• Sprzedaż Autor: ~edf [79.189.254.*]
    Czemu nie można dokonać zlecenia sprzedaży? Daje PKC, obecny kurs to 0,03 zł a system odrzuca...
  • Re: Sprzedaż Autor: ~Olek [89.72.243.*]
    odpowiem ale tylko jak mi powiesz kiedy kupiłeś ?:)
  • Re: Sprzedaż Autor: ~jocel [83.11.147.*]
    Będzie jeszcze możliwość sprzedania akcji?
  • Re: Sprzedaż Autor: ~edf [89.72.244.*]
    z 5 lat temu:) po ówczesnej cenie 10 zł:) miałem nawet 50 % zysku ale nie sprzedałem . NIewiele ale jednak...
  • Re: Sprzedaż Autor: ~Olek [89.72.243.*]
    aha, smutne to.... a wiesz, że w międzyczasie EFH wyleciało z ciągłych notowań? A dodatkowo teraz jeden grosz to zmiana kilkadziesiąt procent...
  • Re: Sprzedaż Autor: ~joanna [193.200.50.*]
    Będzie można jeszcze sprzedać te akcje? 
    Co ze stratą? Będzie można to jakoś rozliczyć w podatku, jak już nie sprzedam akcji?
  • Re: Sprzedaż Autor: ~samiec_alfa [91.222.101.*]
    ale wystrzal dzisiaj, rakieta co nie? hoho ciekawe kiedy 1 zł przebije :))))
  • Re: Sprzedaż Autor: ~irek [78.11.175.*]
    czy jeszcze wraca na giełdę?
    EFH
  • Re: Sprzedaż Autor: ~pyra [178.214.29.*]
    Właśnie ktoś wie?
  • Re: Sprzedaż Autor: ~darolbn [176.221.124.*]
    coś cisza nad efh ,,, ciekawy kiedy coś się wyjaśni co z tymi akcjami będzie ...
    moźe już nie wrócą do obrotu ... ?
  • Re: Sprzedaż Autor: ~smutne [178.42.17.*]
    w d...pie nas maja i zarzad iknf
  • Re: Sprzedaż Autor: ~wojtek [94.254.224.*]
    Ludzie potracili Tu majatki a po efh pozostal smrod ciagnacy sie jeszcze bardzo dlugo,mieli tyle atrakcyjnych nieruchomosci,pieniadze wyprowadzone ,,glucha cisza zostala...
  • Re: Sprzedaż Autor: ~brew [178.43.98.*]
    Intrygująca jest łatwość z jaką można okraść ludzi. Puścić cały majątek spółki, który stanowił  /zdawać by się mogło/ pewne zabezpieczenie lokowanych pieniędzy. I tak cichutko po takich przekrętach, i żaden komornik nic nie ściągnie,  i żadnego wyroku żadnego sądu się nie wykona.... Polska ta faktycznie dziki kraj pełen złodziei
  • Re: Sprzedaż Autor: ~wojtek [94.254.225.*]
    Wszystko prawda ,ale Ciebie czy mnie za dwadziescia zlotych zamkna,,gant-50 tys,westa- ponad 400 ,pronox 70 tys,najmniej stracilem na efh,cos kolo 40 tys,,dorobilem sie na gieldzie przez Lara duzych pieniedzy,,ale jak to ktos ladnie ujal - gielda to diabelski mlyn,,pamietaj jak po kryzysie ruszyla ,,jeszcze wtedy mozna bylo zarabiac,,od paru lat to rownia pochyla,,mialem w portfelu co drugs spolke,,bylo dss,hydrobudowa,bomi,pronox,westa,agroton,gant,lubawa I wiele innych nawet z panel patrowiczem mozna bylo zarobic grajac na krotko,,gielda uczy pokory I pokazuje nam ze drobni zawsze Sa na szarym koncu I nigdy nie odzyskuja pieniedzy,,pozdrawiam
[x]
EFH 0,00% 0,03 2015-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.