Ja mam nie czuje się że nie mam ( chyba ten w kufajce chce żebym myślał że ne mam heeeee... heeeee... ooooo figa jak to Dyzma pokazał heeee... heeee... }
Dopiszą jak mały to tałatajstwo pogoni to w pierdlach bramki nie nadążo przyjmować kandydatów do siedzenia heeee... heeeee... tylko mają srazu wziąść rubaszke kufajke i sztany z walonkami a o słomie nie wspomne heeeee... heeee...
To nic złego tam złego nie było napisane tylko prawda i tylko prawda a ten w kufajce to powinien bydż zaszczycony że ktoś takim sloganem pisze heeeee... heeee... bo może napisac jeszcze gorzej na który sobie zasłużył także - wdzięcznośc, wdzięcznośc heeee.. heee.. a nasze papierki to szybciutko odawac obżympołki ?
Chyba bedo odawac ciołki i po co im to było pewnie chciały by coś zawłaszczyc i dlatego takie czujne heeee... heeee... nie darowac im nic nawet smierdzącej kufai te obdartusa .. heeee.. heee..
Ten w kufajce ma problem ukradł nam a teraz samogonem jego kończą nasze nieudaczniki są w strachu bo mały może ich wszystkich wsadzic do ciupy i wywalic z roboty na zbity pysk z czego ja tragedi nie bede robił bo i po co jak pomogli temu waciakowi nas z majątku obrobic , także licze na małego bo nikt inny nawet palcem nie kiwnoł w naszy sprawie - heeee... heee... ( tako reforme ten w kufajce wprowadził także próbuje dalej żerowac a jego bracia na nim heeee... heeee...)