• podobno jedyny pracownik ekioska Autor: ~lolitka15 [89.76.220.*]

poprztykał sie z kimś z gremi, obraził się, i poszedł sobie do domu? będzie dłuugaśne lekarskie?..a wiedział kilka rzeczy (co i jak działa), że nikt go na szybko nie zastąpi?
    prawda to?

pisuje tu na forum kilku inwestorów przekonanych, że wiedzą co robią.. rozumiem że dobrze znają firmę i mają wszystko na bieżąco. prosiłbym o update bo ja, jako osoba całkiem z zewnątrz, nie wiem co się dzieje.
  • Re: podobno jedyny pracownik ekioska Autor: ~lolitka15 [89.76.220.*]
    no co jest eksperty

przecież tyle osób sie tu rozpisywało, że 'w firmie nie dzieje sie nic złego'

skoro pisali, to znaczy że wiedzą. Skąd? Chyba nie z prognozy pogody w TV.

Z kim ze spółki rozmawialiście ostatnio i kiedy?
  • Re: podobno jedyny pracownik ekioska Autor: ~lolita [188.33.177.*]
    mat-fiz-chemie - twoje wpisy są coraz to żałośniejsze....
    widać, nie masz chlopie życia, oj nie masz...
    do balów maskowych jeszcze kupa czasu, więc twoje przebieranki w inne nicki są niemożebnie komiczne :D
  • Re: podobno jedyny pracownik ekioska Autor: ~mifutyro35 [89.76.220.*]

hm chciałem losowego nicka , a widze ze dałem niechcący takiego jak już jest . ok. sorry. jakie to ma znaczenie

czyli na moje pytanie odpowiedzi nie ma. A ja jestem nagle 'żałosny'.
    Ok. To sobie 'inwestujcie' dalej.
    W firmie przecież 'nie dzieje się niz złego'. 'Pozdrawiam cierpliwych'

A takie ma znaczenie, że twoje tłumaczenie jest równie żałosne co wpis :D
    Chyba jestesmy sobie przeznaczeni, skoro "zupełnym przypadkiem" wybierasz nick łudząco podobny do mojego
    Bekę mam z ciebie nieziemską chłopie! :D

Na twoje pytania cięzko jest odpowiedzieć, bo nie wiadomo jaki dziś masz dzień. Czy jest to jeden z tych dni, kiedy masz 40 koła papiera i piejesz piesni pochwalne na czesc EKS, czy może jest to dzień, gdy nie masz ani jednej akcji i wylewasz na społke wszystkie swe życiowe żale o śmieciowości i gniotowatości.
    Ja nie ryzykuję, bo nie znam twego stanu psychicznego w dniu 11 grudnia 2014 r. i nie wiem, jakiej reakcji moge sie spodziewać.
  • Re: podobno jedyny pracownik ekioska Autor: ~sdffvoihdsdd [89.76.220.*]

fajnie , czyli z twojej strony pełna merytyka

'jestem coraz żałośniejszy'
    'masz ze mnie bekę'
    'nie znasz stanu mojej psychiki'

no to wątek bardzo pozytywny, już wiemy co robić z akcjami!

miło tak z kimś mądrym wymienić opinie!

cieszę się, że miałem taką okazję, posłuchać i czegoś się dowiedzieć!

na pewno wiele osób czyta, i skorzystało, uspokoiło się, czytając twoje wypowiedzi

'pozdrawiam cierpliwych'
    Widze, że pamięc u ciebie juz nie ta.
    Zapomniales juz, jakie pomyje wylewales na spólke jakies pól roku temu, gdy sie zaczales udzielac na forum? Zapomniales, jakiego slownictwa uzywales wobec innych forumowiczów? Zapomniales, jak raz pisales, że spólka gniot i nie tykasz akcji, a innym razem że masz 40 koła papiera i spółka miód-malyna?
    I ty chcesz byc traktowany poważnie, chcesz merytorycznej dyskusji?
    Nie ta bajka koleś.
    A przynajmniej nie ze mną. U kobiety pamięć jak brzytwa, pamietaj a bedzie ci w życiu łatwiej.
  • Re: podobno jedyny pracownik ekioska Autor: ~gfghoeud [89.76.220.*]
    mylisz się.

