• emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln im mniej tym lepiej Autor: ~lol [79.184.122.*]
    ha i dobrze emisja po 10gr oddalona cofneli ja niech sobie po 1zl obejma a nie po nominale dosc przekretow na gieldzie jak widac, skonczyly sie one :D

http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/EBI/info/778353,formula8-sa-informacja-o-postanowieniu-w-przedmiocie-oddalenia-wniosku-o-wpis-zmian-w-krs

FORMUŁA8 SA Informacja o postanowieniu w przedmiocie oddalenia wniosku o wpis zmian w KRS
    Raport Bieżący nr 2/2016
    Zarząd FORMUŁA8 S.A. (dalej "Spółka") informuje, iż Spółka w dniu dzisiejszym otrzymała postanowienie z Sądu Rejonowego Poznań – Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu Wydział IX Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego w przedmiocie oddalenia wniosku o wpis zmian do Krajowego Rejestru Sądowego w zakresie zmiany siedziby Spółki oraz podwyższenia kapitału zakładowego Spółki. Jednocześnie Spółka informuje, iż zamierza złożyć skargę na orzeczenie referendarza sądowego na doręczone postanowienie.

Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect"

Więcej na: link i link

kom ebi zdz
  • brak emisji(mniej akcji) = nizsza kapitalizacja = wyzsza cena Formuly Autor: ~lol [79.184.122.*]
    Emisja im nie wyszla to chcac miec wiekszosc akcji beda musieli zbierac osobiscie akcje z rynku i dobrze, czemu mali akcjonariusze maja byc stratni wciaz na tym, niech choc raz bedzie inaczej :D
    Matyjas zbieral dawniej w przedziale 2-3zl teraz ma okazje z Cagara od 70gr zbierac do 3zl tez sporo skupia i beda miec wiekszosc glosow na walnym i zrobia potrzebne zmiany w KRS zmienia dzialalnosc itp. napewno drobni oddadza po te kilka zlotych im w tym Wisniewska rowniez ma wkoncu spory pakiet nadal(chyba ze dawno sprzedala? jesli tak to kare by zaplacila, nie jest chyba taka glupia prawda?) ;)
  • bedzie nowy inwestor? czy Cagara dopnie swego wkoncu? powoli mu to idzie Autor: ~lol [79.184.122.*]
    To jak cofneli 2mln akcji ktore chcieli sobie druknac to nadal spolka do przejecia jest moze ktos nowy sie pokusi niekoniecznie Cagara moze nowy inwestor sie znajdzie i wlozy swoja firemke na gielde przez formule, chociaz za duzo nie pozbiera bo FF ok 20% chyba ze Wisniewska co ma ok 20% sie wyprzeda i Graham( ok 4%akcji, pisal ze ma 45tys akcji) to majac 44% juz cos zdziala wtedy.
  • Re: bedzie nowy iidzie Autor: ~yhy [78.8.244.*]
    zebyscie sie nie zdziwili jak cagara pier....lnie papierami to znow zawiesza i by by newconnect

