• no i git Autor: ~cierpliwy [94.254.128.*]
    Wychodzimy na prostą.
  • Re: no i git Autor: ~Fundamentalista [77.65.87.*]
    Drugie monnari, fam nam sie szykuje tyle ze tu sytuacja lepsza jak na famie przy 30gr porownajcie aktywa I dlugi fama wtedy z redwoodem tu jest wiekszy majatek w stosunku do dlugow I nizszy kilkukrotnie c/wk bo 0.10 a Fam mial ok 0.30 jak byl wtedy w dolku I w trudniejszej sytuacji prez dlugi jak teraz redwood ale sobie poradzili I redwood powinien dac rade tym bardziej.
  • Re: no i git Autor: ~fundamentalista [77.65.87.*]
    a bankruty z ujemna wartoscia ksiegowa jak abmsolid i PBG rosna haha jak przyjdzie pora na Redwooda to nie urosnie tylko 20% tylko kilkaset odrazu w tydzien dlatego dzis dobieram jeszcze nie wiem po ile sprobuje tanio ustawie sie po lewej pewnie mi leszczyk jakis wyrzuci tbo widze ze sypia od czasu do czasu :D
  • Re: no i git Autor: ~fundamentalista [77.65.87.*]
    Dawaj na lewo na 1,79zl :D wywal te 20kilo jak Cie juz tak mocno parzy heh i bedzie spokoj i zacznie rosnac bez Ciebie.
    Ustawie sie po 1,79 czekam tam na Ciebie wal smialo chlopie :D
  • Re: no i git Autor: ~Tak [77.254.241.*]
    To raczej straszak, kto wystawia 20k akcji na takiej spółce. Jest chęć do domknięcia luki i pewnie po niej dopiero może pójść w górę.

Nie ulega wątplwiości, że raport jest ciekawy. Jest sporo niewiadomych, ale jeśli to wreszcie ruszy to rzeczywiście szybko się nie zatrzyma.

Wartość księgowa 20zł na akcję, cena poniżej 2zł. A nie jest to jakaś spóła typu inżynieria finansowa - ja mam twoje akcje, ty masz moje i każdy trzyma wycenę księgową.

Przepływy netto z działalności operacyjnej + 7mln złotych, w porównaniu do 1mln w zeszłym roku. Spółka wyceniona na 5mln złotych. Zobaczymy jak będzie

• SAME STRATY Autor: ~ROMANO [79.185.182.*]
    Na tym smieciu niedługo 10 gr będzie , dochody jak w warzywniaku
  • Re: SAME STRATY Autor: ~ROMANO [79.185.182.*]
    Lepiej tego nie tykac , chyba ze wam lozyska potrzebne - buuhaha . Wartosc nizej nominalu po scaleniu , ale nie dziwne na takich perlach
  • Re: SAME STRATY Autor: ~cierpliwy [46.112.149.*]
    Mój ulubiony wpis. Pełen profesjonalizm
    2550000 akcji x 0,10zł=?
    Skąd się tacy biorą? Ktoś wie?
    Ja swój pakiecik trzymam. Spokojnie.
  • Re: SAME STRATY Autor: ~fundamentalista [77.65.87.*]
    dawaj na dolne widlasy na 1,78zl leszczyku z 20kilo akcji heh troche stracisz jak zanizysz lub wyrzucisz do tylu a ja se kupie tanio od Ciebie z gory dzieki czekam na tanie akcje juz wiecej nie pisze bo i poco tylko pamietaj wyrzuc mi jeszcze dzis jak mozesz ok? ;)
  • Re: SAME STRATY Autor: ~ROMANO [79.185.182.*]
    Ty masz na pakiecik slonych paluszkow - popłyniesz bobasku tutaj jak trzeba
  • Re: SAME STRATY Autor: ~cierpliwy [46.112.149.*]
    Słuchaj no Romano.
    Na pewno są lepsze metody leczenia kompleksów niż obrażanie ludzi na forum. Musisz tylko zapytać lekarza rodzinnego.
    Rozwiązałeś już równanie? Podpowiem ci rozwiązanie (255000zł). Na tyle wyceniasz Redwood?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [92.239.170.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: no i git Autor: ~jerry [199.67.203.*]
    powinien ten wątek tytułować się: UBRANI w REDWOOD. A propos ABMSOLID-kupiłem po 5,50, jest 120% na plusie. Fakty, panowie, fakty.
  • Re: no i git Autor: ~cierpliwy [46.112.149.*]
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=4495669&strona=1

Coś dziwne podobieństwo IP nie uważacie?
    Teraz już wiecie co macie robić?
    HAHAHAHA, Jakże musisz być zdesperowany i umoczony w Redwoodzie że puszczasz takie wkrętki! Podobieństwo IP - śmieszne po prostu. Przestań wpuszczać leszczy na mokradła. Skoro jesteś cierpliwy - to cierpliwie czekaj na zakończenie;) Już wkrótce.
  • Re: no i git Autor: ~jerry [192.193.116.*]
    A gdyby ktoś dał się wkręcić w teorie spiskowe "cierpliwego". To są trzy pierwsze człony numeru IP, z którego został wysłany post. Moderatorzy mają możliwość sprawdzenia całego numeru IP użytkownika forum. Zapraszam do sprawdzenia: teoria spiskowa tak samo mocna jak i nadzieje na mega wzrosty.
    (śmiech w tym miejscu).

• Re: no i git Autor: ~cierpliwy [46.112.149.*]
    No dobra. Jak ktoś lubi oszukiwać ludzi to jego sprawa, ale trzeba to robić profesjonalnie. Użyłeś kolego innego IP i znowu przypadek, co?

https://www.bankier.pl/forum/temat_przesiadka-na-redwood,20387329.html

Trochę żenujące, co?
    Cudownie. Cytujesz cudze wątki zarzucając mi oszustwo.
    Ogarnij się człowieku i nie wpuszczaj leszczy w maliny, Sherlocku.
[x]
REDWOOD -15,25% 0,05 2019-04-30 11:15:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.