Hawe ma ochronę sądową. Będą prowadzone prace nad uzdrowieniem spółki. Obecnie sytuacja jest lepsza niż jeszcze kilka dni wcześniej, gdy kurs był 0,95. Korekta jest uzasadniona. Straszenie, że zarząd wyprzedaje i wycofują się inwestorzy jest bezpodstawne. Mimo zastraszenia akcjonariuszy obroty są nieduże. W dłuższej perspektywie, w miarę poprawy sytuacji spółki, muszą nastąpić wzrosty. Natomiast niska cena jest zachętą do skupywania. Dzisiaj dokupiłem okazyjnie ponad 100k akcji i liczę na odrobienie strat zakupów, których dokonałem w maju 2015.
Dnia 2016-03-09 o godz. 11:31 sci napisał(a): > Hawe ma ochronę sądową. Będą prowadzone prace nad uzdrowieniem spółki. Obecnie sytuacja jest lepsza niż jeszcze kilka dni wcześniej, gdy kurs był 0,95. Korekta jest uzasadniona. Straszenie, że zarząd wyprzedaje i wycofują się inwestorzy jest bezpodstawne. Mimo zastraszenia akcjonariuszy obroty są nieduże. W dłuższej perspektywie, w miarę poprawy sytuacji spółki, muszą nastąpić wzrosty. Natomiast niska cena jest zachętą do skupywania. Dzisiaj dokupiłem okazyjnie ponad 100k akcji i liczę na odrobienie strat zakupów, których dokonałem w maju 2015.
to nie straszenie, zarząd odsunięty, nie może robić wałków więc wywala, pospieszyłeś się z zakupem
Panowie formacja wypelniona cza sprobowac ja kupilem po0.73 .Tez uwazam ze info dobre dla nas Rarzad podpadl w tajemnicy pozbyl sie udzialow po nominale Jako akcjonariusz nawet drobny powinienem wiedziec a prezes co? mam inwestorow z zewnacz branzowych i co poplyna Nabieram zaufania do sadu
Dnia 2016-03-09 o godz. 12:22 ~Qw napisał(a): > Panowie formacja wypelniona cza sprobowac ja kupilem po0.73 .Tez uwazam ze info dobre dla nas Rarzad podpadl w tajemnicy pozbyl sie udzialow po nominale Jako akcjonariusz nawet drobny powinienem wiedziec a prezes co? mam inwestorow z zewnacz branzowych i co poplyna Nabieram zaufania do sadu
czekać, cierpliwość wskazana, jeszcze będzie okazja do wejścia
Dnia 2016-03-09 o godz. 12:27 ~snajper napisał(a): > Dnia 2016-03-09 o godz. 12:22 ~Qw napisał(a): > > Panowie formacja wypelniona cza sprobowac ja kupilem po0.73 .Tez uwazam ze info dobre dla nas Rarzad podpadl w tajemnicy pozbyl sie udzialow po nominale Jako akcjonariusz nawet drobny powinienem wiedziec a prezes co? mam inwestorow z zewnacz branzowych i co poplyna Nabieram zaufania do sadu > > czekać, cierpliwość wskazana, jeszcze będzie okazja do wejścia
Jeszcze czekać? Bo coś mi się wydaje że to pendolino już odjechało...