dobra dobra wsyztsko rozumiem ale tego co dziś się tu wyprawia nie widziałem jak żyje 32 lata:D podbitka pod 1,14 i zjazd. Górka na 1,06 i zjazd coś mi tu nie pasuje. Będzie się działo w poniedziałek, a Jogi pewnie na BORA BORA lub innej wyspie ;)
mało widziałeś ;) osobiście siedziałem kiedyś w IFC ;) tam był wzlot z kilkunastu groszy do 1,20 potem ubieralnia na kilkanaście groszy w ciągu kilku dni ;) i co ? i nic :D wszyscy zdrowi i ciepło ubrani :D
To zadko na polską szulernie zagladasz czyli gpw. PRZECIEZ TAKIE WAŁKI TO TUBKILKA RAZY W MIESIACU SĄ NA RÓŻNYCH TEGO TYPU BADZIEWNYCH SPÓŁKACH. Po prostu jakas spoldzielnia obraca w kółko 1-2 mln akcji kupionych pewnie wczoraj w okolicach 80gr i wychodzi pomalu z tych akcji. Gdy juz wyjda calkiem to obroty spadna o 90% a kurs zapikuje z -25% obstawiam ze w okolicach wtorku
i sądząc po gwałtownym spadku wolumentów zleceń po prawej i lewej spółdzielnia papiera się pozbyła, szybki zarobek był a kolejna grupa ubranych została z akcjami. Jeśli tak to można poczekać kilka tygodni (a moze troszkę dłużej) na kolejną taką "akcję"
Jakie wydy.. ali to giełda :)))
Czytaj co pisze BOLO to szczera prawda a jak myślisz jak tu się zarabia?
To nie maszynka do kręcenia kasy jak zabraknie to dokręcą :)
Tu trzeba umieć grać i lubić ryzyko. Hazard :))