• Re: bedzie nowy iidzie Autor: ~lol [79.184.122.*]
    nie pier...nie bo nie ma akcji dopuszczonych do obrotu to sie wyglupiles nie 1raz oj inwestory bez zadnej wiedzy :D
    jakby chcial wyrzucac to wpierw dopusci do obrotu i podbije mocno kurs bo maja duzo do opchniecia bo 300tys akcji ma Cagara taka ilosc nie latwo wyrzucic patrzac po obrotach :D
  • Re: bedzie nowy iidzie Autor: ~lol [79.184.122.*]
    Dobrze ze sad sie nie zgodzil na ta emisje po nominale bo za duzo odbiega gdzie 10 a 70gr jest roznica podobnie chcial Patro zrobic na platynowych inwestycjach tyle ze tak mega emisje chcial zrobic sobie praktycznie za nic to sie nie zgodzili anulowali ja i od tego czasu juz 100% wyzej jest od dolka :D u nas 100% to bedzie malo, bedzie znacznie wiecej bo mamy o wiele nizsza wycene spolki to nie balon dopiero nim bedzie przy 5 czy moze nawet kilkanascie-dziesiat zlotych? zalezy do ilu napompuja to kiedys w koncu.
    Moze wroca do pierwotnych planow i bedize to spolka inwestycyjna przez 2lata nie zrobia emisji akcji zadnej - tak bynajmniej kiedys chcieli zrobic i wzroslo wowczas do 8,50zl tak by bylo najlepiej bo jak widac byly wieksze wzrosty, a emisja zawsze nieco hamuje i opoznia wzrost jak dobrze wiemy z obserwacji innych akcji.
  • Re: bedzie nowy iidzie Autor: ~Trzymam_Kredens [77.237.1.*]
    A nie pomyśleliście, że mogą zjechać ceną do 10 groszy i wtedy cena nie będzie aż tak bardzo odbiegała ;-)))) Jutro może coś zobaczmy.
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~john [217.173.184.*]
    Dnia 2016-01-18 o godz. 16:04 ~lol napisał(a):
    > ha i dobrze emisja po 10gr oddalona cofneli ja niech sobie po 1zl obejma a nie po nominale dosc przekretow na gieldzie jak widac, skonczyly sie one :D
    >
    > http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/EBI/info/778353,formula8-sa-informacja-o-postanowieniu-w-przedmiocie-oddalenia-wniosku-o-wpis-zmian-w-krs
    >
    > FORMUŁA8 SA Informacja o postanowieniu w przedmiocie oddalenia wniosku o wpis zmian w KRS
    > Raport Bieżący nr 2/2016
    > Zarząd FORMUŁA8 S.A. (dalej "Spółka") informuje, iż Spółka w dniu dzisiejszym otrzymała postanowienie z Sądu Rejonowego Poznań – Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu Wydział IX Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego w przedmiocie oddalenia wniosku o wpis zmian do Krajowego Rejestru Sądowego w zakresie zmiany siedziby Spółki oraz podwyższenia kapitału zakładowego Spółki. Jednocześnie Spółka informuje, iż zamierza złożyć skargę na orzeczenie referendarza sądowego na doręczone postanowienie.
    >
    > Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect"
    >
    > Więcej na: link i link
    >
    > kom ebi zdz

Ok, ale jakie są przesłanki braku zgody? Czemu nie podali takich informacji w uzasadnieniu...Podali: nie bo nie. To jest niepoważne zachowanie referendarza sądowego!
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~lol [79.184.122.*]
    Mysle ze cofneli dlatego iz objeli akcje za nic a mieli wlozyc jakas firme, wiec konkrety. Nie ma juz jak widac okradania drobnych z kasy poprzez emisje po nominale i bardzo dobrze a jak chca 2mln sobie druknac po 10gr to niech wloza jakies aktywa warte ze 2mln zl jak podobnie zrobil Cagara na PGPolonit. Wtedy napewno sad zgodzi sie zatwierdzic wszystko. Powinniscie sie cieszyc ze emisji nie bedzie a nie biadolic, zapewne bedzie inna po wyzszym kursie tak mysle, ale wczesniej podzadza konkrety - nowa dzialalnosc itp itd. Inaczej znow beda mogli sobie pomarzyc o niskiej emisji. Oni dobrze o tym wiedzieli juz wczesniej, bo jak myslicie w jakim celu by kupowali od kogos w 1zleceniu niedawno te 45tys akcji po 50gr bo tu liczy sie kazda akcja, bu dojsc do 50procent w razie niepowodzenia emisji co dzis mialo miejsce :-)
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~Geo [89.66.140.*]
    lol ty jakiś niepoważny jesteś? czytałes komunikaty? Emisja miała iść na oddłużenie spolki, to kto Ci to teraz weźmie z długami? Ta decyzja sadu to moim zdaniem robota Wisniewskiej i to tak po prostu na złość, albo żeby ukryc przekręty jakie robią w spoółce Zdrowie Sp z o.o .? Jak sąd nie klepnie tej emisji to moze byc tak ze Cagara przestanie się użerać z "sądami w Poznaniu" (panie Ziobro prosze poobserwowac te sady) i piep...nie tą spółką?
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~mlaskacz-kaczora [85.221.211.*]
    PMI jeszcze nie ostygło a tu bagno wciąga następnych
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~lol [79.184.122.*]
    Pgpolonit wieksze dlugi mialo nawwt kapital wlasny na minusie i jakos wzial je Cagara i uratowal, wiec nie wiem czym sie martwisz z formula jak jest w znacznie lepszej sytuacji co pgp przed przejeciem. I dobrze ze wisniewska kreci, przynajmniej nie bedzie niskiej emisji ona tez ma sporo akcji i bedzie chciala zarobic wywalajac akcje na gorce kiedys, a niska emisja pociaga zawsze kurs w dol przynajmniej na krotko a po co jak mozna temu zapobiec i druknac w innych proporcjach i po wyzszej cenie. Przynajmniej drobni na tym najwiecej skorzystaja :-)
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~Geo [89.66.140.*]
    Wiesz co nie chce mi się z tobą polemizować. Masz swoje racje i nie będę cie przekonywał do moich bo mi to wisi. Do czego Wiśniewscy doprowadzili tę spółkę to widać na załączonym obrazku (o mało co nie klepnęli upadłości likwidacyjnej) co nie znaczy że Cagara ma pomysł na spółkę, bo z tego co widze to nie ma .
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~Trzymam_kredens [83.16.45.*]
    Osobiście bliżej mi do interpretacji Geo niż do lol'a... Smutne to ale jak widać po arkuszu....
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~ALEX [91.239.152.*]
    Tez mi sie wydaje ze z tego nic nie bedzie tu mozna chyba tylko modlic sie o cud zeby to kiedys doszlo do 2 zl
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~kos [77.91.45.*]
    a ja uważam, że Cagara nie pozwoli zakopać spółki - musimy tylko poczekać
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~piotr [193.200.47.*]
    lauren,your i luxima
    miesiac i :)
    przeanalizowac koniecznie
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~lol [83.21.236.*]
    sypac sypac do 5% juz wiele mi nie brakuje :D
    "...A paluszki, które chcieliście przyciąć mam naprawdę ostre."
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~8FO [89.72.246.*]
    Dnia 2016-01-19 o godz. 18:42 ~Geo napisał(a):
    > "...A paluszki, które chcieliście przyciąć mam naprawdę ostre."

