Dnia 2016-01-04 o godz. 12:41 ~NOWY napisał(a): > Jak wyżej. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Pozdrawiam wytrwalszych z nadzieją, że krwiopijcy oddadzą nam to co zrabowali.
Ja też życze temu w kufajce i posłusznym nieudacznikom którzy służyli wiernie jemu żeby doczekali takiego sanatorium w którym meni ?? jest !!!!! chleb i woda raz dziennie dla zdrowotności .... heeee... heeee...
Dnia 2016-01-14 o godz. 21:19 ~Matoł napisał(a): > Kiedy osądzą tych niudaczników i tego w kufajce a nam zwróco to co zrabowali ????? heeee.... heeee....
Oni wyczekują, żeby się sprawa przedawniła, ale nic z tego nie nastąpi to zbyt szybko
Dnia 2016-01-15 o godz. 10:56 ~wyrolowany napisał(a): > http://niezalezna.pl/74997-prezes-zaleska-przejmuje-prowincjonalna-gielde#comment-3235702 > > PISZCIE POD TYM ARTYKUŁEM, MOŻE RZĄD TO DOSTRZEŻE albo nowa Pani Prezes GPW ??
żeby ktoś zauważył, trzeba do niego pisać bezpośrednio i dobitnie. dlatego trzeba pisać bezpośrednio do pani prezes, rządu i całej reszty posłów
PANI PREZES będzie miała dużo roboty żeby tych wałkarzy rozpracowac z całej naszej a jest ich bardzo dużo i złożyc raport ,, MAŁEMU " tylko jest jeden problem nie ma odpowiednich pierdlów trzeba dopiero budowac żeby tych największych oprychów wsadzic oni są w stanie wmówic że złoto jest nic nie warte i nadaje się do scieku .... heeeeee... heeee,,,
Dnia 2016-02-05 o godz. 18:36 ~miałemAkcje napisał(a): > Dnia 2016-02-05 o godz. 11:29 ~NOWY napisał(a): > > Witam. Jak tam na giełdzie, bo ja nadal czekam, aż oddadzą co nam zrabowali. Pozdrawiam. > > czas zwrotów coraz bliższy >
TAAAAAAAK PRZYSZEDŁ CZAS ZWROTÓW I PIERDLI DLA ZŁODZIEJI KTÓRZY UKRADLI SETKOM LUDZI ICH MAJĄTEK A NIEUDACZNIKI SKOŃCZO TAM GDZIE ICH PRZYJACIELE KTÓRZY ICH SKORUMPOWALI ...
Dnia 2021-03-12 o godz. 15:09 ~NOWY napisał(a): > Jak będziesz usuwał posty to zgłoszę ciebie do KNF. Nic tutaj obraźliwego nie ma. Kasa mi sie należy.
Ja się dołączę do zgłoszenia. Ale moderator jest czuwający, aż zadziwia.