Tak samo naganiacze mówili przy 2 zł. Że to już dno i czas kupować. Trochę mnie podkręcili ale ktoś czuwał i nie dał kupić. A czy to dno to się okaże. Na pewno odważni zarobią ale czy już czas.? Ja czekam na 0 z przodu.
Gdyby na wykres spojrzec tylko technicznie (odrzucajac wszystkie argumenty za i przeciw, ktorych przecietny inwestor nie jest w stanie zweryfikowac), to ostania "półka" na wykresie w okolicach 1,25-1,45zl jest dogodnym miejscem do odbicia. Zawsze kurs moze zjesc minimalnie nizej, ale raczej na krotko. Jesli przebija te poziomy, to moim zdaniem kupowanie duzo nizej obarczone jest o tyle ryzykiem, ze nie wiadomo gdzie sie to zatrzyma. Ostatnia bariera jest okragly poziom 1zl. Ja mimo wszystko, tutaj (czyli w okolicach 1,20zl) oczekuje odbicia. Jesli sie myle, to chyba zaksieguje strate i po zabawie. Kupujacym nizej zycze oczywiscie sukcesu, ale kazdy powinien miec jakis plan:)
Cala ta paplanina na tym forum nie ma znaczenia. Ważne jest to co pojawia się w arkuszach zlecen po stronie kupna. Za tym kryją się prawdziwe pieniądze. Na potwierdzenie mojego postu o wsparciu w okolicach 1,20 zł dzisiaj pojawiło się trochę zleceń powyżej tego poziomu w sumie na ok. 60 tys akcji. To jest realny argument w tej dyskusji.
Czytam o takich realnych argumentach od jakiegoś czasu , ale jakoś się nie sprawdzają . Kurs miał być już 5 zł , a nawet 20 zł i jak się okazuje za chwilę będą potrzebowali drugiego resplitu. Nie cygań kolego , bo racja ma tu tylko jedna strona i nie jesteś to Ty przyjacielu.