wiele wątków tu nie ma , pokaż proszę moje wpisy sprzed pół roku.
    nie ma takich, bo na spółkę pierwszy raz spojrzałem ok 2, może max 3 miesiące temu.

może 1 czy 2 moje posty tu znajdziesz , nie ma w nich nic obraźliwego.

nie spodziewam się przeprosin , bo widzę na 1 rzut oka że jesteś zerową postacią.

zabełkoczesz coś że 'ty wiesz lepiej' . albo że korzystam ze zmiennego ip..

po co się wpisywałaś, skoro merytorycznie wniosłaś ZERO ?
    Już sam fakt, że w tym jednym wątku, pisząc tylko i wylacznie ze mną, zmieniasz za każdym razem nick zwalnia mnie z merytorycznej dyskusji z toba, bo to przeciez ewidentne problemy z psychiką u ciebie. Ale pozwole sobie zacytowac kilka twoich wypocin:
    1. dwie lekomanki w akcjonariacie ???
    2. ~gienek, nie martw się
    na twoje schorzenie są czopki do tego co ty tam sobie nawet wiaderka wkładasz
    3. tu jest stado głupców,
    4. idź do lolki - może jej leki ci pomogą
    5. Lolka, _ jak ja bym miał taką głowę jak ty, _ to bym na niej siedział

A ile jest wszystkich twoich postów to sobie sam policz, ja nie dam rady bo nie wiem ile nicków już przybierałes. Pewnie ty sam tego juz nie pamietasz. W końcu problemy z rozdwojeniem jaźni to nie przelewki, nie?

Teraz juz wiesz, dlaczego należy z toą pisac tylko w taki sposób? Bo to twój styl.
    To i tak sie ciesz - skoro ja jestem zerem, to żeby dorównać do twojego poziomu musiałabym kopać z 3 metry w dół. Jestes ewidentnie na poziomie ujemnym.

A pisać to sobie tu mogę ile tylko dusza zapragnie. Na ile mi tylko klawiatura wytrzyma a potem kupie drugą i bede pisac jeszcze wiecej. Akurat twoje zdanie w tej kwestii obchodzi mnie tyle co zeszloroczny śnieg.
    Nawet zerowo mnie nie obchodzi. Obchodzi mnie ono ujemnie.
  • Re: podobno jedyny pracownik ekioska Autor: ~moikoko [89.76.220.*]

a to wtapiaj sobie dalej..

już rozumiem z czego wynika twoja zadziwiająca zawiść/wściekłość , przejrzałem sobie kilka wątków

nie pozdrawiam

A to bardzo dobrze, że przejrzales. Może przypomniales sobie wszystkie swoje nicki, jakich tu do tej pory już użyłeś. Ja zacytowalam tylko wpisy spod nicku "mat-fiz-chem". A ile ich bylo sumarycznie to wiesz juz tylko ty.

Może przy okazji przypomniales tez sobie swoje 70-80 kilo akcji, które najpierw sprzedawales po ok. 80 gr, pisząc że spółka nigdy nie sięgnie wyżej, a w innym wpisie je skupowałeś czekając na poziomie ok. 0,45 gr bo ponoć takie dobre perspektywy na EKS... Dokladnie te samą ilość :D Zdeklaruj się chłopie wreszcie.

I nie wymyślaj wiecej, bo juz ci udowodnilam, że z tych twoich "1 czy 2 wpisów, które nikogo nie obrażały" wyszło mi aż 5, i do tego jednak obraźliwe są (a to tylko kilka z wszystkich jakie wpisywales - wiele bylo pod moim adresem ale nie w tym mam cel).

