To koniec....................................... Formacja zdechłego kota dobiegła końca. Czytałem wasze wypowiedzi podczas weekendu. Nadzieja i pewność co do wzrostu Hawe tryskała wam uszami. Jest mi przykro z powodu tego co się stało i żałuje, że pomimo dwukrotnych ostrzeżeń z mojej strony, wielu z was nie sprzedało w porę tych akcji.
Kamerdyner Profesora Najlepszy analityk techniczny na forum Bankiera
Od jego wpisu spadło o 35%. To że dzisiaj idzie do góry to typowe granie na spekule. Zobaczycie niedługo jak znowu będziecie płakać i zastanawiać się co robić. Teraz dobry moment na spekulowanie ale na inwestowanie nie. Lepiej uciekać.
Takie odkurzanie starych wpisów to nieudacznictwo albo celowe zabawy. Jest tu pełno palantów płatnym robiacych zamęt. A tu trza inwestować. spadło tak dużo że coś odbije. asolutnie nie można w takie papiery pakować za całą gotówę. Ile urośnie Nikt nie wie dlatego zaraz sprzedaję połowe z tego co mam i niech mnie tym kupnem przestaną łechtać
Dnia 2015-09-09 o godz. 16:10 ~lol napisał(a): > Od jego wpisu spadło o 35%. To że dzisiaj idzie do góry to typowe granie na spekule. > Zobaczycie niedługo jak znowu będziecie płakać i zastanawiać się co robić. > Teraz dobry moment na spekulowanie ale na inwestowanie nie. > Lepiej uciekać.
W naglowu wpisu kamerdynera masz informacje:
Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*] 2015-09-07 10:02 Opublikowano przy kursie: 0,37 zł , zmiana od tamtej pory: 29,73%
jogii czy ty czytasz Innych wypowiedzi O co tu chodzi. mamy sobie chyba pomagać Robić tu wspolnie coś. A tu co drugi matoł pisze sam ze sobą nie czytając drugich. Masakra Z Kim tu trzeba pracować Złodzieje Falenty lepsze niż głupki piszące bez sensu
Ten zdechly kot jest na sztucznym podtrzymaniu przez grubych, ale nie tylko ten kot, wszystkie giełdy, w poniedziałek dzień sądu i krach na skalę globalną
Zmiana od chili wpisu plus 64,86% , faktycznie CK jesteś najlepszy , ale jako anty analityk , potwierdziła się moja teza - postępując odwrotnie do twoich anty analiz można sporo zarobić Brawo , nie bez kozery otrzymałeś tytuł Bałwanaroku i " Osiąła " roku ...
Dnia 2015-09-10 o godz. 18:36 ~antychodzik napisał(a): > Zmiana od chili wpisu plus 64,86% , faktycznie CK jesteś najlepszy , ale jako anty analityk , potwierdziła się moja teza - postępując odwrotnie do twoich anty analiz można sporo zarobić Brawo , nie bez kozery otrzymałeś tytuł Bałwanaroku i " Osiąła " roku ...
gość brał 0,34 - 0,36 a oddał wam po 0,44 :-) więc licz % od 0,44
Chodzik dał plamę więc siedzi cicho , ale wstyd tak się pomylić , toż toto bladego pojęcia nie ma o analizie , jedyne co może poddać analizie to własną kopę pod kątem liczby owsików ...
kiedyś było takie powiedzenie sorry-mata kota w domu dy mata kota po kątach srata i na kota zwalata--to samo tu sie dzieje widać po autorze jak prężnie działa na forum
Dnia 2015-09-07 o godz. 10:02 kamerdyner-profesora napisał(a): > To koniec....................................... > Formacja zdechłego kota dobiegła końca. > Czytałem wasze wypowiedzi podczas weekendu. Nadzieja i pewność co do wzrostu Hawe tryskała wam uszami. > Jest mi przykro z powodu tego co się stało i żałuje, że pomimo dwukrotnych ostrzeżeń z mojej strony, wielu z was nie sprzedało w porę tych akcji. > > Kamerdyner Profesora > Najlepszy - PACJENT Z TWOREK - na forum Bankiera : )
............................................................................................................ Opublikowano przy kursie: 0,37 zł , zmiana od tamtej pory: 181,08%
Dnia 2015-09-07 o godz. 10:02 kamerdyner-profesora napisał(a): > To koniec....................................... > Formacja zdechłego kota dobiegła końca.
............................................................................................... Opublikowano przy kursie: 0,37 zł , zmiana od tamtej pory: 272,97%
Dnia 2015-09-07 o godz. 10:02 kamerdyner-profesora napisał(a): > To koniec....................................... > Formacja zdechłego kota dobiegła końca.
Dnia 2015-09-07 o godz. 10:02 kamerdyner-profesora napisał(a): > To koniec....................................... > Formacja zdechłego kota dobiegła końca. > Czytałem wasze wypowiedzi podczas weekendu. Nadzieja i pewność co do wzrostu Hawe tryskała wam uszami. > Jest mi przykro z powodu tego co się stało i żałuje, że pomimo dwukrotnych ostrzeżeń z mojej strony, wielu z was nie sprzedało w porę tych akcji. > > Kamerdyner Profesora > Najlepszy analityk techniczny na forum Bankiera
............................................................................. Opublikowano przy kursie: 0,37 zł , zmiana od tamtej pory: 164,86% Brawo kolorowy wietrze - hahahaha
Ten gość zmienił teraz nic na kolorowy-wiatr i na forum SUNEX nadaje : )
Dnia 2015-09-07 o godz. 10:02 kamerdyner-profesora napisał(a): > To koniec....................................... > Formacja zdechłego kota dobiegła końca. > Czytałem wasze wypowiedzi podczas weekendu. Nadzieja i pewność co do wzrostu Hawe tryskała wam uszami. > Jest mi przykro z powodu tego co się stało i żałuje, że pomimo dwukrotnych ostrzeżeń z mojej strony, wielu z was nie sprzedało w porę tych akcji. > > Kamerdyner Profesora > Najlepszy analityk techniczny na forum Bankiera
Znajdziecie go na Sunex - teraz nazywa się kolorowy wiatr : )
Hawe 37 gr kolorowy-wiatr vel kamerdyner-profersora vel CK napisał, że to już koniec, a tu zaraz po tym sruuu ponad 270 % do góry, a on zniknął i NICK zmienił : ) Jakież to AT mistrzu zataiło przed tobą tak potężne odbicie? Gdzie ty ten koniec wyczytałeś? To farsa i totalna kompromitacja. Czy to nie dociera do ciebie? Owszem coś dociera bo właśnie śmiech i kpiny którym cię na Hawe zasłużenie uraczyli spowodowały, że znikłeś i nick na kolorowy-wiatr zmieniłeś.