• ale jazda Autor: ~ciocia [88.156.128.*]
    A ja chciałam tu wejść przy 2 złotych !
    Przy ilu zł będzie dno?
    Jak sadzicie?
  • Re: ale jazda Autor: ~Robert [77.252.97.*]
    Ale mimo wszystko ktoś kupuje przy 1,27 jest blokada na 35000 akcji

• Re: ale jazda Autor: ~trady [93.157.158.*]
    Akcja jest zbierana bo jest na dnie, to jest pewny zarobek przy tej cenie
  • Re: ale jazda Autor: ~ciocia [88.156.128.*]
    Tak samo naganiacze mówili przy 2 zł. Że to już dno i czas kupować.
    Trochę mnie podkręcili ale ktoś czuwał i nie dał kupić.
    A czy to dno to się okaże.
    Na pewno odważni zarobią ale czy już czas.? Ja czekam na 0 z przodu.
  • Re: ale jazda Autor: ~Apollo [46.186.88.*]
    Gdyby na wykres spojrzec tylko technicznie (odrzucajac wszystkie argumenty za i przeciw, ktorych przecietny inwestor nie jest w stanie zweryfikowac), to ostania "półka" na wykresie w okolicach 1,25-1,45zl jest dogodnym miejscem do odbicia. Zawsze kurs moze zjesc minimalnie nizej, ale raczej na krotko. Jesli przebija te poziomy, to moim zdaniem kupowanie duzo nizej obarczone jest o tyle ryzykiem, ze nie wiadomo gdzie sie to zatrzyma. Ostatnia bariera jest okragly poziom 1zl. Ja mimo wszystko, tutaj (czyli w okolicach 1,20zl) oczekuje odbicia. Jesli sie myle, to chyba zaksieguje strate i po zabawie. Kupujacym nizej zycze oczywiscie sukcesu, ale kazdy powinien miec jakis plan:)
  • Re: ale jazda Autor: ~Zorientowany [85.89.176.*]
    Dno jest tu od dawna. :)
  • Re: ale jazda Autor: ~Apollo [46.186.88.*]
    Cala ta paplanina na tym forum nie ma znaczenia. Ważne jest to co pojawia się w arkuszach zlecen po stronie kupna. Za tym kryją się prawdziwe pieniądze. Na potwierdzenie mojego postu o wsparciu w okolicach 1,20 zł dzisiaj pojawiło się trochę zleceń powyżej tego poziomu w sumie na ok. 60 tys akcji. To jest realny argument w tej dyskusji.
  • Re: ale jazda Autor: ~Zorientowany [85.89.176.*]
    Czytam o takich realnych argumentach od jakiegoś czasu , ale jakoś się nie sprawdzają . Kurs miał być już 5 zł , a nawet 20 zł i jak się okazuje za chwilę będą potrzebowali drugiego resplitu. Nie cygań kolego , bo racja ma tu tylko jedna strona i nie jesteś to Ty przyjacielu.
  • Re: ale jazda Autor: ~alberto [37.47.224.*]
    RWD co ?
  • Re: ale jazda Autor: ~Gosc [79.185.252.*]
    Opinia biegłego była początkiem końca. Teraz to już z górki do likwidacji. Alma już jest w upadłości likwidacyjnej.
  • Re: ale jazda Autor: ~raf [213.192.67.*]
    Bzdury piszesz, Alma nie jest w upadłości likwidacyjnej a sanacyjnej. Nie siej zamętu.
  • Re: ale jazda Autor: ~Gosc [95.49.7.*]
    Dnia 2016-11-12 o godz. 09:45 ~raf napisał(a):
    > Bzdury piszesz, Alma nie jest w upadłości likwidacyjnej a sanacyjnej. Nie siej zamętu.

Przeczytaj najnowsze informacje o Almie i ostatni wywiad z jej prezesem.
  • Re: ale jazda Autor: ~mariusz [37.47.237.*]
    Alma jeszcze nie jest w postępowaniu sanacyjnym zarząd złożył też wniosek o upadłość likwidacyjną
[x]
REDWOOD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.