Dnia 2016-12-30 o godz. 22:04 ~zgrywus napisał(a): > Kasa nie wyparowała - oni ją bezprawnie zagrabili Życzę nam sukcesów w walce w Nowym Roku Pozdrawiam I ŻyCZE TEŻ ::: POSADZENIA TEGO W KUFAJCE I OCZYWIŚCIE NIEUDACZNIKÓW - za papierki zgrabione według prawa niedotyczącego nas bo ja jestem Polakiem a nie moskalem albo jankesem ????? oni mogą okradać swoich a nie nas ....
Dnia 2016-12-30 o godz. 22:04 ~zgrywus napisał(a): > Kasa nie wyparowała - oni ją bezprawnie zagrabili Życzę nam sukcesów w walce w Nowym Roku Pozdrawiam I ŻyCZE TEŻ ::: POSADZENIA TEGO W KUFAJCE I OCZYWIŚCIE NIEUDACZNIKÓW - za papierki zgrabione według prawa niedotyczącego nas bo ja jestem Polakiem a nie moskalem albo jankesem ????? oni mogą okradać swoich a nie nas ....
Dnia 2017-08-07 o godz. 14:19 ~miałemakcje napisał(a): > Ja zacznę chlać jak oddadzą,
Temu w kufajce kup kreta i zrób mu drinka bo on ma mocny łeb i i na niego nic nie działa a przede wszystkim myśli o nowym numerze chyba jest w komitywie z nieudacznikami ???
wykasował ci to chyba na polecenie tego w kufajce on tak robi akcje znikneły bejberówe sprzedaje i jest dobrze ciekawi mnie jedno co się dzieje z nieudacznikami ???? może siedzo heeeee... heeeee...
Bo to jest tak: Jak zniknęła kasa w Amber Gold i "inwestorzy" zostali z niczym to piramida i złodziejstwo jak zniknęły akcje z kont to wszystko zgodne z prawem i to było ryzyko inwestorskie..... W tym pierwszym przypadku chyba Ci mogli temu zapobiec nie uczestniczyli a w drugim tak.... Tak się samo na myśl ciśnie...