Jest spore zainteresowanie... 20K papiera w pół godziny, to dobrze wróży. Co by nie mówić podpisana umowa KOBUDU powinna wywindować kurs, a tak się nie stało. Może, więc dzisiaj zacznie się zbliżać do 3 ?
Nie byłbym aż takim czarnowidzem. Zobacz na wskaźnik ceny do wartości księgowej... Zarówno BMC, jak i ZWG mają śmiesznie (aż niewyobrażalnie mało). Logika nakazuje powątpiewać w tak drastyczny spadek... Choć w przypadku ZWG logika ma niewiele wspólnego z rzeczywistością...
Co to ja jestem jakiś tatuś co kogoś zmuszał do zakupu czy sprzedaży. Ja swoje trzymam i czekam tu na lepsze czasy, staram sie zarabiać w tym czasie na innych spólkach.
Dla mnie w tej chwili liczy sie cena bumechu, a nie zwg czyli kosztujemy 3,20
Szkoda, że nie ma opcji "podziękowania", bo zasłużyłeś na duże piwo "dixi" za merytoryczną odpowiedź:) podejrzewam jednak, że pytający miał na celu podanie konkretnej daty... choć mogę się mylić...
Dnia 2014-12-15 o godz. 20:12 ~stypa napisał(a): > Szkoda, że nie ma opcji "podziękowania", bo > zasłużyłeś na duże piwo "dixi" za merytoryczną > odpowiedź:) podejrzewam jednak, że pytający miał na celu podanie > konkretnej daty... choć mogę się mylić...