Dnia 2016-04-07 o godz. 15:07 ~fugasowka napisał(a): > grubas kupił w pakietowce po 4,00 przy kursie 4,75 > czyli z dyskontem > żeby potrzymac i zysk zrealizowac >
kupił i kurs przytrzyma aż oddacie mu swoje akcje a to może potrwać i do jesieni, on ma czas
Zdecydowanie jestem tu nastawiony na dluzsza inwestycje ale nie przewiduje czekania z kursem do jesieni, w kazdym razie nie na tym poziomie jak spolka ma spelnic oczekiwania to wzrosty musza byc kontynuowane. Na pewno duzym impulsem byloby rozstrzygniecie sporu sadowego gotowka z niego to prawie polowa kapitalizacji to byloby cos, ale puki co to skora na niedzwiedziu. Korekta caly czas jest pod kontrola zatrzymala sie na wsparciu , jeszcze pare sesji i powinnismy ruszyc w dalsza droge przy poprawiajacych sie wynikach nie widze innej opcji.
Dnia 2016-04-13 o godz. 00:22 ~armani napisał(a): > Zdecydowanie jestem tu nastawiony na dluzsza inwestycje ale nie przewiduje czekania z kursem do jesieni, w kazdym razie nie na tym poziomie jak spolka ma spelnic oczekiwania to wzrosty musza byc kontynuowane. Na pewno duzym impulsem byloby rozstrzygniecie sporu sadowego gotowka z niego to prawie polowa kapitalizacji to byloby cos, ale puki co to skora na niedzwiedziu. > Korekta caly czas jest pod kontrola zatrzymala sie na wsparciu , jeszcze pare sesji i powinnismy ruszyc w dalsza droge przy poprawiajacych sie wynikach nie widze innej opcji. >
ja natomiast czekam na test 4zł jak wytrzyma to wsiadam
A ja dzis swietuje PMPG :-) Mam dobry humor i Ty przemowiles ,,ludzkim glosem'', mysle ze nie dojdzie do testowania 4 ale zobaczymy. Ewidentnie warto wchodzic, jezeli wzrost bedzie kontynuowany oczywiscie, bedzie pozytek z akcji.
Dnia 2016-04-13 o godz. 12:48 ~armani napisał(a): > A ja dzis swietuje PMPG :-) > Mam dobry humor i Ty przemowiles ,,ludzkim glosem'', mysle ze nie dojdzie do testowania 4 ale zobaczymy. > Ewidentnie warto wchodzic, jezeli wzrost bedzie kontynuowany oczywiscie, bedzie pozytek z akcji. >
Mowienie o rzeczach pewnych na gieldzie to duza odwaga, ponoc do odwaznych swiat nalezy, ale tez odwazni gina pierwsi. Ja na mocnych trendach boje sie ryzykowac wyciskania wszystkiego co jest do ugrania, na dosc jednak malo plynnej spolce ciezko jest odbudowac pozycje na korekcie, ale jak komus to wychodzi to czemu nie.