• Coś tu brzydko pachnie Autor: ~Rozważny [188.146.135.*]
    Przegladam forum, widze nagonke na wzrosty i straszenie naganiaczami na spadki, broń Boże nie chce nikogo zniechecać ale coś mi tu nie gra. 90% wpisów z nagonka na wzrost.po co straszyć naganiaczami na spadki, skoro prawie ich nie ma? Wierze w spółke ale odbieram forum zupelnie odwrotnie... lepiej by było gdyby była tu cisza... ludzie to egoiści, nikt nie chce dobrze dla Ciebie,każdy patrzy na swoj portfel. Lepiej nie wierzyć w żadne słowo.
  • Re: Coś tu brzydko pachnie Autor: ~taktak [89.65.156.*]
    widać, że ktoś wałki kręci w trakcie sesji komunikat o całkowitej spłacie a po sesji sprostowanie - takie cuda tylko w Polsce, gdziekolwiek indziej obrót spółki by był natychmiast zablokowany a wszystkie operacje dokonane w tym dniu zweryfikowane
  • Re: Coś tu brzydko pachnie Autor: ~janek [85.211.86.*]
    trujkt z ybicia na gpw tylko wzrost, nie zainteresowani zamilcz to nie banan.
  • Re: Coś tu brzydko pachnie Autor: ~kazek [51.254.103.*]
    xxx
  • Re: Coś tu brzydko pachnie Autor: ~Jogi [83.142.177.*]
    mnie interesuje wyłącznie kasa a nie pisanie głupot- nie chcesz nie kupuj chcesz kupuj
  • Re: Coś tu brzydko pachnie Autor: ~sgh [46.77.124.*]
    Sprawcie wpis na lps i zobaczycie ze tu juz koniec
  • Re: Coś tu brzydko pachnie Autor: ~obserwator [37.47.53.*]
    INFO o sprzedaży ponad 5% z 10 też raczej powinno rzucić kurs,na dolne widly a tu 11 od razu luk górę - Oto jaki wpływ na,kurs mają info- ja obstawiam wzrosty bo na,Hawe zawsze,tak było że,jak rozhustali papier tym bardziej przy dużym wolumenie to raczej nie po to by ba tym poprzestać, jeszcze,jedna podbitka powinna być....
  • Re: Coś tu brzydko pachnie Autor: ~rozważny [109.199.79.*]
    Jeśli jest tak jak piszesz, to po co namawiasz na kupno...? no tak, bo Ciebie interesuje tylko kasa :) daje to do myslenia... śledząc Twoje wpisy z okresu na spadkach, kiedy trzeba było kupować, sugerowaleś sprzedaż... zaczyna się to układać w całość :)
  • Re: Coś tu brzydko pachnie Autor: ~obserwator [37.47.53.*]
    Nie wiem czy to do mnie, ale ja nikigo nie namawiam Rozwazny - ja poprostu pisze jak się zachował kurs po negatywnym komentarzu z 10 o Sprzedaży akcji i jak się,zachowywał wcześniej... Nie zależy mi byś,kupił czy sprzedał bo to ONI rządzą i my nie,jesteśmy w,stanie wpłynąć znacząca,na kurs...
  • Re: Coś tu brzydko pachnie Autor: ~rozważny [109.199.79.*]
    nie,nie, moj powyższy wpis dotyczył Jogiego, ktory uwielbia opiniować spółke i wpisy innych, ale nie podoba mu się że ktoś może mieć inną opinię... daje to do myślenia:) Jogi zaprawde powiadam Ci: chcesz kupuj - nie chcesz nie kupuj... zostaw osąd i wole innych w spokoju, jak i my Ci je zostawiamy :)
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.