Czy ktoś jest w tej spółce? Jestem w niej od marca i prócz pojedynczych dni to tylko leci w dół. Czy są jakieś szanse na powrót w ceny z marca lub wyżej? Nie chce sprzedać z strata i to duża ale też więcej tracić juz nie chce a już mam z 20%...
witam co do pytania dotyczącego szans na powroty kursu na wyższe poziomy , to moim zdaniem , zakładając że podtrzymają swoje zapowiedzi przeznaczania na dywidendę prawie całego zysku - kurs na wiosnę powinien powrócić na dużo wyższe poziomy . ja osobiście powoli i systematyczne dokupuję i będę tak robił ( wg swoich skromnych możliwości finansowych ) - dopóty nie pojawią się informację o zmianie podejścia w sprawie dywidendy a ona sama będzie na niezadowalającym poziomie ( mniej niż 5 % ) pozdrawiam
wg mnie jest duża szansa, że w przyszłym roku kurs spółki powróci powyżej 40zł lub wyżej, spółka systematycznie zwiększa ilość leasinowanych samochodów i usług dodatkowych, więc zyski i dywidenda też powinna być na wysokim poziomie. Trzeba wykazać się tylko cirpliwością, Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych spółką.