• Ranking wódek Autor: ~miałemAkcje [46.189.28.*]
    według gazeta.pl Bols jest najlepiej sprzedającą się wódką w Polsce. Kto pije tą berbeluche?
  • Re: Ranking wódek Autor: ~zgrywus [178.36.140.*]
    Chyba tą berbeluchę chlają z żalu nasi nieudacznicy i po pijaku głoszą bzdury
  • Re: Ranking wódek Autor: ~Matoł [46.76.83.*]
    Przecież u nas nikt myślący od lat tego nie pije bo to kiedyś spalili i nikt ze smakoszy tego nie tyka chyba że jakiś obszczy murek .... a pozatym nich sobie hla ten w kufajce zostawiamy w całości dla niego żeby mu nie brakło bo mógł by jeszcze gdzie to posiać z pazerności a tak będzie miał w swiadomości że to jego i nie musi myśleć o przekręcie heeeee... heee...
  • Re: Ranking wódek Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    Teraz wiem dlaczego mnie w święta bolał łeb. Chyba brat podsunął mi to ścierwo!!!!
  • Re: Ranking wódek Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    Dnia 2015-04-14 o godz. 15:48 ~NOWY napisał(a):
    > Teraz wiem dlaczego mnie w święta bolał łeb. Chyba brat podsunął mi to ścierwo!!!!

musisz z bratem na poważnie porozmawiać
  • Re: Ranking wódek Autor: ~Matoł [46.169.84.*]
    TRZEBA ZROBIĆ LISTE ZAKAZANYCH WÓDEK a jeśli którem by przyszło pić zakazane scierwo to może hlać ale w kufajce i z musztardówki heeeee... heeeee... ( jak który z was jest młody to niech spyta dziadka to wytłumaczy jakie były za czasów musztardówki to były dobre czasy ??????? gdy rządził E. GIEREK )
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 17:33:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.