pięknie ruszyło dzisiaj...czy to podpucha czy moze dłuższa wyprawa na północ? Szorowalo tyle czasu po dnie ze wkoncu musi odbić!! Pozdro dla wytrwałych, ja juz od 3 miechow siedzę zapakowany po uszy..
Zobaczymy ... ktoś przypilnował na końcu by świeczka wyglądała ładnie więc może jest szansa że jutro pocisną aż zainteresuje się spółką tłum ... potem nie wiadomo jak będzie bo może na wyższym wolumenie będą upychać akcje (na razie za słaby wolumen). Albo szykuje się jakieś info ... zobaczymy czy to nie odbicie zdechłego kota :) Oby nie
Czyli wniosek jest taki że nikt tu nie zagląda i ,,Zorientowany" podbija akcje by zepsuć wakacje Janowskiemu i Nowakowi by Ci nerwowo zerkali na notowania że może ktoś chce przejąć ich gliniane imperium >?
A ja mysle, ze jednak zagłada tyle ze z tajniaka... Nie wierze, ze wszyscy nagle zapomnieli o tej spółce, w szczególności nasz kolega "zorientowany". Zobaczymy co sie dzisiaj wydarzy, czuje ze bedzie dobrze i wtedy wszystko sie zacznie. Trzeba byc dobrej mysli :)
podobno chińczyki oglądały u niego jego firmy powtwrzam oglądały kitajce latają po Europie i skupują na razie zakupili wszystkie polskie rzeżnie ikiełbase mamy chińską dlatego jest do bani u mnie w Białymstoku też porobili zakupy (drewno w różnej postaci)
Zorientowany o niczym nie zapomniał , czeka na raport , a chwilowych wzrostów nie komentuje gdyż jest przekonany że aż tak naiwni nie jesteście i wiecie kto te wzrosty reguluje i po co. No i w ogóle człowiek wzrostu nie zdąży nawet skomentować , a tu już spadek :)
A co ma nadzorca sądowy wsólnego z całą grupą ???!! W upadłości jest spółka zależna, a nie Redwood. Skąd wy się ludzie bierzecie na rynku kapitałowym ???!!
Za jednym z aneksów: "Ponadto zgodnie z zawartym aneksem dotychczasowe zabezpieczenia spłaty kredytu w postaci bankowego tytułu egzekucyjnego, zostały zastąpione oświadczeniami spółek Grupy Kapitałowej REDWOOD HOLDING, o poddaniu się egzekucji, w trybie art. 777 § 1 pkt. 5 Kodeksu postępowania cywilnego, dotyczącego obowiązku zapłaty sumy pieniężnej do wysokości 12.000.000 zł."
Przecież to poręczenie. Jaki majątek z całego majątku należał do Complex IQ? Przypominam, że to spółka wydielona zajmująca się handlem. Tym, z czego "holding" wyrósł, i to z czego tak naprawdę się utrzymywał.
Ja nie wiem skąd Ty się wziąłeś, ale ja jestem w tej zabawie z redwoodem już tylko obserwatorem mój Ty Warrenie Buffecie..
Dnia 2016-08-22 o godz. 06:07 ~Taki_Jeden napisał(a): > Za jednym z aneksów: "Ponadto zgodnie z zawartym aneksem dotychczasowe zabezpieczenia spłaty kredytu w postaci bankowego tytułu egzekucyjnego, zostały zastąpione oświadczeniami spółek Grupy Kapitałowej REDWOOD HOLDING, o poddaniu się egzekucji, w trybie art. 777 § 1 pkt. 5 Kodeksu postępowania cywilnego, dotyczącego obowiązku zapłaty sumy pieniężnej do wysokości 12.000.000 zł." > > Przecież to poręczenie. Jaki majątek z całego majątku należał do Complex IQ? > Przypominam, że to spółka wydielona zajmująca się handlem. Tym, z czego "holding" wyrósł, i to z czego tak naprawdę się utrzymywał. > > Ja nie wiem skąd Ty się wziąłeś, ale ja jestem w tej zabawie z redwoodem już tylko obserwatorem mój Ty Warrenie Buffecie..
I tak trzymać. Ty dalej obserwuj, a Ja będę zarabiał. Taki układ mi pasuje:)
Dnia 2016-08-22 o godz. 12:23 ~Taki_Jeden napisał(a): > :) > Mnie też. Ja już zarobiłem. Mam wrażenie, że trochę się spóźniłeś, więc ciułaj, ciułaj... :)
;) A ja mam wrażenie, że to Ty się spóźniłeś:) Ale nie martw się, odkupisz ode mnie za "piątkę" i też zarobisz :) Póki co obserwuj, obserwuj ....:)
Doprawdy nie są kwartalne ? Co do za spóła że nie robi raportów kwartalnych :) Ja w każdym razie czekam na raport III kwartału i będzie to za półtora miesiąca.. A trzeci kwartał to ? lipiec . sierpień , wrzesień.