• PODZIĘKOWANIA Autor: ~kamillo [77.253.240.*]
    Dziękuje wszystkim, którzy przyłączyli się do mnie i złożyli zawiadomienie do Prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa (ponad 2 lata temu). Dziś mogę napisać, że nasz trud nie poszedł na marne. Sprawa znalazła swój finał w sądzie a wartość szkody to może być ponad 100 mln zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na chwilkę obecną muszę ważyć każde słowo, ale wkrótce wszystkie media będą mówiły o "Mafii w białych kołnierzykach", czyli sposobie na "dymanie" akcjonariuszy :(
  • Re: PODZIĘKOWANIA Autor: ~pik [164.127.249.*]
    swoje sprzedalem po tym jak z 500000 zrobili mi 1500 opchnelem po 40gr zrobili 400zl z 5000 i tak mi kasy nie zwroca chyba ze banki maja wykazy kupujacy i spolka bedzie zmuszona wyplacic tym co kupowali przed scaleniem i tak powinni by ze spolka zasadzona odda kase zdazylen sprzeda bo wida ze znowu spadna eh
  • Re: PODZIĘKOWANIA Autor: ~abc [156.17.35.*]
    Kamilo masz jeszcze akcje czy już pogoniłeś ...? Pozdrawiam...
    Zapomniałem zapytać czy WDM też maczał w tym palce ?
  • Re: PODZIĘKOWANIA Autor: ~kamillo [5.172.233.*]
    Na chwilę obecną nic mi nie wiadomo, żeby byli oskarżeni.
  • Re: PODZIĘKOWANIA Autor: ~kamillo [5.172.233.*]
    Oczywiście mam :) Do końca świata i jeden dzień dłużej :)
  • Re: PODZIĘKOWANIA Autor: ~Like [91.121.180.*]
    Hej, o jaką sprawę chodzi - jakie przestępstwo i jaki wniosek? Możecie podać więcej szczegółów? Nie jestem obeznany w temacie :P
    Kamilo ja też jeszcze je mam. Jeżeli będzie okazja i będę mógł w czymś pomóc to tym razem wejdę w to. Masz mój @ na o2.pl . myślę że wiesz kim jestem. Pozdrawiam i jestem pełen podziwu dla Twojej determinacji.
  • Re: PODZIĘKOWANIA Autor: ~lol [109.243.235.*]
    wida e to zlodziejska spolka krzak gniot i badziew
  • Re: PODZIĘKOWANIA Autor: ~kamillo [37.248.254.*]
    Dla niewtajemniczonych: W lipcu 2012 roku złożyłem w Prokuraturze we Wrocławiu zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez Zarząd oraz Radę Nadzorczą spółki Novian SA. Chodzi oczywiście o nabywanie aktywów o wątpliwej jakości/wartości po wygórowanych cenach. Na moją prośbę kolejni akcjonariusze przyłączali się i słali zawiadomienia do prokuratury. Efekt? W Sądzie Okręgowym jest akt oskarżenia przeciwko przestępcy. Biegły podzielił uwagi które zgłaszałem a rozmiar szkody to nawet 130mln zł!!! W tej chwili szukamy punktów zaczepienia aby dotrzeć do mocodawców przestępcy. Nie odpuścimy!!! Wkrótce poczynię starania, aby o sprawie było głośno. Bez jaj! Ze spółki wyparowały grube milion, a tu w Wiadomościach Dudę mi pokazują :(
    Trzymam kciuki Kamillo ....!
  • Re: PODZIĘKOWANIA Autor: ~pilsko [83.24.7.*]
    Hm, a wicie cudaczki, że postępowanie toczy się wobec byłemu prezesowi spółce, a nie wobec samej spółki, czy aktualnemu prezesowi? Jak to określacie "przestępstwo" mogło zostać ( a nie musiało) popełnione prawie 3 lata temu, kiedy rządy pełnił innych prezes, który teraz ni jak ma się do aktualnego stanu spółki. Opisana przez was kwota została mocno zawyżona. Jeśli faktycznie poszedł wniosek do sądu, to podawajcie aktualne i prawdziwe informacje, zamiast naciąganych.

Nagłaśniaj sprawę Kamilo, ale podawaj przy tym prawdziwe informacje. Nie rozumiem, dlaczego poruszasz ten wątek w aktualnych tematach Novatisu, skoro sprawa nie toczy się w okół spółki tylko byłego prezesa. Trochę pokory...
  • Re: PODZIĘKOWANIA Autor: ~kamillo [37.248.255.*]
    Dnia 2015-09-10 o godz. 08:35 ~pilsko napisał(a):
    > Hm, a wicie cudaczki, że postępowanie toczy się wobec byłemu prezesowi spółce, a nie wobec samej spółki, czy aktualnemu prezesowi? Jak to określacie "przestępstwo" mogło zostać ( a nie musiało) popełnione prawie 3 lata temu, kiedy rządy pełnił innych prezes, który teraz ni jak ma się do aktualnego stanu spółki. Opisana przez was kwota została mocno zawyżona. Jeśli faktycznie poszedł wniosek do sądu, to podawajcie aktualne i prawdziwe informacje, zamiast naciąganych.

