• Miałem racje Autor: ~Doradca [188.146.69.*]
    Widzicie
    Moje przewidywania okazały się trafne. Wyniki słabe. Polaczenie zawieszone. Wszystko oprocentowane i się wydłuży. Emisja wygląda że będzie może ponizej 25 groszy. Zarzad chyba poczeka aż kurs spadnie i utrzyma się na tym poziomie dłużej zeby uniknąć spraw sądowych o zbyt niska cenę emisyjna dla swoich.

Powoli chyba do wszystkich dociera że proces powrotu do złotówki może potrwać ponad dwa trzy lata a w międzyczasie zaliczymy 0.20

Wydaje mi się że zarząd zmęczony jest tymi ciągłymi procesami i być może rozważy upadłość ale to tylko teoretyczna możliwość bo chyba chcą walczyć jeszcze
  • Re: Miałem racje Autor: ~Doradca [188.146.0.*]
    Prognoza zalamujaxa
    Będzie 20 groszy
  • Emisja Autor: ~Doradca [188.146.0.*]
    10 mln akcji jak wynika z prognozy to minimum
    Wydaje się że powyżej 20 groszy to oznacza że dopuszxzaja 20 groszy u niżej.
    Najbardziej martwi słaba prognoza konkurencja i problemy z zaskarzaniem uchwał co może paraliziwac zmiany w spółce.
    Ciekawi mnie też wycena Polfinance

Ciekawe czy zaskarzaniem każdej uchwały WZA może sparaliżowac prace zarządu d24

Ja się prognoza zmartwień
    To ze mam rację To ok ciesze sue ale widać nie jest wesolo
  • Re: Emisja Autor: ~xxx [176.221.123.*]
    Spółka nie prowadzi sprzedazy prduktów tylko usług
    Skoro watrtość księgowa jest wyceniana na 1,4 mln zł to warość spółki to zdecydowanie nie jest 3,6 mln zł
    policz 3 letni obrót polfinance i zobaczysz co Ci wyjdzie a tu cieniutko obroty marginalne.
    Ktoś tymi informacjami manipuluje aby wykreować wartościową spółkę ale ona tak naprawdę jest przewartościowana
    0,01 zł za akcję to max
    odciąga się uwage od blisko 12 mln zł skumulowanej straty

• Re: Emisja Autor: ~kc [178.217.249.*]
    stawiam że nowe akcje będą powyżej 30 gr.
    transakcja prezia 250 zł na obligacjach 1000 szt to oni manipulują kursem
    Dawno by sładł do grosza
    KNF powinien nałożyć karę za takie działania
  • Re: Emisja Autor: ~garry [46.171.159.*]
    XXX czemu tak plujesz jadem?
    masz w tym jakiś interes?czy jest to "troska " o dobro inwestorów?
    Jak wiesz że to jest przekręt to zgłoś na prokuraturę,bo to jest karalne( również niezgłoszenie jeśli taką wiedzę posiadasz)
    A tak na marginesie jakie ty dyrdymały wypisujesz to aż się źle czlowiekowi robi
    Pisz konstruktywnie,wtedy chętnie każdy ciebie przeczyta.
    Wszędzie widzisz teorie spiskowe
    Dużo utopiłeś na D24 ?
    a tak na marginesie,spójrz w miarę obiektywnie na działania spólki
    Jak by chłopaki chcieli zatopic spólkę ,to spłacali by zobowiażanie do Generali? 250 koła!!!???żeby mieć jakiś bonus???Puknij się w beret!!
    Pomysl trochę ,weź antidotum ,bo sam się zatrujesz !!
  • Re: Emisja Autor: ~Doradca [188.146.36.*]
    Niedługo znów będzie 0.2 bo taki kurs jest na rękę emitentowi jednocześnie będącemu biorca akcji nowej emisji. Trzeba jsk od cenę emisyjna uwiarygodnic.
    to jaka to cena?
    Dnia 2016-09-04 o godz. 15:42 ~Doradca napisał(a):
    > Niedługo znów będzie 0.2 bo taki kurs jest na rękę emitentowi jednocześnie będącemu biorca akcji nowej emisji. Trzeba jsk od cenę emisyjna uwiarygodnic.

ten to by wiedział . ale mu ręce połamało i nic nie napisze.
    Dnia 2016-09-01 o godz. 10:13 ~garry napisał(a):
    > XXX czemu tak plujesz jadem?
    > masz w tym jakiś interes?czy jest to "troska " o dobro inwestorów?
    > Jak wiesz że to jest przekręt to zgłoś na prokuraturę,bo to jest karalne( również niezgłoszenie jeśli taką wiedzę posiadasz)
    > A tak na marginesie jakie ty dyrdymały wypisujesz to aż się źle czlowiekowi robi
    > Pisz konstruktywnie,wtedy chętnie każdy ciebie przeczyta.
    > Wszędzie widzisz teorie spiskowe
    > Dużo utopiłeś na D24 ?
    > a tak na marginesie,spójrz w miarę obiektywnie na działania spólki
    > Jak by chłopaki chcieli zatopic spólkę ,to spłacali by zobowiażanie do Generali? 250 koła!!!???żeby mieć jakiś bonus???Puknij się w beret!!
    > Pomysl trochę ,weź antidotum ,bo sam się zatrujesz !!

Chyba sam prezio odpisał
    odp. 1 nie mam już akcji tego śmiecia
    odp. 2 transakcja z 7.08 to manipulacja kursem prezio kupił 300- tys akcji a po zwyżce kursu sprzedał ok 64 tys akcji - przypadek nie sądze
    odp. 3 kasa na spłatę Generali pochodzi z emisji obligacji firma nie ma gotówki ma niecałe 12 mln skonsolidowanej straty. ta spółka jest już dla mnie bankrutem

Kiedyś wam uwierzyłem i kupiłem akcje teraz wiem jak są cenne wiadomości od obecnych i byłych akcjonariuszy więc dzielę się wiedzą z analizy technicznej i fundamentalnej tej spółki bezpłatnie. Obiecałem sobie że będę śledził wasze poczynania, spółka jest publiczna i informacje też więc mam teraz swoją satysfakcję. wystarczyło posiedzieć i poczytać wasze wypociny w raportach finansowych i skonfrontować je z rynkiem wcześniej grałem na tym walorze technicznie

Doradca co robić.?
    Dnia 2016-10-06 o godz. 10:47 ~kc napisał(a):
    > Doradca co robić.?

czego milczysz, naganiałeś na spadki?
  • Re: Emisja Autor: ~Turek [188.146.35.*]
    ja dzisiaj sprzedałem nie wiem czy dobrze zrobiłem
[x]
DRFINANCE -7,26% 2,30 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?