• WARSZAWA Autor: ~RYŚ [89.64.57.*]
    PROSZĘ O PODANIE ADRESU MAIL'OWEGO OSOBY KTÓRA JEST POSIADACZEM 43 000 ( WIĘKSZA ILOŚĆ MILE WIDZIANA ) ALE KONIECZNIE Z OKOLIC WARSZAWY - MOŻE DOBĘDZIEMY ORĘŻ Z POCHWY.
  • Re: WARSZAWA Autor: ~Zalamany [92.237.144.*]
    Witam. Ja posiadam 57600 akcji.
  • Re: WARSZAWA Autor: ~mongołgold [178.42.147.*]
    czyli kolega też był u mnie na kawiorze i szmpanie jak przebijalismy 1.50 zł????????

nie lepiej było posłuchac sie ...... mongoła ???????

czy ktos widział ostatnio TYCH naganiaczy ???????

czy psie syny dalej piją kozie mleko ?????????????

mysle że smieją sie teraz wszystkim w twarz

gdzie ?????? wniosek o popełnieniu pzestepwtwa przez tarantoge dlaczego nie zgłoszony ?????

przez msx ???????czy zarzad i nagaNIACZE DZIAŁALI NA NIEKORZYSC MSX ??????????
  • Re: WARSZAWA Autor: ~Ryś [89.64.57.*]
    Załamany podaj swój adres mail'owy -skontaktuję się z tobą - to ważna sprawa.
  • Re: WARSZAWA Autor: ~mostelektrim [94.254.243.*]
    kto chce włączyć się ze swoimi akcjami w zwołanie Walnego Zgromadzenia i kolejnych kroków w celu odzyskania kasy niech prześle(oczywiście dobrowolnie) skan/zrzut ekranu zawierającego ilość akcji na koncie w biurze maklerskim do" tata", podaję jego mail:tata.wilk1952@gmail.com 
  • Re: WARSZAWA Autor: ~Ernest [155.158.32.*]
    uważaj na "RYSIA", skontaktuj się zamiast z nim z "tatą", który zebrał już ok. 400 tys. głosów i pierwszy na forum wystąpił z inicjatywą zwołania Walnego
  • uwaga na "RYSIA" !!!! czy to nie jest "akcjon" po przemalowaniu Autor: ~Ernest [155.158.32.*]
    Na własną rękę ignorując inicjatywę "tata" to sobie możesz, co najwyżej podłubać w nosie...co prezesura się zamarzyła :)))), właśnie dzięki takim osobom jak ty, do tej pory nie zebrano liczby głosów, które dawałaby realną szansę przegłosowania uchwały o odwołaniu prezesa, przez dwa tygodnie siedziałeś jak gryzoń pod miotłą obserwując nieudolne poczynania "taty", a teraz gdy masz podany na gotowo przegląd "żywotności" drobnego akcjonariatu, sam chcesz kręcić swoje lody..., co brakło ci
    2 tysięcy zł na kupno tych ok. 40 tys. akcji na ostatnich sesjach, by mieć 5 % akcji ogółem :)))) ?
    Bez minimum 2 % głosów nic nie przegłosujesz, jedynie masz szansę powąchać woń prezesa, o ile nie zachoruje w dniu ew. Walnego

Właśnie o takich czających się w blokach startowych cichociemnych wcześniej mówiłem...,
    a co do nicka to raczej pasuje bardziej do ciebie: kret.

Zniknął "akcjon" z tajemniczą grupą 3 % akcjonariuszy, a pojawił "RYŚ" z prawie 5 % :))))

