Ja jestem od dawna, (jadę od niedawna - bo przez rok to wiało tu nudą z małymi wyjątkami) i co najważniejsze nie wysiadam. Myślę, że 5 (słownie: pięć) jest w zasięgu, ale dalej to nie za szybko, choć ogólnie budowlanka zaczyna mieć coraz większe wzięcie i ma jeszcze duuuuuuuuuuuużo do pokazania.
Tu dopiero tak naprawde zaczynamy trend wzrostowy , do 4 to bylo wybijanie sie z 1,5 rocznego klina zwyzkujacego konczacego besse teraz mamy dopiero poczatek nowego trendu,teraz to pewnie zabrzmi malo wiarygodnie ale 14 to bedzie minimum na ten rok tak to widze na dzis.
Wcale nie brzmi to niewiarygodnie patrząc na arkusz S. A ja tak coś czuję przez skórę że ten rok może być wbrew pozorom bardzo udany dla giełdy (przynajmniej niektórych sektorów).
Karnet dziurawy ale pewnie sa ukryte zlecenia albo limity aktywacji, ale tak widac wyraznie ze spolki budowlane poprawiaja wyniki, wszystkie maja kontrakty na ten rok prawie wypelnione, jest dobrze i na takim rynku najwiecej dadza zarobic male spolki mocno przecenione ale bez klopotow finansowych, padliny tez pojda bo na hossie wszystko rosnie ale awbud z powodow ktore wymienilem wczesniej powinien byc liderem wzrostow z jedna z najwyzszych stop zwrotu w sektorze, zobaczymy czy sie sprawdzi, takie byly zalozenia przy zakupie i na razie idzie z planem. Dobrze ze juz mamy obroty to beda sie tworzyc wsparcia bo jazdy bez obrotow to szybko moga zmienic kierunek a ty potrzebujemy nowej krwi zadnej zyskow :-)
pozdrowienia dla ar-maniego bo mądrze gada pozdrawiam wszystkich zabetonowanych a tyle prosiłem żeby zbierał do poniżej 3,00 awbud solidne podstawy, solidne wyniki
uważam że trzeba zbierać również poniżej 3,00 takie spółki bliźniacze jak Vantage Dev i KB Dom
Dzieki ! Piekna sesja agresywne kupno i nowa krew na pokladzie, koncowka pokazuje ze zbieranie nie zakonczone zawsze lepiej zostawic niepewnosc na konie jak jeszcze pozycja nie zajeta. Dobry dzien oby wiecej takich