Drugie monnari, fam nam sie szykuje tyle ze tu sytuacja lepsza jak na famie przy 30gr porownajcie aktywa I dlugi fama wtedy z redwoodem tu jest wiekszy majatek w stosunku do dlugow I nizszy kilkukrotnie c/wk bo 0.10 a Fam mial ok 0.30 jak byl wtedy w dolku I w trudniejszej sytuacji prez dlugi jak teraz redwood ale sobie poradzili I redwood powinien dac rade tym bardziej.
a bankruty z ujemna wartoscia ksiegowa jak abmsolid i PBG rosna haha jak przyjdzie pora na Redwooda to nie urosnie tylko 20% tylko kilkaset odrazu w tydzien dlatego dzis dobieram jeszcze nie wiem po ile sprobuje tanio ustawie sie po lewej pewnie mi leszczyk jakis wyrzuci tbo widze ze sypia od czasu do czasu :D
Dawaj na lewo na 1,79zl :D wywal te 20kilo jak Cie juz tak mocno parzy heh i bedzie spokoj i zacznie rosnac bez Ciebie. Ustawie sie po 1,79 czekam tam na Ciebie wal smialo chlopie :D
To raczej straszak, kto wystawia 20k akcji na takiej spółce. Jest chęć do domknięcia luki i pewnie po niej dopiero może pójść w górę.
Nie ulega wątplwiości, że raport jest ciekawy. Jest sporo niewiadomych, ale jeśli to wreszcie ruszy to rzeczywiście szybko się nie zatrzyma.
Wartość księgowa 20zł na akcję, cena poniżej 2zł. A nie jest to jakaś spóła typu inżynieria finansowa - ja mam twoje akcje, ty masz moje i każdy trzyma wycenę księgową.
Przepływy netto z działalności operacyjnej + 7mln złotych, w porównaniu do 1mln w zeszłym roku. Spółka wyceniona na 5mln złotych. Zobaczymy jak będzie
dawaj na dolne widlasy na 1,78zl leszczyku z 20kilo akcji heh troche stracisz jak zanizysz lub wyrzucisz do tylu a ja se kupie tanio od Ciebie z gory dzieki czekam na tanie akcje juz wiecej nie pisze bo i poco tylko pamietaj wyrzuc mi jeszcze dzis jak mozesz ok? ;)
Słuchaj no Romano. Na pewno są lepsze metody leczenia kompleksów niż obrażanie ludzi na forum. Musisz tylko zapytać lekarza rodzinnego. Rozwiązałeś już równanie? Podpowiem ci rozwiązanie (255000zł). Na tyle wyceniasz Redwood?
HAHAHAHA, Jakże musisz być zdesperowany i umoczony w Redwoodzie że puszczasz takie wkrętki! Podobieństwo IP - śmieszne po prostu. Przestań wpuszczać leszczy na mokradła. Skoro jesteś cierpliwy - to cierpliwie czekaj na zakończenie;) Już wkrótce.
A gdyby ktoś dał się wkręcić w teorie spiskowe "cierpliwego". To są trzy pierwsze człony numeru IP, z którego został wysłany post. Moderatorzy mają możliwość sprawdzenia całego numeru IP użytkownika forum. Zapraszam do sprawdzenia: teoria spiskowa tak samo mocna jak i nadzieje na mega wzrosty. (śmiech w tym miejscu).