Spółka w sprawie ma status poszkodowanego to raz, biegły określił szkodę widełkami to dwa, szkoda może wynieść nawet 130mln zł to trzy, nie poszedł wniosek do Sądu tylko akt oskarżenie to cztery. Apo piąte to 16.10. 2015 roku zapraszam na wokandę w Sądzie Okręgowym we Wrocławiu.

>
    > Nagłaśniaj sprawę Kamilo, ale podawaj przy tym prawdziwe informacje. Nie rozumiem, dlaczego poruszasz ten wątek w aktualnych tematach Novatisu, skoro sprawa nie toczy się w okół spółki tylko byłego prezesa. Trochę pokory...

Ktoś wypier-papier spółkę na grube miliony, czyli pośrednio nas akcjonariuszy i to nie dotyczy Spółki?? Buahahahah

P.S. Cudaczku staraj się pisać "po polskiemu" :)

• Re: PODZIĘKOWANIA Autor: ~pilsko [83.6.30.*]
    W przeciwieństwie do Ciebie - piszę po polsku cudaczku ;) Poszperałem trochę, podzwoniłem, pogadałem i wnioskuję, że nieźle naciągasz fakty. Nie wiem skąd wytrzasnąłeś sumę 130mln, skoro nawet w sądzie taka suma nie padła. Interesujące, że spółka otrzymała status "poszkodowanej". Sprawa toczy się w okół byłego prezesa i do niego proponowałbym pisać swoje żale. Wątpię, aby interesowało to spółkę, skoro nie dotyczy to jej.

Podaj swoje źródło informacji Cudaczku - jak na razie prawisz po pięć groszy, zbierasz grono sympatyków, a nigdzie nie widzę potwierdzenia twoich słów. Przyznam Ci rację Cudaczku, nawet ucałuję stopy, jeśli podasz twarde dowody ;*
  • Re: PODZIĘKOWANIA Autor: ~kamillo [37.248.255.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: PODZIĘKOWANIA Autor: ~pilsko [83.31.169.*]
    jak twoja sprawa kamilo? mogę liczyć na konkretniejsze informacje i źródła?
  • Re: PODZIĘKOWANIA Autor: ~kamillo [37.152.19.*]
    Sąd Okręgowy we Wrocławiu sygn. akt IIIK 174/15. Zapraszam 16.10.2015 :)
  • Re: PODZIĘKOWANIA Autor: ~pilsko [83.6.211.*]
    Cieszę się, że mnie zapraszasz, ale ja (pewnie nie tylko ja) chcemy poznać więcej szczegółów od Ciebie tu i teraz. Nie interesuje mnie, co wydarzy się za miesiąc, ponieważ twoje zawyżanie faktów zniechęcił mnie do zajrzenia na sprawę sądową. Podaj swoje źródła, rozmowy, papiery itp., na razie prawisz puste zarzuty wobec spółki, co jest sporym nagięciem, skoro sprawa toczy się wobec byłego prezesa.

Nie unikaj odpowiedzi cudaczku, tylko podziel się swoimi materiałami i źródłami. Chyba, że ich nie masz cudaczku ;)
  • Re: PODZIĘKOWANIA Autor: ~kamillo [37.248.254.*]
    Dnia 2015-09-18 o godz. 09:04 ~pilsko napisał(a):
    > Cieszę się, że mnie zapraszasz, ale ja (pewnie nie tylko ja) chcemy poznać więcej szczegółów od Ciebie tu i teraz. Nie interesuje mnie, co wydarzy się za miesiąc, ponieważ twoje zawyżanie faktów zniechęcił mnie do zajrzenia na sprawę sądową. Podaj swoje źródła, rozmowy, papiery itp., na razie prawisz puste zarzuty wobec spółki, co jest sporym nagięciem, skoro sprawa toczy się wobec byłego prezesa.
    >
    > Nie unikaj odpowiedzi cudaczku, tylko podziel się swoimi materiałami i źródłami. Chyba, że ich nie masz cudaczku ;)

Zarzuty wobec spółki?? Buahaha
    Gdzie to grali? W którym kabarecie? :)

Od kiedy jesteś na forum? Ja jestem tutaj wystarczająco długo, żeby stali obserwatorzy wierzyli w to co piszę :)

• Re: PODZIĘKOWANIA Autor: ~pilsko [83.6.192.*]
    Podobnie jak ty, jestem tutaj wystarczająco długo, aby zauważyć, że "stali obserwatorzy" nie zareagowali na twoje wezwanie i zarzuty cudaczku.

Prosiłem Ciebie już kilkukrotnie o podanie faktów i źródeł, które potwierdzą prawdziwość twoich informacji itp, a tymczasem unikasz odpowiedzi jak ogień wody. Skoro tak przygotowałeś się do składania zarzutów spółce w sądzie, to nie powinno być dla Ciebie problemem, aby podzielić się swoimi źródłami. Chyba, że jest to problem?
[x]
SPAC1 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.