jedne placowki sa zamykane a do drugich prowadzony jest nabor pracownikow ,towar to maly pryszcz,utworzona zostala ciekawa formacja,srednia krotkoterminowa po wielu tygodniach zaczyna wzrastac,jesli nie teraz to chyba juz nigdy
No coz, awatar musial wtopic tu ostro i pewnie jest juz bez akcji. Teraz ma straszny ból dupy, ktorym musi sie dzielic na forum. Nie raz juz takich widzialem.
Oczywiscie sytuacja w firmie jest ciezka, nikt do konca nie wie czy przetrwaja czy nie. Troche mnie jednak smiesza te teorie spiskowe, ze KK razem Kalyciokiem mieli by tu cos razem kombinowac bo niby po co? Gdyby nie kupno akcji i rozpoczecie sanacji to juz dawno kerdos by nie istnial i to by byl najszybszy sposob na pogrzebanie firmy razem ze wszystkimi walkami.
Awatar tu pisał od co najmniej 1,5 a jego nie słuchałem. Miał rację, ja ciąłem ok. 35% stratę po 95 groszy i dobrze zrobiłem, źle że tak późno. Aczkolwiek znam jednego członka RN osobiście, kolega po fachu i ze studiów i jak twierdzi: Kalyciok sam nie wiedział w jak wielkie G... wdepnął. Może i z Kerdosa coś jeszcze będzie, ale skoro sklep Dayli nie utrzymał się 100 m od Wawelu to gdzie się utrzyma? Jakby byli mądrzy to podpięli by się pod Żabki, które jak grzyby po deszczu rosną, bo jak widać temat galerii jest dla nich za trudny.
Dnia 2016-10-13 o godz. 08:51 ~awatar napisał(a): > do_filip :-) > od 2,5r recenzuje tą spułeczk i wybryki Kliniewskiego , co do wiedzy Romualda, to jestem przekonany, że wiedział w co wchodzi....
jak go nie lubił to teraz go odda pod prokuratora.
Panowie uprzejmie proszę o dwa kroki w bok, co do moich informacji i jego źródła, to ponad dwa lata temu pisałem, że jako były członek top managmentu tego podmiotu , mam wyrobione zdanie na temat opracowywanych strategii przez KK, to właśnie on wraz z Pawełkiem na polecenie faktycznych mocodawców zatopił ten okręt, a skromna postać Ramba już w tedy była w bardzo dobrej komitywie z tymi dżentelmenami, ( imprezki Krakowskie :-) ), a i nie zapominajcie także o kluczowej "Damie" tego towarzystwa - Pani .AW PS spokojnie coś w tych tematach zaczyna się chyba ruszać, prorok. wysyła pierwsze wezwania na rozmowy, ja jestem już po.....
Dnia 2016-10-12 o godz. 22:20 ~filip napisał(a): > Awatar tu pisał od co najmniej 1,5 a jego nie słuchałem. Miał rację, ja ciąłem ok. 35% stratę po 95 groszy i dobrze zrobiłem, źle że tak późno. Aczkolwiek znam jednego członka RN osobiście, kolega po fachu i ze studiów i jak twierdzi: Kalyciok sam nie wiedział w jak wielkie G... wdepnął. Może i z Kerdosa coś jeszcze będzie, ale skoro sklep Dayli nie utrzymał się 100 m od Wawelu to gdzie się utrzyma? Jakby byli mądrzy to podpięli by się pod Żabki, które jak grzyby po deszczu rosną, bo jak widać temat galerii jest dla nich za trudny.
A dayli to sklep z pamiątkami czy kafejka, że była zlokalizowana w takim miejscu?