Juź na samym starcie było oszustwo kiedy sprzedawali akcje .wymyślili piękną reklamę o słynnych juź chyba na 1/3 świata o ponadprzeciętnych zyskach.Ci co uwierzyli teraz grzebią po kubłach.Ponawiam apel.o deklarowanie swojego udziału w pozwie zbiorowym I mam nadzieję źe kolega Zorientowany w tym mam pomoźe.poniewaź ma duźy anung. pozdr. P.s nie dajmy się tak dymać chociaź spróbujmy ,czas nagli.
Witaj Egzorcysto , dawno niewidziany. Pozew zbiorowy jak najbardziej ale najpierw trzeba zabezpieczyć środki Nowackiego - nie wiadomo czy jest z czego ściągać do tej pory. Koszt zabezpieczenia środków to 100 zł jedynie , a skuteczność ogromna. No i pozostaje jeszcze pytanie co Ukraińską spółką którą sprzedał słupom. Można się pokusić o skargę Pauliańską.
Do Zorientowanego !!!
Kolego ! Mój ostatni wpis,na
tym forum,był w maju 2015 r.
Zobacz datę ,w tym komentarzu data widnieje
1 ,04 ,2015.Jeżeli nie spojrzysz na datę,to robi
wrażenie że ta opinia została
napisana teraz.Ale jeżeli ktoś
napiszę coś pod starym
wpisem,to automatycznie
post ten leci na czołówkę
opini !!!.Pozdrawiam.
Do Zorientowanego !!! A tak z ciekawości zmieniło się coś w Twoim spojrzeniu na Kolego ! Mój ostatni wpis,na RWD ? przez te ponad dwa lata ? tym forum,był w maju 2015 r. Zobacz datę ,w tym komentarzu data widnieje 1 ,04 ,2015.Jeżeli nie spojrzysz na datę,to robi wrażenie że ta opinia została napisana teraz.Ale jeżeli ktoś napiszę coś pod starym wpisem,to automatycznie post ten leci na czołówkę opini !!!.Pozdrawiam.
Cześć Egzo , zauważyłem że wpis był stary ale dopiero po tym jak napisałem odpowiedź. W zasadzie nic się nie dzieje, wszystko aktualne tylko dwa lata później. :)