Dnia 2015-05-25 o godz. 00:09 ~CH25OH napisał(a): > Może zajmą się sprawą.
Byliscie durni jak kupowaliscie akcje, jeszcze durniejsi jak je trzymaliscie do konca, i juz zupelnie durni jak myslicie ze nowy prez cos wam pomoze. Nie sieja, nie orza...
Za taki nadzór i takie zarządzanie to myśle że może dac skierowanie im do pierdla może wreszcie ktoś zacznie robic porządek żeby było normalnie heeee... heeee... ( chyba nie powiesz że emisji na naszą giełde nie robili kto to zatwierdził i dopuścił chyba zajc heeee.. heeee.. )
Tylko ciołek nie widzi że nieudacznicy wałek zrobili razem z tym w kufajce ???? a teraz walą w pory bo naszą kase już przeżarli a i do pierdla można iśc heeee... heee... a ten w kufajce się ukrył a nieudaczniki zapłacą nie przewidzieli takiej sytuacji że tak może się nawywracac heee... heeee..... trzeba lekcje z histori brac nie zawsze mikołaja abo dziadka mroza heeee... heeeee... ( Cela się maluje )
No chyba nie bedzie popierał tego szubrawca w kufajce i tych naszych niudaczników od brania wypłaty za nieróbstwo ???? nie wygląda na takiego jest młody i energiczny i nie leń może pomoże ......
Dnia 2015-05-27 o godz. 16:06 ~Matoł napisał(a): > No chyba nie bedzie popierał tego szubrawca w kufajce i tych naszych niudaczników od brania wypłaty za nieróbstwo ???? nie wygląda na takiego jest młody i energiczny i nie leń może pomoże ......
już ponoć kiedyś obiecał, że się tym zajmie i nic nie zrobił,szkoda,ale to że młody to fakt
Chyba wszyscy byliście by mu wdzięczni jak by wszystkich tych złoczyńców powsadzał do pierdla wiadomo za co a porządku to by się przydało nie tylko tu !!!!!!! to jest gorzej od ruletki tylko zalegalizowanej .... heeee... heeee....
Dnia 2015-05-27 o godz. 22:09 ~Matoł napisał(a): > Chyba wszyscy byliście by mu wdzięczni jak by wszystkich tych złoczyńców powsadzał do pierdla wiadomo za co a porządku to by się przydało nie tylko tu !!!!!!! to jest gorzej od ruletki tylko zalegalizowanej .... heeee... heeee....
wiadomo, że wdzięczność byłaby dozgonna. za taki przewał kara konieczna i nieunikniona. miejmy nadzieję, że zrobi porządek
Dnia 2015-05-28 o godz. 08:02 ~1916 napisał(a): > duda > KOMPROMITACJA POLSKI !!! jego obietnice to >KIEŁBASA WYBORCZA !!!
TO SIĘ OKAŻE - ZOBACZYMY NIE WYGLĄDA NA TAKIEGO I NIEDOSZCZEGŁEM ŻEBY COŚ ZLE CHCIAŁ ZROBIC .. heeee.. heeee... a to że że może zrobic z takimi porządek jak kufajka to inna bajka i tak trzymac ja mu kibicuje bo może odzyskam troche kasy co mi ten w kufajce za.......ł a takich jak ja jest bardzo dużo ... ????? ciekawe czy ten rolnik odzyskał już ten traktor ??????
Dnia 2015-06-01 o godz. 10:23 ~zgrywus napisał(a): > Czy te kreatury już siedzą ? Jeden z nich był widziany jak kupował pastę do kłów i szczoteczkę - więc chyba się szykują