• Cierpliwość zostanie nagrodzona. Autor: sci [5.172.234.*]
    Hawe ma ochronę sądową. Będą prowadzone prace nad uzdrowieniem spółki. Obecnie sytuacja jest lepsza niż jeszcze kilka dni wcześniej, gdy kurs był 0,95. Korekta jest uzasadniona. Straszenie, że zarząd wyprzedaje i wycofują się inwestorzy jest bezpodstawne. Mimo zastraszenia akcjonariuszy obroty są nieduże. W dłuższej perspektywie, w miarę poprawy sytuacji spółki, muszą nastąpić wzrosty. Natomiast niska cena jest zachętą do skupywania. Dzisiaj dokupiłem okazyjnie ponad 100k akcji i liczę na odrobienie strat zakupów, których dokonałem w maju 2015.
  • Re: Cierpliwość zostanie nagrodzona. Autor: ~snajper [176.221.124.*]
    Dnia 2016-03-09 o godz. 11:31 sci napisał(a):
    > Hawe ma ochronę sądową. Będą prowadzone prace nad uzdrowieniem spółki. Obecnie sytuacja jest lepsza niż jeszcze kilka dni wcześniej, gdy kurs był 0,95. Korekta jest uzasadniona. Straszenie, że zarząd wyprzedaje i wycofują się inwestorzy jest bezpodstawne. Mimo zastraszenia akcjonariuszy obroty są nieduże. W dłuższej perspektywie, w miarę poprawy sytuacji spółki, muszą nastąpić wzrosty. Natomiast niska cena jest zachętą do skupywania. Dzisiaj dokupiłem okazyjnie ponad 100k akcji i liczę na odrobienie strat zakupów, których dokonałem w maju 2015.

to nie straszenie, zarząd odsunięty, nie może robić wałków więc wywala, pospieszyłeś się z zakupem
  • Re: Cierpliwość zostanie nagrodzona. Autor: ~falenta [37.47.9.*]
    CHCESZ TO CZEKAJ , PÓŹNIEJ BĘDZIESZ GONIŁ POCIĄG
  • Re: Cierpliwość zostanie nagrodzona. Autor: ~Leon [77.243.183.*]
    Ja nie wpadam w panikę i trzymam
  • Re: Cierpliwość zostanie nagrodzona. Autor: ~ciekawy [86.12.58.*]
    chetnie sie ustawie w kolejce ponizej 70gr, ale cos czuje, ze mala szansa ze cos wpadnie ;)
  • Re: Cierpliwość zostanie nagrodzona. Autor: ~Qw [188.146.94.*]
    Panowie formacja wypelniona cza sprobowac ja kupilem po0.73 .Tez uwazam ze info dobre dla nas Rarzad podpadl w tajemnicy pozbyl sie udzialow po nominale Jako akcjonariusz nawet drobny powinienem wiedziec a prezes co? mam inwestorow z zewnacz branzowych i co poplyna Nabieram zaufania do sadu
  • Re: Cierpliwość zostanie nagrodzona. Autor: ~snajper [176.221.124.*]
    Dnia 2016-03-09 o godz. 12:22 ~Qw napisał(a):
    > Panowie formacja wypelniona cza sprobowac ja kupilem po0.73 .Tez uwazam ze info dobre dla nas Rarzad podpadl w tajemnicy pozbyl sie udzialow po nominale Jako akcjonariusz nawet drobny powinienem wiedziec a prezes co? mam inwestorow z zewnacz branzowych i co poplyna Nabieram zaufania do sadu

czekać, cierpliwość wskazana, jeszcze będzie okazja do wejścia
  • Re: Cierpliwość zostanie nagrodzona. Autor: ~mati [31.178.70.*]
    Dnia 2016-03-09 o godz. 12:27 ~snajper napisał(a):
    > Dnia 2016-03-09 o godz. 12:22 ~Qw napisał(a):
    > > Panowie formacja wypelniona cza sprobowac ja kupilem po0.73 .Tez uwazam ze info dobre dla nas Rarzad podpadl w tajemnicy pozbyl sie udzialow po nominale Jako akcjonariusz nawet drobny powinienem wiedziec a prezes co? mam inwestorow z zewnacz branzowych i co poplyna Nabieram zaufania do sadu
    >
    > czekać, cierpliwość wskazana, jeszcze będzie okazja do wejścia

Jeszcze czekać? Bo coś mi się wydaje że to pendolino już odjechało...
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.