Glupole zamiast zachowywać się jak pięciolatki w piaskownicy już dawno mogliby usiąść przy stole i znaleźć wyjście z sytuacji. A tak to już wkrótce dwa lata impasu będą na liczniku.

• Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~AT [37.47.114.*]
    Wykres aż sie prosi o wzrost a tu dalej piaskownica.
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~lol [83.11.49.*]
    jak ne bedziecie brac z prawej tylko czekac ze mna po lewej to nigdy nie urosnie przeciez :D
    a emisje moze zmienia na bardziej korzystna cene dla wszystkich na platynowych inwestycjach tez anulowali emisje akcji bo za duzo chcieli druknac po niskiej cenie podobne jak u nas za bardzo cena odbiega od biezacego kursu to dzialanie na niekorzysc drobnych akcjonariuszy.
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~john [217.173.184.*]
    Nie mogą im powiedzieć nie. Cagara ma pełne prawo zrobić sobie tę emisję. To jest jakieś nieporozumienie albo gra na zwłokę zainicjowana przez Panią cherry, która może wykorzystywać swoje wtyki...podwyższenie kapitału będzie na pewno klępnięte.
    Dnia 2016-01-19 o godz. 23:02 ~john napisał(a):
    > Nie mogą im powiedzieć nie. Cagara ma pełne prawo zrobić sobie tę emisję. To jest jakieś nieporozumienie albo gra na zwłokę zainicjowana przez Panią cherry, która może wykorzystywać swoje wtyki...podwyższenie kapitału będzie na pewno klępnięte.

Oczywiście że nie mogą zablokować nowej emisji, ale zawsze szkoda czasu, dlatego uważam ze ktoś powinien się przyglądnąć pewnej instytucji w Poznaniu. Kiedyś jak tam zadzwoniłem to przez kilkanaście minut usiłowali mnie zbyć, dopiero gdy im przypomniałem jakie są ich obowiązki to dopiero na szczeblu kierownictwa udzielono mi wszystkich informacji o które prosiłem.
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~john [109.243.166.*]
    Trzebaby zadzwonic do Poznania i spytac z czego wynika taka decyzja.
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~Trzymam_Kredens [83.16.45.*]
    To kiedy kupię tą perłę po 10 groszy ? ;-)
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~lol [83.11.49.*]
    jak oddacie co wzieliscie wczesniej drozej to moze kupisz po 10gr a ja razem z Toba :D
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~jacaaaaa [81.210.12.*]
    Czyli kolejny marazm nas dopadł przez najbliższy miesiąc...
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~8FO [83.26.71.*]
    Dnia 2016-01-20 o godz. 13:18 ~jacaaaaa napisał(a):
    > Czyli kolejny marazm nas dopadł przez najbliższy miesiąc...

Cóż, wyglada na to, że już prędzej Graham zacznie rysować jakis wykres na tym badziewiu niż te całe Cagary i Matyjasy. Widocznie są za ciency w uszach.

• Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~jacaaaaaaaa [81.210.12.*]
    Przez emisję chcieli się zabezpieczyć to dla mnie zrozumiałe. Teraz odwłoanie, decyzja, a kto wie może kolejne odwołanie...... i tak będziemy się tu kisić.
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~Trzymam_Kredens [83.16.45.*]
    O widzę, że jest szansa na zakupy po 10 groszy ;-) Tak jak "uprzywilejowani". ;-))
    no to wywalac dobrze wam idzie jak sie nie chcecie kisic chetnie dokupie wiecej, wystawcie kilkadziesiat kilo akcji w tych cenach to wezme z prawej sobie, dzieki :D
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~Abcd [37.47.5.*]
    Przeczytajcie ze zrozumieniem treść art. 433 par. 2 KSH oraz Art. 431 par. 3a KSH. I jakie wnioski?  
    ze widocznie powroca do pierwotnych planow czyli dogadaja sie wkoncu z inwestorem co mieli przjac 51%akcji od wisniewskich i mieli nie robic emisji akcji przez okres 2lat, umowa z 2013r poczytaj sobie :)
  • Re: emisja cofnieta nadal jest tylko 1,3mln a nie 3mln Autor: ~Abcd [37.47.5.*]
    Jakich 51 % ? Kto tyle ma ?
    Wg mnie nie ma możliwości przy obecnym rozkładzie głosów aby uzyskać większość niezbędną do podwyższenia kap. w drodze emisji bez prawa poboru. A ff  wynosi oficjalnie 19,58 % oczywiście należy brać pod uwagę posiadanie akcji podprogowe. A wiadomo co to oznacza... Na ostatnim walnym było reprezentowane 39,88 % kap. zakł. Dwóch dużych i jeden 0,56 %. Myślę, że takich jest tu więcej.A co to może oznaczać niech każdy sobie dopowie... 
    ano maja Matyjasy caly czas mysle ze maja i siedza cicho bo kto ma te akcje nie widac po arkuszu podazy. Zreszta nie bylo raportow ze sprzedali, a jesli opchneli i nie poinformowali rynku o tym to kare jakies 200tys zl zaplacili czyli im sie nie oplacalo bo niewiele wiecej byly ich akcje warte wtedy co nabywali je w granicach 2-3zl(byly infa).
    Mysle ze nadal niskie FF jest na poziomie ok 20% a gdzie reszta akcji? Chca zrobic sobie emisje to niech skupuja z rynku badz oglosza wezwanie np po 2-3zl to ludzie sie napewno zapisza sam moze skorzystam, a mam prawie 5% akcji kilka zl dobra cena by wyjsc jednak taniej nie oddam moge i kolejne 2lata posiedziec sobie tutaj bo juz tyle czekam przyzwyczailem sie do tego :D
    zamiast drukowac akcje lepiej by zrobili tak jak umowa z 2013r obowiazywala ich czyli rozwoj poprzez pozyczki od inwestora, ale sie nie dogadali wtedy bo Matyjas pokrecil wszystko pisze w umowie na starej stronie Formuly. Matyjas mial pozostawic Wisniewskiego lub osobe przez Dariusza Wisniewskiego powolana na stanowisku prezesa i mial zostac prokurentem pozniej choc tak sie stalo, ale nie do konca sie dogadali bo o cos poszlo z papierami co nie chcial zwrocic Tadeusz Franek - chyba kolega Matyjasa. Chcieli za plecami Wisniewskiego przejac Formule i inaczej nia pokierowac istad ta cala wojna miedzy nimi poczeta od 2013 i do dzis moze nawet walcza kto wygra pani Wisniewska czy Matyjasy? na kogo stawiacie? :D hehe
    A  powiedz skąd niby spółka ma mieć środki finansowe na skup akcji? Widziałeś raport ? O czym mowa Nie pamiętam co w ostatnim raporcie jest w temacie kapitału zapasowego, rezerwowego z którego dopuszczalne jest podwyższenie kapitału oczywiście po spełnieniu kilku warunków Pewnie zero środków Zapowiada się ciekawie  
    Poprzez pozyczke od np Cagary, Matyjasa czy kogos innego jeszcze ;)

