematem.
    Możemy mieć nadzieję, że wróci tu po raz czwarty ( tak, już robil sobie według mnie przerwy), ostatnio chyba jednak zauważył, że niewiele jest już do,,wyrwania".

• Re: cierpliwość Autor: ~mac [94.254.153.*]
    po to są właśnie korekty.
    zniecierpliwieni mają sprzedać.
  • Re: cierpliwość Autor: ~Ciekawski [195.187.94.*]
    Paradni ci leszcze. Zlatują się jak muchy do g.wna i jeszcze mają pretensje, że im nie pachnie jak francuska perfuma.
    to jest gra na ludzkich emocjach - psychologia tłumu - umówmy się nie sprzedajemy w ten sposób załatwimy tych którzy sprzedali chociaż to oni wysypują , aby wystraszyć małych , a potem odkupić
    @aa
    Propozycja świetna i ja nie mam innego zamiaru.
    Zastanawiam się tylko komu pierwszemu nerwy puszczają przy 
    -5%,-10%.dalej nawet nie chcę myśleć.
    Problemem jest wycena akcji- wartość jest abstrakcyjna, bo może to być 0 a wystarczy jedna dobra sprzedaż czegokolwiek z majątku petrola żeby było 100 na jedną akcję.
    I najlepiej, żeby petrol zrobił jakąś korzystną transakcję jak najszybciej.
    to jest gra na ludzkich emocjach - psychologia tłumu - umówmy się nie sprzedajemy
    Zgoda, tylko ja widzę różnicę między korekta do 9,40 i korektą do 8,50 jak również początkiem spadków.
    Chwilowo przy tak beznadziejnym obrocie można tutaj zdziałać cuda i sobie wykreować świetną pozycję do spekulacji, niekoniecznie przy pośpiechu.
    Spekulanci mogli sobie zostawić ,,kreski lucznika " jako bazę.

[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.