Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,05 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: ..UWAGA na kol. Ernest..!!

Wystąpiłem na tym forum z inicjatywą zebrania 5% głosów, kiedy kol "Tata" napisał, że jego wniosek w MSX o zwołanie NWZA został odrzucony. Chciałem podtrzymać jego inicjatywę. Jednak chciałem aby była ona realna. Wiem z doświadczenia, że 40 osób z Polski nie przyjedzie do W-wy w ciągu tygodnia i o jednej porze bez oczywistego powodu - tylko aby złożyć Wniosek o NWZA. Dlatego ogłosiłem poszukiwania kogoś z pakietem akcji ponad 20-40tys. (wtedy 1-2 osoby) do realnego wniosku który ma szansę na realizację. Kiedy zostałem a forum wyzwany od rozbijaczy inicjatywy Zjednoczeniowej przez najaktywniejszego - Ernesta- zamilkłem aby nie przeszkadzać. Z kol.Ernestem nie podejmuję się polemiki, gdyż jak zauważyłem, życie w/g niego jest proste jak barani ogon, wszyscy którzy się odezwali z pomocą są niedobrzy, wszyscy którzy zamilkli są niedobrzy, a tak w ogóle to 30% nie wystarczy aby cokolwiek zrobić, gdyż wszystko jest już pozamiatane. Nikt nie ma o niczym pojęcia i nie nadaje się na przywódcę (oczywiście poza Ernestem). Proponuje aby zatem on rozpędził to szemrane towarzystwo w MSX. 
Informuję Państwa, że z kol. "Tata" porozumiałem się mailowo i zna moje stanowisko. Popieram także inicjatywę kol. "rysia", gdyż popieram wszystkie inicjatywy prowadzące do celu. To Państwo macie wybór.
Może dodam, że nie zamierzam iść na zderzenie czołowe, jeśli uznam, że nie jest ono dla mnie (akcjonariusza mniejszościowego, w nijaki sposób nie powiązanego z władzami MSX) korzystne. Najpierw wyjaśnienia sytuacji.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.