Zreszta nic nie musza skupowac ani drukowac jak pisalem juz, moga rzadzic tym pakietem akcji co ma Cagara choc lepiej jakby dokupil nieco z rynku bo jest ryzyko ze Wisniewska zrobi to samo i bedzie miala wiecej od niego za jakis czas a wtedy Cagara zejdzie ze stolka i beda rzadzic znow Wisniewscy. Tylko widzisz panu Cagarze zal wydac kasy na to by kupowac akcje Formuly z rynku on jest cfany i tylko po 10gr chcialby sobie skupowac od pozostalych + ewentualne nowe emisje dla siebie i inwestora po nominale. 200tys chcial wlozyc z inwestorem do Formuly? co to jest to za malo przeciez jak dlug jest ponoc wiekszy, a mieli przeciez splacic dlugi no chyba ze tylko ich czesc, zle widocznie zrozumialem jego intencje. Drukujac sobie 2mln akcji po 10gr nie splaci w ten sposob wszystkich dlugow wiec kogo chce oszukac, a za rok dopusci akcje do obrotu i bedzie wywalal wam w rynek po kilka-kilkanascie zlotych o ile ktos jeszcze z was tu bedzie bo wiekszosc jak podejrzewam i tak juz oddala w dolku i to ze strata, malo kto pozostal juz, o czym swiadcza codzien male obroty i malo akcji w arkuszu podazy. Ciezko dokupic wieksza ilosc w dobrej cenie, ale dokupuje sobie co miesiac mam juz kilkadziesiat kilo tego papierka, jak pisalem do 5% duzo nie brakuje mi pewnie niedlugo przekrocze i sie ujawnie ;) chyba ze nagle ruszy z kopyta to nie bo nie bede bral przeciez po kilka zlotych tylko wywalal wtedy rzecz jasna, ale dopoki cena w groszowkach to wciaz sobie dobieram pomalu wiem ze i tak zarobie grubo niewazne w tym czy w przyszlym roku badz za kilka lat, mam czas. Tu nawet jak by sie nie dogadali i nic by nie mialo wyjsc to jeszcze ktos sie zabawi kursem i bedzie grubo, albo dadza moze nawet na dniach jakies umowy listy intencyjne itp jak to bylo dawniej gdzie poszlo na 8zl byle wywalic akcje w rynek, tak wlasnie moga zrobic niedlugo ale malo kto o tym pomyslal, a beda musieli chyba cos wymyslec zeby sie pozbyc akcji na podbitce skoro sad im nie przydzielil akcji i dobrze, bo jak pisalem to dzialanie na szkode akcjonariuszy emisja po 10gr co innego po ok 1zl, tyle w temacie.
    Przypomnij w jaki sposób i kiedy wszedł do akcjonariatu L Nobilis? Gdzieś mi uciekło za dużo mam do ogarnięcia. 
    Widzę, że idziecie znów na minima ?? Odbiorę trochę po 10 groszy. ;-)) Jak widać ten cel tu jest wdrażany, nikt nie chce podbić ?? ;-)))
  • Re Autor: ~Marek [83.142.141.*]
    Jesteście śmieszni, komu zależy na wzroście kursu? Tylko Wam nikomu więcej. Bo jak wzrośnie to albo Wiśniewska będzie sypać albo Matyjas z Cagarą a przecież są skłóceni. Moim zdaniem spółka do piachu. Matyjas nie odpowiedział jeszcze za to co zrobił na PMI a upomną się o niego. ZIOBRO znów jest ministrem więc to jest kwestią czasu. Na jednej spółce już kiedyś komornik sypał akcje prezesa za bezcen. To co za problem wysypać do 1 gr?
    Jedyne wyjście dla spółki aby ją uratować to sprzedanie pakietu kontrolnego, a tu się na to póki co nie zanosi.
  • Re: Re Autor: ~Inwestor [79.191.73.*]
    Cagara ma problem chcac miec wiekszosc akcji i kontrole nad spolka musi brac z prawej akcje dokupowac z rynku bo mu sad nie podwyzszyl kapitalu zakladowego(nie przydzielil akcji) :) ale ja mu tanio akcji nie oddam ciekawe co wykombinuje, moze zanizy kursik tylko jak jak nie ma dopuszczone do obrotu te swoje 300tys akcji wiec aby zanizyc musi troche skupic, ale jak by zanizyl by moc pozbierac to moze za manipulacje byc posadzony, zreszta widac ze w tych cenach nikt juz nie oddaje a co dopiero w nizszych. A jak spadnie wiecej to wiecej dokupie proste im wiecej by spadlo tym wiekszy pakiet bym skupil bo bylaby jeszcze wieksza okazja :D
  • Re: Re do Marek Autor: ~spokojnie [37.47.10.*]
    Nie szykuj katafalku nie czas na epitafia Coś wymyślą może aport są inne sposoby Ostatni sposób to zebranie z rynku bo najbardziej kosztowny Będą infa kurs ruszy Nikt nie oddaje na tych poziomach a gdyby W lub M zaczęli teraz sypać to wiadomo kto by tej okazji nie odpuścił więc spadek z tego tytułu nie grozi Co do akcji M to nawet gdyby w przyszłości podlegały pod egzekucję komorniczą to chętnych na ich odkup nie będzie brakować Spokojnie nie trafią w rynek za grosze tak jak to sugerujesz Zbyt cenne są dla kilku osób
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.87.156.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
8FORMULA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.