nawet jakby był to bankrut..to może spekula się chociaż zainteresuje i tutaj pogra..podbije kurs..na razie nic dobrego się nie dzieje..ani nie zapowiada..
Obrót zerowy praktycznie, kurs leci na pysk, co robią grubasy z akcjami? Będą podbijać? Co tutaj się wydarzy jeszcze w tym roku? Ciągle więcej pytań niż odpowiedzi..
... niespodziewanego. Tendencja jest wyraźna od 2008 roku. Po prostu otwórz oczy... Ja mam nad Tobą tę przewagę, że znam firmę od środka. Przepracowałem tam wiele lat i widziałem jak "odwraca się szczęście" od tej firmy od momentu wejścia na giełdę..
Sytuacja w firmie, często ma się nijak do notowań...nawet spółki w upadłości potrafią rosnąć ...firma swoje.giełda swoje...wszystko zależy od akcjonariatu....pytanie co zrobi akcjonariat..? oczywiście ten z większością akcji..na razie zastój wolumeny tak niskie ,że zerowe.. a Ty zapewne nie masz akcji spółki, skoro jesteś tak bardzo "wtajemniczony".
Pozbyłem się tak dawno, że nie pamiętam... :D Korelacja istnieje, niestety nieraz jest zawoalowana. Tu przyszłości niema. Najwyżej dla drobnych ciułaczy tanio kupić, ciut drożej sprzedać, choć to cholerne ryzyko przy tych obrotach..