Pisac do Zbyszka niech im założy obroczke na rączke ???? nieudacznikom i temu w kufajce heeee... heeeee ... Zbyszek to prawy chłop jak powie to i im założy ???? przydała by się nadzieja na swięta !!!!!
Takiego Emila wysłałem do knf. Ponad 3 miesiące temu i wiecie co...kompletna ignorancja. Cisza. Jak wam idzie na tym polu odzyskania kasy
Witam. Mam pytanie odnośnie spółki ,która oszukała nas inwestorów a Państwo nic z działalnością spółki nie zrobili by uratować nas akcjonariuszy inwidualnych Chodzi mi o CEDC
Na jakim etapie jest sprawa z ta spółka tak. BY odzyskać swoje środki finansowe..?
Licze ze otrzymam od Państwa jakaś informacje
Pozdrawiam oszukany inwestor
Jak ukradł i udało się ??? to uznał że to uczciwe i nie musi odawac bo to jego szczęście ???? przy okazji nieudaczniki też kase dostali to jest dobrze !!!
Sniło mi się dzisiaj w nocy że ten poganin w kufajce konsumował wczoraj karpia i zadławił się ośco za kare że lata temu zwędził nam papiery - błagał o litośc żeby mu Zbyszek pomógł a Zbyszek zrobił jeden telefon i przysłał paru klawiszy z taką suko jak za komuny i wtedy się przebudziłem i zastanawiałem gdzie tego w kufajce mogli zabrac tego od zawłaszczonych naszych pieniędzy ???? ( musiałem się z wami tą dobrą iformacjo która mi się sniła podzielc ) myśle że powinnni go już dawno zapierdlowac a to wszystko co nam zwędził zabrac jak komuniści w 1945 r heeeeee... heeee...
Myśle że nieudaczników to mogą pyknąc w nowym roku - pozwolą im poświętowac i nastawic się jak to ten w kufajce ich rozprawiczył przy pomocy kasy wyspowiadac się muszo !!!!! Zbyszek powinien o wszystkim wiedziec żeby dał im dużo pajde a tego w kufajce wysłał na wczasy w nagrode i zaioł się papierkami które były nasze a są tego wczasowicza przyszłego - także papierki jak się Zbyszek postara to mogą wrócic do prawowitych włascicieli ? WSZYSTKO IDZIE POUKŁADAC ::: niudaczników + kufajka = wczasy ... a kasa dla nas ????
co takiego zdenerwowało moderatora że usunięto wpis "Matoła"? czyli jest ktoś kto tu ciągle kontroluje sytuację! czyli co wałek jednak nie do końca doskonały i są jakieś obawy? ciekawe
Dnia 2017-10-23 o godz. 15:58 ~miałemakcje napisał(a): > co takiego zdenerwowało moderatora że usunięto wpis "Matoła"? czyli jest ktoś kto tu ciągle kontroluje sytuację! czyli co wałek jednak nie do końca doskonały i są jakieś obawy? ciekawe
A JEDNAK BOJĄ SIĘ ODSIADKI I KONFLISKATY .... heeee... heeeee... nadejdzie ta niepokłonna chwila i stanie się to co do niedawna uważali że jest niemożliwe mały ich wsadzi tego gdzie jego miejsce razem z byłymi nieudacznikami ???? jeszcze jedno musi ogłosic przetarg na biały domek bo on musi byc wyjątkowy ...