Zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia życzy NOWY> A co do Nowego Roku, to życzę nam wszystkim okradzionym, żeby te gnoje oddali nam akcje. Pozdrawiam.
Wszystkim okradzionym także życzę Wesołych Świąt, ale niestety złodziejowi w kufajce i nieudacznikom z nadzoru jestem zmuszony życzyć mimo, że się nie powinno tego robić, aby niebo które obecnie mają na ziemi już wkrótce zmieniło się w piekło, ale to prawdziwe, tzn kocioł, smoła i stado czarnych diabłów, które całą wieczność robią złodziejom i nieudacznikom dobrze od tyłu i od przodu i we wszystkie możliwe otwory.
Dnia 2014-12-24 o godz. 15:13 ~pikuś napisał(a): > Wszystkim okradzionym także życzę Wesołych Świąt, ale niestety > złodziejowi w kufajce i nieudacznikom z nadzoru jestem zmuszony życzyć > mimo, że się nie powinno tego robić, aby niebo które obecnie mają na > ziemi już wkrótce zmieniło się w piekło, ale to prawdziwe, tzn > kocioł, smoła i stado czarnych diabłów, które całą wieczność > robią złodziejom i nieudacznikom dobrze od tyłu i od przodu i we > wszystkie możliwe otwory.
na to czekałem, byłem pewny że nie zawiedziesz swoim trafnym tekstem, pozdro i wesołych świąt
Ja mam satysfakcje bo nie piłem od tego cwoka w kufajce nic a zrobiłem sobie swoją z naszego ziemniaka i była bardzo dobra , nie myśle wspomagac grabierzców sam sobie niech wychla to co zrobił aż mu będzie leciec wszystkimi otworami jak zacznie się z pazerności cofac i tak już chyba się nażarł może już jest bankrutem z czego bym się cieszył heee... heee...
Dnia 2014-12-27 o godz. 07:33 ~Matoł napisał(a): > Ja mam satysfakcje bo nie piłem od tego cwoka w kufajce > nic a zrobiłem sobie swoją z naszego ziemniaka i była > bardzo dobra , nie myśle wspomagac grabierzców sam sobie > niech wychla to co zrobił aż mu będzie leciec wszystkimi > otworami jak zacznie się z pazerności cofac i tak już > chyba się nażarł może już jest bankrutem z czego bym > się cieszył heee... heee...
Widzę, że ORMO nawet w niedzielę czuwa na forum bankiera w zakładce CEDC, no ale co zrobić służba, to służba, jak psu każą tak pies szczeka, bo inaczej kości mu nie rzucą.
Dla mnie to on jest bardziej król złodziei niż wódy, no ale WP pewnie wie coś więcej, bo tam są same niezależne redaktory, tylko nie wiadomo od kogo te redaktory są niezależne.
Dnia 2014-12-31 o godz. 08:59 ~pikuś napisał(a): > Dla mnie to on jest bardziej król złodziei niż wódy, no ale WP pewnie > wie coś więcej, bo tam są same niezależne redaktory, tylko nie wiadomo > od kogo te redaktory są niezależne.
To zwykła pijawka, najpierw wyssała krew z akcjonariuszy, teraz wysysa krew z CEDC, ale jak wiadomo pijawka po wypiciu zatrutej krwi zawsze idzie do utylizacji.
Wychodzi na to że ten w kufajce wyląduje w gnojoku heeee.... heeee... ( tak kończo rabusie ) .... ma cień szansy żeby się uratowac ... ta decyzja należy do niego i musi jeszcze wydac tych co mu pomagali heeee... heee..