• raport 2014 Autor: ~mrfiesta [31.61.140.*]
    Jest juz dostepny raport na stronie roust, ale tym razem wiadac ze solidny bo az 136 stron. Szkoda , ze wczesniej tak na czas nie raportowali. Z nowinek jakie wyczytałem to ze prawda jest skarga menedzera z rapotu cytuje

Jak opisano wcześniej w kwartalnych i rocznych sprawozdań Spółki, skargi akcji Akcjonariusz zostały złożone przed Spółka i jej były prezes i dyrektor finansowy. Działania, do Sądu Okręgowego Stanów Zjednoczonych dla Okręgu New Jersey, są napisami Grodko v. Central European Distribution Corporation, et al. Cywilnego Nr Akcja 12-CV-5530, oraz w ponownie Central European Distribution Corporation Cywilnego Nr Akcja 11-CV-6247. Spółka ponoszenia kosztów obrony w związku z tymi działaniami. Na Potwierdzenie Planu Reorganizacji Rozdział 11, Spółka została oddalona jako pozwany w tych działaniach. Strony mają sfinalizowane wstępne ugody rozwiązać roszczeń wobec poprzedniego kierownictwa, które pozostają w toku. Na dzień 31 grudnia, 2013 Spółka naliczone 11.200.000 dolarów kosztów do zaspokojenia roszczeń z 10 milionów dolarów takich kosztów, które należy zapłacić od dochodów z jego Reżyser i ubezpieczenie urzędnik. Istotne należność została ujęta w pozostałych aktywów obrotowych na dzień 31 grudnia 2013 roku Roszczenia były rozwiązany w 2014 roku, a przede aktywami i pasywami zostały usunięte z bilansu.

Ciekawe kiedy nam cos skapnie za to ze nas okradli.
  • Re: raport 2014 Autor: ~zgrywus [178.36.18.*]
    Musimy walczyć bo dobrowolnie te kanalie nie oddadzą
  • Re: raport 2014 Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    kiedyś musi nastąpić taki dzień, oby jak najszybciej
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.207.215.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Matoł [87.207.215.*]
    Czego to usuwasz co masz służbe prawde pisze odajcie to co nasze i tak odacie i to słono zapłacicie heee... heeee... ( może kufajke nawet będziecie mogli na jarmaku sprzedac żeby powypłacac ludziom kase ) heeee... heeee.. a taki fajny komentaż napisałem a sługa go wymazał ......heeee... heee...
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~zgrywus [178.36.63.*]
    Ale on jest czujny i dba o swego chlebodawce
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    "Matoł" napisz raz jeszcze ten koment, jestem ciekawy co uraziło moderatora, czujne to towarzystwo jest niesamowicie,pewnie strach w oczy zagląda
  • Re: raport 2014 Autor: ~Matoł [87.207.215.*]
    Chyba ich ubodło ,, że koryto na jesieni bedzie nowe i nasze nieudaczniki mogą byc tam gdzie nie byli heee... heeee.. bo nie to że temu w kufajce marzy się powrót pod warunkiem że odo wszystko !!!! nawet po 20 zeta..... heeeee.. heee... bojo się bo zostawił ich w ciemny ........ a oni bekno - teraz się zastanawiam jak kupuje jakiego smiecia to pod jakie prawo bede podciągnięty tylko kogo o to zapytac bo przeczytac tam gdzieś na stronie to powiedzo że nic tam takie nie pisało a mogło mi się snic nawet jak bym miał pismo z pieczątką nieudacznika to też mogą powiedziec że niudacznik nie miał kompetęci i tak w koło ... fakt , faktem wydaje mi się że ten w kufajce chce wrócic i odac to nasze wszystko i tak się nachapał po groszach , myśle że to co miał przed a ma teraz to majątek i to super duży ?????? u nas to ma okno na swiat heeee... heeee....
    cała prawda "Matoł" cała prawda
  • Re: raport 2014 Autor: ~mrfiesta [31.61.140.*]
    Ciekawi mnie czy sie w USA dogadali bo ciagle istnieje ta strona http://cedcsecuritiessettlement.com/ i warunki porozumieniana na koniec grudnia 2014 ciekawe czy kase dostali czy nie , a tez to byl pozew cywilny.
    jak się dogadali to w interesie cedc byłoby żeby o tym nie pisać,bo to zachęci innych pokrzywdzonych do działania,trzeba ten wątek cały czas monitorować
  • Re: raport 2014 Autor: ~Matoł [5.60.46.*]
    Kufajka przewidział że tak może być z powrotem dlatego to chyba on łykał takie ilości po groszach a teraz nie ma wyjścia i trzeba wrócić te resztke co nie zdołał odebrać to trzeba zwrócić prawowitym właścicielom i odrabiać straty poniesione na sytacji jaka się wytworzyła heeeee... heeee... oni wszystko przywłaszczją kufajka nasze papiery , jego wódz ziemie itd... a nasze niudaczniki poramy trzęso żeby do pierdla nie trafiły ..... miały kase ale pewnie już przechuśtały nowa by się przydała a kufajka ma ich w d........ radzcie sobie sami najwyżej to może załatwić im klawisza z swojego portwela .. heeee.. heeee..
  • Re: raport 2014 Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    Oddawać kasę złodzieje!!!
  • Re: raport 2014 Autor: ~zgrywus [178.36.45.*]
    Jakoś te kanalie się nie śpieszą ze zwrotem ( zagrabionego mienia) -nie wiem na co liczą te kreatury?
  • Re: raport 2014 Autor: ~miałemAkcje [46.189.28.*]
    Dnia 2015-04-09 o godz. 17:14 ~zgrywus napisał(a):
    > Jakoś te kanalie się nie śpieszą ze zwrotem ( zagrabionego mienia) -nie wiem na co liczą te kreatury?

zapewne na przedawnienie
  • Re: raport 2014 Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    Jak przyjdzie odpowiednia pora to sobie przypomną. Pozdrawiam.
  • Re: raport 2014 Autor: ~Matoł [5.174.62.*]
    Na żodziejstwo nie ma przedawnienia jest tyko pierdel na koszt podatników zupa z brukwi heeee.. heee.. i czarny chleb dla tego brzydala ????
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.