Czy teraz wierzycie, mnie Kamerdynerowi Profesora, że skoro wam napisałem finito, koniec, to jest koniec ! Wszystkie te wasze brednie wypisywane podczas weekendu, nadzieje, prognozy i wyliczenia, są funta kłaków warte. Kot zdechł, to padlina i już po kocie a razem z nim po tych wszystkich, co pomimo moich ostrzeżeń, trzymali te akcje jak małpa banana.
Dnia 2015-09-07 o godz. 09:22 kamerdyner-profesora napisał(a): > Czy teraz wierzycie, mnie Kamerdynerowi Profesora, że skoro wam napisałem finito, koniec, to jest koniec ! > Wszystkie te wasze brednie wypisywane podczas weekendu, nadzieje, prognozy i wyliczenia, są funta kłaków warte. > Kot zdechł, to padlina i już po kocie a razem z nim po tych wszystkich, co pomimo moich ostrzeżeń, trzymali te akcje jak małpa banana. > > Kamerdyner Profesora
Opublikowano przy kursie: 0,38 zł , zmiana od tamtej pory: 157,89%
Ten ,,super spec od AT" ma wyjątkowy niefart. Zazwyczaj jest zupełnie odwrotnie od tego co on rekomenduje. Małpa na dziesięć - pięć raz trafi, a on raz może dwa.
Dnia 2015-09-07 o godz. 09:22 kamerdyner-profesora napisał(a): > Czy teraz wierzycie, mnie Kamerdynerowi Profesora, że skoro wam napisałem finito, koniec, to jest koniec ! > Wszystkie te wasze brednie wypisywane podczas weekendu, nadzieje, prognozy i wyliczenia, są funta kłaków warte. > Kot zdechł, to padlina i już po kocie a razem z nim po tych wszystkich, co pomimo moich ostrzeżeń, trzymali te akcje jak małpa banana. > > Kamerdyner Profesora
A teraz nazwałeś się kolorowym-wiatrem i jest wszystko cacy - hahaha Zobaczcie go. Jest teraz na Sunex i udaje tam asa ; )
kamerdyner to teraz kolorowy wiatr- buhahaha Jest na Sunex
Kamerdyner Profesora vel Kolorowy Wiatr obsikał już wszystkie możliwe fora swoimi mądrościami i widzę, że teraz to zaśmieca, tragedia. Najlepiej ignorować.
Dnia 2016-04-27 o godz. 11:00 ~uwga napisał(a): > Teraz ten ,,super analityk" kamerdyner-profesora na forum PGNIG nowych i niedoświadczonych w swoje sidła wciąga. > Zmienił nick na kolorowy-wiatr
Na forum BUMECHU też wróżył w tamtym roku. Jako kamerdyner-profesora pisał że jest najlepszym analitykiem, kupowałem wtedy bumech po 0,80 a on tłumaczył że to już koniec bankructwo . To jest po prostu niedowartościowany cep.