Poprzez pozyczke od np Cagary, Matyjasa czy kogos innego jeszcze ;)
Zreszta nic nie musza skupowac ani drukowac jak pisalem juz, moga rzadzic tym pakietem akcji co ma Cagara choc lepiej jakby dokupil nieco z rynku bo jest ryzyko ze Wisniewska zrobi to samo i bedzie miala wiecej od niego za jakis czas a wtedy Cagara zejdzie ze stolka i beda rzadzic znow Wisniewscy. Tylko widzisz panu Cagarze zal wydac kasy na to by kupowac akcje Formuly z rynku on jest cfany i tylko po 10gr chcialby sobie skupowac od pozostalych + ewentualne nowe emisje dla siebie i inwestora po nominale. 200tys chcial wlozyc z inwestorem do Formuly? co to jest to za malo przeciez jak dlug jest ponoc wiekszy, a mieli przeciez splacic dlugi no chyba ze tylko ich czesc, zle widocznie zrozumialem jego intencje. Drukujac sobie 2mln akcji po 10gr nie splaci w ten sposob wszystkich dlugow wiec kogo chce oszukac, a za rok dopusci akcje do obrotu i bedzie wywalal wam w rynek po kilka-kilkanascie zlotych o ile ktos jeszcze z was tu bedzie bo wiekszosc jak podejrzewam i tak juz oddala w dolku i to ze strata, malo kto pozostal juz, o czym swiadcza codzien male obroty i malo akcji w arkuszu podazy. Ciezko dokupic wieksza ilosc w dobrej cenie, ale dokupuje sobie co miesiac mam juz kilkadziesiat kilo tego papierka, jak pisalem do 5% duzo nie brakuje mi pewnie niedlugo przekrocze i sie ujawnie ;) chyba ze nagle ruszy z kopyta to nie bo nie bede bral przeciez po kilka zlotych tylko wywalal wtedy rzecz jasna, ale dopoki cena w groszowkach to wciaz sobie dobieram pomalu wiem ze i tak zarobie grubo niewazne w tym czy w przyszlym roku badz za kilka lat, mam czas. Tu nawet jak by sie nie dogadali i nic by nie mialo wyjsc to jeszcze ktos sie zabawi kursem i bedzie grubo, albo dadza moze nawet na dniach jakies umowy listy intencyjne itp jak to bylo dawniej gdzie poszlo na 8zl byle wywalic akcje w rynek, tak wlasnie moga zrobic niedlugo ale malo kto o tym pomyslal, a beda musieli chyba cos wymyslec zeby sie pozbyc akcji na podbitce skoro sad im nie przydzielil akcji i dobrze, bo jak pisalem to dzialanie na szkode akcjonariuszy emisja po 10gr co innego po ok 1zl, tyle w temacie.