Przegladam forum, widze nagonke na wzrosty i straszenie naganiaczami na spadki, broń Boże nie chce nikogo zniechecać ale coś mi tu nie gra. 90% wpisów z nagonka na wzrost.po co straszyć naganiaczami na spadki, skoro prawie ich nie ma? Wierze w spółke ale odbieram forum zupelnie odwrotnie... lepiej by było gdyby była tu cisza... ludzie to egoiści, nikt nie chce dobrze dla Ciebie,każdy patrzy na swoj portfel. Lepiej nie wierzyć w żadne słowo.
widać, że ktoś wałki kręci w trakcie sesji komunikat o całkowitej spłacie a po sesji sprostowanie - takie cuda tylko w Polsce, gdziekolwiek indziej obrót spółki by był natychmiast zablokowany a wszystkie operacje dokonane w tym dniu zweryfikowane
INFO o sprzedaży ponad 5% z 10 też raczej powinno rzucić kurs,na dolne widly a tu 11 od razu luk górę - Oto jaki wpływ na,kurs mają info- ja obstawiam wzrosty bo na,Hawe zawsze,tak było że,jak rozhustali papier tym bardziej przy dużym wolumenie to raczej nie po to by ba tym poprzestać, jeszcze,jedna podbitka powinna być....
Jeśli jest tak jak piszesz, to po co namawiasz na kupno...? no tak, bo Ciebie interesuje tylko kasa :) daje to do myslenia... śledząc Twoje wpisy z okresu na spadkach, kiedy trzeba było kupować, sugerowaleś sprzedaż... zaczyna się to układać w całość :)
Nie wiem czy to do mnie, ale ja nikigo nie namawiam Rozwazny - ja poprostu pisze jak się zachował kurs po negatywnym komentarzu z 10 o Sprzedaży akcji i jak się,zachowywał wcześniej... Nie zależy mi byś,kupił czy sprzedał bo to ONI rządzą i my nie,jesteśmy w,stanie wpłynąć znacząca,na kurs...
nie,nie, moj powyższy wpis dotyczył Jogiego, ktory uwielbia opiniować spółke i wpisy innych, ale nie podoba mu się że ktoś może mieć inną opinię... daje to do myślenia:) Jogi zaprawde powiadam Ci: chcesz kupuj - nie chcesz nie kupuj... zostaw osąd i wole innych w spokoju, jak i my Ci je zostawiamy :)