tak, to prawda jest ktoś kto ciągle sypie, sądzę że to jeden gracz lub max dwóch i bardzo możliwe że fundy podprogowe. Wzrosty będą jak oni się wysypią.
Raczej nie fundy. One tak durakowato nie strzelałyby sobie w stopę i nie zniechecały do waloru podawaniem tlenu kilkoma czy kilkudziesięcioma lub kilkoma setkami akcji. Moim zdaniem to jakiś leszcz mający siebie za cwańszego od rynku (reszty drobnicy) z dużą iloscią akcji. Wywalić pekacem nie może, więc gra na czas i w podbitki, korzystając z każdej okazji do wywalenia, jak tylko cos pojawi się z lewej.
I lepiej, zeby to nie były fundy, bo to pokazywałoby, ze (niektórzy) profesjonalisci zwątpili w sens inwestowania w datę...
Dnia 2016-07-19 o godz. 11:11 ~wykres napisał(a): > tak, jasiu, masz rację... > dziś steruje kursem taki grubas jak ty... > > na razie 4 transakcje, a największa to aż 400 akcji... > > grubas szaleje... ;)
Widzisz Jasiu wykresik sam sie obronil i dokladnie ci wytlumaczyl ja nie widze zadnego powodu zeby Data drożała tam sie nic nie dzieje a ty znowu jestes wielkiim optymistą i niech tak bedzie ja nikogo nie ganie za swoje poglady stracisz twoja kasa a zarobisz fajnie miales dobrego nosa
Widzisz jurasku , wykresik jest trochę tepawy wiec tłumaczenie od dłuższego czasu, że kupuję ABCDatę dla dywidendy do niego nie dociera :))))))))))))))))) Wzrost ceny akcji nadal mnie nie interesuje, dopóki mogę za sowitą dywidendę dokupić akcyjki :)))))))))))) Nie brnij w głupocie tak jak wykres :)))))))))))))))))
Zwykle znikam gdy jestem znużony gadaniem z głupkami o niczym :)))))))))))))) Ale też znikam w czasie wakacyjnym poleżeć na egzotycznych plażach bez internetu :)))))))) Znikam na soboty i niedziele bo nie jestem przykuty łańcuchem tak jak wiadomy "podawacz kropelek tlenu" :)))))))))))
Nie przypominam sobie mojego znikania z powodu śmiechu jakiegoś przygłupa :))))))))))))
Dnia 2016-07-19 o godz. 14:22 ~janek napisał(a): > Zwykle znikam gdy jestem znużony gadaniem z głupkami o niczym :)))))))))))))) > Ale też znikam w czasie wakacyjnym poleżeć na egzotycznych plażach bez internetu :)))))))) > Znikam na soboty i niedziele bo nie jestem przykuty łańcuchem tak jak wiadomy "podawacz kropelek tlenu" :))))))))))) > > Nie przypominam sobie mojego znikania z powodu śmiechu jakiegoś przygłupa :))))))))))))
Rączka w gorę tego obrażonego powyższym tekstem :))))))))))))))) Chętnie poznam osobę spełniającą powyższe warunki :))))))))))))))))))))
Ach , co za nadzwyczajna spostrzegawczość :))))))))))))) Pewnie nikt oprócz ciebie nie zauważył ))))))))))))))
To kiedy ten sterujący leszczyk dojedzie z kursem na twoje obiecane 2,50 ? :))))))))))))))) Jak bedzie "szalał" czterystoma akcjami to chyba nie za szybko ? :)))))))))))))))))))))))
Jasiu nie obrażaj nikogo bo zachowujesz sie jak dzieciak a skoro nnie interesuje cie wzrost akcji a za dywidende kupujesz wiecej akcji po niskieej cenie to masz ciagle straty i to nie jest dobra strategia ale gratuluje twój cyrk i twoje ma-py i nie przekonuj nas ze dobrze robisz wazne ze siebie juz przekonales
Dnia 2016-07-19 o godz. 11:59 ~wykres napisał(a): > juras, jasio tak ma - jak nie ma argumentów, to pisze o swym zarabianiu na dywidendzie i o mnie... > > akurat w przypadku janka lepiej, ze obraża, niz gdyby mnie chwalił... > wtedy dopiero byłbym urażony... ;)
Ja z nim juz nie bede dyskutowal szkoda czasu on wie swoje i niech tak zostanie
kurs jest bardzo ważny, co prawda w wypadku obecnych zakupów to pozytywnie że nie wzrosło w międzyczasie od odcięcia do przelania środków ale teraz już najwyższy czas by zaczęły się wzrosty :)