Tylko po co te zabawy. Czy podatki czy co ? Czy lubi takie ruchy? Wcześniej też przerzucił na Cypr, póżniej z Cypru na siebie, teraz z siebie na Fundację, czego on ku..a szuka, czy mu sie nudzi w robocie, a może ma owsiki, albo ADHD.
już nawet mnie wk..
abo mu oto chodzi żeby nas zdenerowować i ...pozbierać?
Cała rzecz w tym, że 3 zł to niewiele porównując kurs sprzed kilku miesięcy. Wszyscy (prawie) liczyliśmy na większy wzrost. Co wydarzy się w bliskim czasie, trudno przewidzieć. Póki co mamy rozczarowanie. W moim przypadku mogę powiedzieć, że po kilku latach rozpoczynam wszystko od nowa. Szkoda tych lat i kursu oczywiście...
zbliża się koniec roku podatkowego dlatego takie numery Jak nie wiecie o co chodzi to trudno. Takie mamy prawo w Polsce dla cwaniaczków my prości ludzie musimy płacić podatki za takich jak on Nic na to nie poradzimy chyba że wyjedziemy z tego kraju.
Nowe akcenty w raporcie miesięcznym. Czyżby planowali odkręcanie kursu?
Priorytetowym projektem dla Zarządu było w ostatnim czasie połączenie z BUMECH S.A. Połączenie daje nowe możliwości rozwojowe dla połączonych spółek działających na trzech rynkach: miedzi, węglu kamiennym na Śląsku, węglu kamiennym na Lubelszczyźnie. W proces połączenia zaangażowane były główne zasoby ludzkie Spółki.
Nie zostały zaniechane inne projekty, które prowadzi Spółka takie jak: młyn elektromagnetyczny, napełniacze węglowo-mineralne, granulaty, opony wielkogabarytowe. Projekty te będą kontynuowane w nowej strukturze organizacyjnej.
Zarząd nie zrezygnował także z kolejnych przejęć podmiotów. Do czasu połączenia zostały jednak wstrzymane prace w tym zakresie, a ich kontynuacja będzie prowadzona po finalizacji połączenia z BUMECH S.A.
Ja jestem ciekawy jak długą będą kisić kurs. Już teraz wycena jest dość absurdalna... Mnie zastanawia jedno zdanie w raporcie -
"Według wiedzy posiadanej na dzień sporządzenia niniejszego raportu, Spółka nie przewiduje, aby w okresie miesiąca stycznia 2015 roku, miały miejsce wydarzenia korporacyjne, które mogłyby być istotne z punktu widzenia inwestorów."
Nie zapomnijcie po ile i ile milionów akcji chodziło w okolicach 70gr jeszcze tak niedawno Do tego te ruchy z fundacją Może po to by opychać akcje w rynek w razie czego to nie Sutkowski No i Falenta powiązany z Hawe to jest raczej źródło podaży a jest co wywalać bo Hawe też spada Tak więc nie ma co kupować jak na razie