Akcje spółki CEDC zostały wyrejestrowane z kont KDPW i Rachunków Inwestycyjnych akcjonariuszy w dniu 17.06.2013 r. bez skutecznej uchwały i jakiejkolwiek podstawy prawnej, a jedynie na podstawie wniosku spółki CEDC, która to spółka nie przedstawiła żadnych podstaw prawnych umożliwiających anulowanie akcji w Polsce, ponieważ nie mogła ich przedstawić gdyż prawo obowiązujące w Polsce nie przewiduje możliwości anulowania akcji.
Równie ważne: Jarosław, drugi syn karczmarza z Opola, 26 stycznia 1002 roku poslizgnął się na zamarzniętej kałuży przy wychodku ojca w godzinach porannych i skręcił sobie kostkę: "O Daźbóg!" skomentował Jarosław.
Czy znalazł który tego w kufajce bo mu nasze papierki z walonek wystają zrobił sobie obdartus wyściółke żeby miał cieplej w te kikuty a może zniszczyć i będzie nieczytelne słomą sobie lepiej niech wyłoży heeee... heeee...
Dnia 2015-02-09 o godz. 15:24 ~Matoł napisał(a): > Czy znalazł który tego w kufajce bo mu nasze papierki z walonek wystają zrobił sobie obdartus wyściółke żeby miał cieplej w te kikuty a może zniszczyć i będzie nieczytelne słomą sobie lepiej niech wyłoży heeee... heeee...
Te, pupcia, a wiesz ile milionów się mieści w jednym i siedmioma dziesiątymi miliarda? A ile tysięcy? No wiesz?
Dnia 2015-02-09 o godz. 22:18 ~matematyk napisał(a): > Dnia 2015-02-09 o godz. 15:24 ~Matoł napisał(a): > > Czy znalazł który tego w kufajce bo mu nasze papierki z walonek wystają zrobił sobie obdartus wyściółke żeby miał cieplej w te kikuty a może zniszczyć i będzie nieczytelne słomą sobie lepiej niech wyłoży heeee... heeee... > > Te, pupcia, a wiesz ile milionów się mieści w jednym i siedmioma dziesiątymi miliarda? A ile tysięcy? No wiesz?
> > Dnia 2015-02-09 o godz. 15:24 ~Matoł napisał(a):
> > Te, pupcia, a wiesz ile milionów się mieści w jednym i siedmioma dziesiątymi miliarda? A ile tysięcy? No wiesz? > > Ja nie wiem. oświeć mnie!!!! >
Dużo, bardzo dużo. Weź sobie kalkulator i wykombinuj. A jak wykombinujesz to dostaw do tego ten symbol: $ - to jest tyle pieniędzy ile ma Tariko. Jak to zrozumiesz, to może przestaniesz pieprzyć o walonkach i kufajkach, matole jeden.
Dnia 2015-02-10 o godz. 12:52 ~matematyk napisał(a): > > > Dnia 2015-02-09 o godz. 15:24 ~Matoł napisał(a): > > > > Te, pupcia, a wiesz ile milionów się mieści w jednym i siedmioma dziesiątymi miliarda? A ile tysięcy? No wiesz? > > > > Ja nie wiem. oświeć mnie!!!! > > > > Dużo, bardzo dużo. Weź sobie kalkulator i wykombinuj. A jak wykombinujesz to dostaw do tego ten symbol: $ - to jest tyle pieniędzy ile ma Tariko. Jak to zrozumiesz, to może przestaniesz pieprzyć o walonkach i kufajkach, matole jeden
Dnia 2015-02-10 o godz. 18:35 ~matematyk napisał(a): > Dnia 2015-02-10 o godz. 18:26 ~miałemAkcje napisał(a): > > > > dlaczego ubliżasz? miej trochę pokory > > > > Na to trzeba zarobić. Jak do tej pory Ci nie bardzo idzie. Nawet, bym powiedział, przeciwnie.
co Ty możesz wiedzieć jak komu idzie? Z Twojego zachowania wynika, że masz problem i to nie tylko finansowy
Dnia 2015-02-10 o godz. 19:16 ~miałemAkcje napisał(a): > > co Ty możesz wiedzieć jak komu idzie? Z Twojego zachowania wynika, że masz problem i to nie tylko finansowy >
Opinię o tym jak Ci idzie można sobie szybko i łatwo wyrobić przeglądając nawet mały zbiór Twojej entuzjastyczno-dyletanckiej twórczość na tym forum. Jest jednostronna, niedouczona i całkowicie błędna. Ponieważ generalnie to jak ludziom idzie jest wprost proporcjonalnie zwiazane z jakościa ich myślenia, to wiem, że Ci idzie kiepsko.
Przepraszam za te słowa, które maja więcej niż dwie sylaby. Moze Ci się uda kogoś poprosic o wytlumaczenie.
Dnia 2015-02-10 o godz. 19:52 ~matematyk napisał(a): > Dnia 2015-02-10 o godz. 19:16 ~miałemAkcje napisał(a): > > > > co Ty możesz wiedzieć jak komu idzie? Z Twojego zachowania wynika, że masz problem i to nie tylko finansowy > > > > Opinię o tym jak Ci idzie można sobie szybko i łatwo wyrobić przeglądając nawet mały zbiór Twojej entuzjastyczno-dyletanckiej twórczość na tym forum. Jest jednostronna, niedouczona i całkowicie błędna. Ponieważ generalnie to jak ludziom idzie jest wprost proporcjonalnie zwiazane z jakościa ich myślenia, to wiem, że Ci idzie kiepsko. > > Przepraszam za te słowa, które maja więcej niż dwie sylaby. Moze Ci się uda kogoś poprosic o wytlumaczenie.
A skąd wzioł się ten ogonek o nazwie matematyk jak potrzebuje kalkulatora żeby policzyć to mi przypomina osiołka a po drugie jak ma tyle tych miliardów to po co łaszczy się na cudze ..... ( powinieneś wiedzieć o nim wszystko człowieczku ??? przypominasz mi tego co zabierał bogatym a biednym nie dawał wcale )
A ja czekam na zwrot i zarazem winnych grabierzy umieścic w pierdlu żeby troche odpoczeli np na 120 lat tak jak jest u naszych sojuszników heeeee... heeee...( ja zawsze byłem sercem za sojusznikami jak stano uczciwie za moją sprawą )
Ciekawy arykul jest o pozwach zbiorowych , ze cos w Polsce w sadach moze sie wktotce zmienic. http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/850514,sn-poszkodowani-przez-najwieksze-firmy-moga-liczyc-na-ochrone-w-sadach-rusza-pozwy-za-amber-gold.html
Ciekawe gdzie ten dziada je ukrył chodzi oczywiście o diengi..... heeee... heeee.. tego sezama sam bym sprubował otwożyc i podzielił bym się uczciwie z wszystkimi pokrzywdzonymi...