• Re: uwaga na "RYSIA" !!!! czy to nie jest "akcjon" po przemalowaniu Autor: ~Ernest [155.158.32.*]
    sprostowanie chodzi nie o 2, lecz o 20 % głosów
  • Re: ..UWAGA na kol. Ernest..!! Autor: ~akcjon [37.152.18.*]
    Wystąpiłem na tym forum z inicjatywą zebrania 5% głosów, kiedy kol "Tata" napisał, że jego wniosek w MSX o zwołanie NWZA został odrzucony. Chciałem podtrzymać jego inicjatywę. Jednak chciałem aby była ona realna. Wiem z doświadczenia, że 40 osób z Polski nie przyjedzie do W-wy w ciągu tygodnia i o jednej porze bez oczywistego powodu - tylko aby złożyć Wniosek o NWZA. Dlatego ogłosiłem poszukiwania kogoś z pakietem akcji ponad 20-40tys. (wtedy 1-2 osoby) do realnego wniosku który ma szansę na realizację. Kiedy zostałem a forum wyzwany od rozbijaczy inicjatywy Zjednoczeniowej przez najaktywniejszego - Ernesta- zamilkłem aby nie przeszkadzać. Z kol.Ernestem nie podejmuję się polemiki, gdyż jak zauważyłem, życie w/g niego jest proste jak barani ogon, wszyscy którzy się odezwali z pomocą są niedobrzy, wszyscy którzy zamilkli są niedobrzy, a tak w ogóle to 30% nie wystarczy aby cokolwiek zrobić, gdyż wszystko jest już pozamiatane. Nikt nie ma o niczym pojęcia i nie nadaje się na przywódcę (oczywiście poza Ernestem). Proponuje aby zatem on rozpędził to szemrane towarzystwo w MSX. 
    Informuję Państwa, że z kol. "Tata" porozumiałem się mailowo i zna moje stanowisko. Popieram także inicjatywę kol. "rysia", gdyż popieram wszystkie inicjatywy prowadzące do celu. To Państwo macie wybór.
    Może dodam, że nie zamierzam iść na zderzenie czołowe, jeśli uznam, że nie jest ono dla mnie (akcjonariusza mniejszościowego, w nijaki sposób nie powiązanego z władzami MSX) korzystne. Najpierw wyjaśnienia sytuacji.
  • Re: ..UWAGA na kol. Ernest..!! Autor: ~Ernest [155.158.32.*]
    bawcie się dalej dzieci, dacie powód do dobrej zabawy tym złodziejom, którzy was okradli, nawet może się uda im zobaczyć wasze facjaty na Walnym, choć wątpię, by do tego czasu spółka jeszcze istniała, zrozum, że oni rozliczą się inaczej niż poprzez skuteczne odstąpienie od umowy z Tarantogą....a na marginesie nie przekręcaj moich słów bo mówiłem o 30-35 % i twierdziłem, że ostatecznie potrzeba 20 % głosów, choć to może być za mało, ale widząc niemrawość zbierania akcjonariuszy i to jest nieosiągalne, poza tym kolejny raz podkreślam, że nie mam żadnych aspiracji wobec tej spółki, czy przewodzenia stadu (prawidłowe określenie) oraz że nie jestem nieomylny :)))....zatkało kakao ??? :)))

Zanotuj sobie, że dawno temu Polacy sprzedali Tarantogę i odpowiedz sobie na pytanie dlaczego, ktoś ją kupił, skoro rzekomo jest to firma, która oszukała kontrahenta :))))...brałbyś na karb firmę z takimi rzekomymi zobowiązaniami wobec MSX ??:)))

co za brednie opowiadasz o 40 akcjonariuszach :))) ilu zebrał "tata" :))) ??, przy tym gdybyś przeczytał inne moje wpisy wiedziałbyś, że od początku nie byłem za tym by wszyscy przyjechali na Walne, ale za tym by udzielili notarialnego upoważnienia jednej osobie do przegłosowania na "tak" konkretnych uchwał, których treść byłaby wcześniej znana....:)))
    Nie tłumacz się, bo zaczynasz kręcić i nie będę również wobec ciebie ze wzajemnością szerzej się odnosił.
    a kontaktuj się z kim chcesz, mam to w głębokim poważaniu, mnie zależało tylko na rozliczeniu władz MSX na gruncie prawa karnego i byłem skłonny dołożyć bezzwrotnie do tego konkretne pieniądze większe, niż te, które zainwestowałem w tą spółkę przez cały okres przygody z MSX.
    Bez odbioru.

• Re: WARSZAWA Autor: ~RYŚ [89.64.36.*]
    ~~seaars,  ~~merol,  ~~zajac,  ~~xxx,  ~~też_mam,  -PANOWIE Z TYMI NICKAMI JEŻELI MACIE OKOŁO 43.000. AKCJI I MIESZKACIE W POBLIŻU WARSZAWY - PODAJCIE SWEGO MAIL'A - AKCJA 5% I WALNE ,WCIĄŻ AKTUALNA - PROSZĘ O SZYBKĄ DECYZJĘ.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.5.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: WARSZAWA Autor: ~też_mam [89.68.132.*]
    mój adres zna mostelektrim
  • Re: WARSZAWA Autor: ~ryś [89.64.35.*]
    Ale czy jesteś z okolic Warszawy , adres mail'owy będzie istotny pózniej.
  • Re: WARSZAWA Autor: ~też_mam [89.68.132.*]
    tak
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.49.144.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: WARSZAWA Autor: ~Nadzieje [92.237.144.*]
    Witamy.

Jest potwierdzone skanem 585973 akcji.

Przypominam emeil gdzie można przesłać skan swoich akcji

tata.wilk1952@gmail.com 

jeżeli chcesz się przyłączyć do grupy.

Zapraszamy
[x]