• ogłasza rozpoczęcie transakcji sprzedaży do 7.145.304 akcji.Co sądzicie? Autor: ~Michał [85.219.173.*]
    Jak sądzicie? się wpakowałem przed dywidendą... i na razie trzymam.  Nie sądziłem że Abris tak z tego wyjdzie. Dostali dywidendę i zwalą teraz kurs po 20 zł. Masakra. Wychodzić ?

Zarząd Prime Car Management S.A ("Spółka") niniejszym informuje, że w dniu dzisiejszym powziął od Fleet Holdings S.A. wiadomość o następującej treści:
    "Fleet Holdings S.A. (kontrolowany Abris CEE Mid-Market Fund) ogłasza rozpoczęcie transakcji sprzedaży do 7.145.304 akcji reprezentujących do 60% kapitału zakładowego Prime Car Management S.A. w trybie przyspieszonego budowania księgi popytu"

• Re: Autor: ~lukster [5.185.252.*]
    co za szulernia! jesteśmy utopieni na kilka tygodni albo i miesięcy, jak to bywa w takich sytuacjach ważne po ile ukształtuje się kurs przy tej sprzedaży, oby tylko się chętni znaleźli, bo inaczej to źle będzie.
  • AT :( Autor: ~wProszku [95.155.68.*]
    Technicznie lipa
    Ale tutaj to pewnie misie zdecydują na jakim poziomie to wyląduje :|
  • Re: ogłasza rozpoczęcie transakcji sprzedaży do 7.145.304 Autor: ~mamaq [87.207.152.*]
    Co tu sądzić ktoś wcześniej wiedział dlatego sypał i te dwie ustawione rekomendacje.
    Za to powinien być kryminał.
    Jedyne co mnie pociesza to że nie dokupiłem po info o wyższej dywidendzie.
    Jak obstawiacie cenę sprzedaży ??????
    Ja 38-40 PLN
    Pozdro dla okradzionych .
    mamaq
  • Sprzedaż akcji przez Fleet Holdigns Autor: ~Mario [195.35.80.*]
    Uważam, że spółka jest ciekawą okazją inwestycyjną? Wyjdzie główny akcjonariusz ze spółki , która ma ok 14% rynku. Kupią instytucje finansowe. Będą dwa warianty: 1) prędzej czy później odsprzedadzą drożej inwestorowi strategicznemu 2) będą trzymać, gdyż spółka będzie płacić dywidendę (tak jak Kety). Gdybym był na miejsce Fleet to zatrudniłbym doradcę i sprzedawał jednemu inwestorowi i wziąłbym premię za pakiet kontrolny, a tak tej premii nie otrzyma.
  • Re: Sprzedaż akcji przez Fleet Holdigns Autor: ~lukster [5.185.252.*]
    dokładnie idealnie powiedziane "okradzionych" przecież ten co sypał musiał o tym wiedzieć, a to już wykorzystanie informacji poufnych i to jest przestępstwo!! co za gówniany kraj i gówniana giełda, pieprzony KNF zajmuje się tylko tym jaką dywidende banki mają wypłacić a ja się pytam co to małych akcjonariuszy obchodzi, małych codziennie oszukiwanych o okradanych w biały dzień! Teraz czekamy na info jak ta sprzedaż pójdzie miejmy nadzieję że znajdą chętnych po ok 42zł a kurs za jakiś czas odbije
  • Re: Sprzedaż akcji przez Fleet Holdigns Autor: ~Kaptur_mnicha [192.176.1.*]
    Zobaczymy co dalej. Wg parametrów sprzedaż w okolicach 42-44 to będzie chyba za nisko. Trudno powiedzieć czy lepszy będzie inwestor branżowy czy finansowy. Spólka jest już na tyle dojrzała i duża, że sama może być przedmiotem przejęcia/akwizycji. Na pewno mamy zawirowanie na rynku tych walorów.

[x]
PCM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.