• Co sądzicie o tej Spółce? Autor: ~Darek [62.29.168.*]
    Przyglądam się jej i zastanawiam się, czy ma potencjał wzrostu podobny do Grodna (w 2015).

• Re: Co sądzicie o tej Spółce? Autor: ~mati [31.178.70.*]
    Na tym forum nic się nie dowiesz, bo tu jest grobowa cisza. Ale może i dobrze, bo też uważam że pieniądze lubią ciszę. Osobiście nie lubię naganiać na zakupy, ale obserwując od dłuższego czasu tą spółkę, napiszę tylko raz i znikam - rekomendacja kupuj !!!.... :-)
  • Re: Co sądzicie o tej Spółce? Autor: ~Fidel [62.29.168.*]
    Puls Biznesu opisuje dzisiaj, że rosnące koszty pracy ochroniarzy to szansa dla producentów i dystrybutorów elektronicznych systemów zabezpieczeń. Wszystko wskazuje na wzrost wyników w najbliższym czasie.

• Re: Co sądzicie o tej Spółce? Autor: ~mati [94.254.226.*]
    To ostatni moment na tanie zakupy. Spółka stabilna, perspektywiczna z rosnącymi przychodami. Co chcieć więcej? Pociąg zaraz odjedzie...
  • re.oszukany Autor: ~akcjonarusz [78.88.30.*]
    To jest spółka, której akcje próbowano wciś  na rynek po 30 pln.ale się nie udało ,bo nie znaleźli naiwnych to sprzedali po 24pln.ale zaraz pojawiły się rekomendacje nawet po 33pln. a teraz nikt tego nie chce nawet po 20pln.Człowiek kupując akcje firmy inwestuje w jej infrastrukturę(hale,maszyny materiały) ktoś na tym coś produkuje sprzedaje ma zysk  i zarabia NA SPRZĘCIE KTÓRY KUPILI MU NABICI W BUTLKĘ  WŁASCICELE AKCJI KTÓRZY PONIEŚLI TYLKO STRATĘ
  • Re: re.oszukany Autor: ~niezalogowany [193.109.244.*]
    sam decydujesz przecież po ile kupisz a po ile sprzedasz... Ja sie tak daje nabijać w butelkę i jakoś z roku na rok konto maklerskie mi rośnie i raczej z niego wycofuję zyski zamiast dopłacać cokolwiek. Jak uważasz, że syf - wywal PKC, nie obciążaj sie psychicznie a i portfel trochę lżejszy będziesz mieć ;)
  • Re: re.oszukany Autor: ~akcjonariusz [78.88.30.*]
    Pytał się gościu to mu grzecznie odpowiedziałem jak to wygląda z punktu widzenia akcjonariusza, który zaufał obietnicom danym przez właścicieli sprzedającym akcje i co z tego ma po roku w zainwestowany majątek firmy.NICZEGO MU NIE SUGEROWAŁEM TYLKO PRZEDSTAWIŁEM FAKTY .a ty nie znając mnie oceniasz mój stan psychiczny  radzisz mi sprzedać akcje pkc. PRZECIEŻ CIĘ NIE PROSIŁEM O RADĘ , na pewno jesteś z PIS-u bo tylko oni są najmądrzejsi , wszystkich pouczają i wszystkich wokoło OBRAŻAJĄ!!!
  • Re: re.oszukany Autor: ~niezlogowany [212.180.197.*]
    Z pisu to ty jesteś bo nawet nie umiesz zinterpretować wypowiedzi. Nikt nie oceniał twojego słabego stanu psychicznego. A to pisowcy opluwają wszystkie firmy jak leci, na przykład ty. Nic nie mają ci co kupili, bo klimat jest jaki jest. A jacyś pisowcy chyba odpłatnie biadolą na forach o tym, jakie to straty i wszystkie spółki oszukują i ile to potracili na inwestycjach.
    A prawda jest taka, ze do czasu dobrej zmiany nikt na giełdzie nie tracił na tych "oszukujących spółkach nabijających ludzi w butelkę".
    Sprzedaj PKC akcjonariusz, nie obciążaj sie psychicznie, przecież i tak tam pracujecie w dzień i w nocy i w święta tez nad "ustawami", więc giełdę zostaw, nie masz na to czasu ani sił.
  • Re: re.oszukany Autor: ~akcjonariusz [78.88.30.*]
    Od razu widać jaki jesteś typowy polski BURAK , przecież ja się do ciebie nie zwracałem tylko odpowiedziałem grzecznie i obiektywnie DARKOWI na pytanie i opisując moje postrzeganie firmy ,która od WCIŚNIĘCIA AKCJONARIUSZOM AKCJI MA ICH GŁĘBOKO W D...IE całkowity brak komunikacji i wiadomości z firmy  przez rok jeden lakoniczny komunikat że zamykają "biznes"  w Holandii (czyt. WTOPA), a ty niepytany  zacząłeś pouczać i opisywać stany psychiczne innych, myślę że to ty masz problemy emocjonalne i to duże!!!
  • Re: re.oszukany Autor: ~PKC [193.109.244.*]
    Weź sprzedaj PKC ;)
    Wyluzuj typie.
[x]
AATHOLD 0,00% 23,00 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.