Czy wy slepi jesteście? Nikt batonów nie zrzucił tylko je zdjął aby wywołać tzw, śnieżna kulę. Widziałem to i robią tak zawsze aby zebrac więcej na niższych poziomach.Gruby nie sprzedał tylko panikarze. Gruby rozgrywa was jak dzieci a wy oddajecie. Gruby skupuje a leszcze oddają. Oto analiza tego co się stało co świadczy o tym, że więksi gracze wiedzą coś więcej i chcą zebrac z rynku jak najwięcej akcji.
Świdczy to o tym, że grubas zbiera całą kasa jaka ma. Rekordowe obroty to nie leszcze wygenerowały. Tutaj powrót w niedalekiej przyszłości na 2 zł. Jak można z 70 gr w dwa dni do 1.10 to w dwa kolejne dni dwa zł jak malowane.
mam podobne wrazenie, troche normalnosci by sie przydalo, ale pewnie nie ma czasu na to a po co przeplacac, jak mozna latwo zejsc na troche nizszy poziom.
Ja mam dekalog na monitorze przyklejony. Przykazanie pierwsze - nie panikować. Mamy 1.06 chwilowo. Na 1.10 będę miał drugą średnią krajową dziś przytuloną. Will see...
W dwa dni 50% to nalezalo zrealizowac nie dziwota Wczoraj info kiepskie dzis dobre Wtajemniczeni wiedza co jest grane Ale technicznie widac ukosna GRG glowa konczsie przy 0.98ol. dwa tygnoe temu a pierwsze ramie poczatkiem grudnia to mocna figura Dzis przelamali linie szyji Obstawiam kurs ok.2 zl . Tylko czemu wczoraj info o zbyciu pakietu jak ktos skupuje Oby wyniki nas poz. zaskoczyly Potem ugoda Sad Moze emisjia Ale dywidendy dlugo nie bedzie tylko splata dlugu Czekamy na inwestora.