Na tym forum nic się nie dowiesz, bo tu jest grobowa cisza. Ale może i dobrze, bo też uważam że pieniądze lubią ciszę. Osobiście nie lubię naganiać na zakupy, ale obserwując od dłuższego czasu tą spółkę, napiszę tylko raz i znikam - rekomendacja kupuj !!!.... :-)
Puls Biznesu opisuje dzisiaj, że rosnące koszty pracy ochroniarzy to szansa dla producentów i dystrybutorów elektronicznych systemów zabezpieczeń. Wszystko wskazuje na wzrost wyników w najbliższym czasie.
To jest spółka, której akcje próbowano wciś na rynek po 30 pln.ale się nie udało ,bo nie znaleźli naiwnych to sprzedali po 24pln.ale zaraz pojawiły się rekomendacje nawet po 33pln. a teraz nikt tego nie chce nawet po 20pln.Człowiek kupując akcje firmy inwestuje w jej infrastrukturę(hale,maszyny materiały) ktoś na tym coś produkuje sprzedaje ma zysk i zarabia NA SPRZĘCIE KTÓRY KUPILI MU NABICI W BUTLKĘ WŁASCICELE AKCJI KTÓRZY PONIEŚLI TYLKO STRATĘ
sam decydujesz przecież po ile kupisz a po ile sprzedasz... Ja sie tak daje nabijać w butelkę i jakoś z roku na rok konto maklerskie mi rośnie i raczej z niego wycofuję zyski zamiast dopłacać cokolwiek. Jak uważasz, że syf - wywal PKC, nie obciążaj sie psychicznie a i portfel trochę lżejszy będziesz mieć ;)
Pytał się gościu to mu grzecznie odpowiedziałem jak to wygląda z punktu widzenia akcjonariusza, który zaufał obietnicom danym przez właścicieli sprzedającym akcje i co z tego ma po roku w zainwestowany majątek firmy.NICZEGO MU NIE SUGEROWAŁEM TYLKO PRZEDSTAWIŁEM FAKTY .a ty nie znając mnie oceniasz mój stan psychiczny radzisz mi sprzedać akcje pkc. PRZECIEŻ CIĘ NIE PROSIŁEM O RADĘ , na pewno jesteś z PIS-u bo tylko oni są najmądrzejsi , wszystkich pouczają i wszystkich wokoło OBRAŻAJĄ!!!
Z pisu to ty jesteś bo nawet nie umiesz zinterpretować wypowiedzi. Nikt nie oceniał twojego słabego stanu psychicznego. A to pisowcy opluwają wszystkie firmy jak leci, na przykład ty. Nic nie mają ci co kupili, bo klimat jest jaki jest. A jacyś pisowcy chyba odpłatnie biadolą na forach o tym, jakie to straty i wszystkie spółki oszukują i ile to potracili na inwestycjach. A prawda jest taka, ze do czasu dobrej zmiany nikt na giełdzie nie tracił na tych "oszukujących spółkach nabijających ludzi w butelkę". Sprzedaj PKC akcjonariusz, nie obciążaj sie psychicznie, przecież i tak tam pracujecie w dzień i w nocy i w święta tez nad "ustawami", więc giełdę zostaw, nie masz na to czasu ani sił.
Od razu widać jaki jesteś typowy polski BURAK , przecież ja się do ciebie nie zwracałem tylko odpowiedziałem grzecznie i obiektywnie DARKOWI na pytanie i opisując moje postrzeganie firmy ,która od WCIŚNIĘCIA AKCJONARIUSZOM AKCJI MA ICH GŁĘBOKO W D...IE całkowity brak komunikacji i wiadomości z firmy przez rok jeden lakoniczny komunikat że zamykają "biznes" w Holandii (czyt. WTOPA), a ty niepytany zacząłeś pouczać i opisywać stany psychiczne innych, myślę że to ty masz problemy emocjonalne i to duże!!!