(Pamiętaj, że bazuję tylko na twoich wpisach spod "mat-fiz-chem". O pozostałych nickach wiesz tylko ty)

A ja pozdrawiam. Serdecznie :) I dziękuję za troskę o moje pieniądze. Rozważę twoje przestrogi :)
  • Re: podobno jedyny pracownik ekioska Autor: ~gienek [212.160.172.*]
    Wygląda na to, że to typowy wielonickowiec, bez krzty honoru i w dodatku manipulant i kłamczuszek__hehe
  • Re: podobno jedyny pracownik ekioska Autor: ~narutek [212.191.74.*]
    nie chcę was pouczać,
    ale lolita - masz nieźle narąbane w głowie

to była 3 posty niżej
    tak dla przypomnienia
    Autor: ~mat-fiz-chem [89.74.107.*] 2014-12-02 22:34
    Bo co? Bo po stylu pisania potrafię czasem kogoś rozszyfrować nawet wtedy, gdy "przebiera się" za lolitki15, moikoko i inne cudaczne nicki?

A zeby zobaczyć te jego 70-80 kilo papiera musisz siegnąć dalej niż ostatnie wpisy grudniowe. Wysil się.

mam jedno IP od wielu miesięcy (a nawet lat)
    a ników 500 , bo nie mają dla mnie zadnaego znaczenia, jakbym chciał mieć 1 to bym się zarejestrował

mimo ,że naturalną reakcją jest że trochę skoczyło mi ciśnienie jak ktoś mnie opluwa, to teraz bardziej czuję smutek/współczucie , bo widzę jak giełda odebrała tu komuś rozum

musiało boleć i sporo trwać żeby doprowadzić kogoś aż do takiego stanu

więc,

bardziej od irytacji , takie samej jaką odczuwałbym gdyby zaczepil mnie agresywny menel
    odczuwam teraz to samo, co czuję widząc zziebniętego bezdomnego ktory nie prosi o nic tylko zagląda do śmietnika
  • Re: podobno jedyny pracownik ekioska Autor: ~narutek [212.191.74.*]
    trochę poczytałem wpisów wcześniejszych
    konkluzja
    lolita to wariatka
    krzyczy na wszystkich, wyzywa od najgorszych
    jedynie z gienkiem trzyma sztamę, ale i gienek też potrafi naskoczyć na innych

nie ma co z nimi gadać
    traktować jak powietrze
    nie odpisywać
    nie czytać
    totalnie ignorować
    Ciesze sie bardzo, że ten wątek spowodowal pospolite ruszenie pt. cała Polska czyta forum EKS :D
    Czytanie wszak rozwija wyobraźnię. A i poprzypominać sobie co nieco też warto.
    :D
    Az dziw, że Kiosku sie do was jeszcze nie podłączył. Pewnie kwestia chwili :D
    Wzruszająca historia. Doprawdy jestes jedyną, ostatnią duszą człowieczeństwa na giełdzie. Sami menele grzebiący w śmietniku i jeden, jedyny, smutny i zatroskany mat-fiz-chem vel lolitka15 (lubisz sie przebierac w damskie ciuszki?;P) vel moikoko vel inne cuda.

Czyli teraz juz bedziesz moikoko? szkoda.... polubilam cie jako lolitke15 :D

A co do IP - rozszyfrowalam cie w pierwszej kolejności po stylu pisania. IP tylko potwierdzzilo moją teze.

Szkoda, że nie czules smutku/wspolczucia gdy swego czasu wypisywales swoje posty w takim tonie, jak zacytowalam ci wyżej w 5 punktach. Jak sam widzisz - jednak nie jestes taki krysztalowy jak o sobie mniemasz.

'IP tylko potwierdzzilo moją teze.'

skoro potwierdziło - to daj 1 linka. Chociaż 1. Że naopisałem cokolwiek, kiedykowliek jako 'mat-fiz-chem'.

Ale nie dasz - bo nie napisałem. Łżesz, i robiąc to nie masz wstydu.

Pewnie zaraz stwierdzisz, że miałaś na myśli, że to iż IP się różnią, jest właśnie DOWODEM, że jestem mat-fiz-chem ;)

hihihi

no przykre co ci z główką giełda uczyniła...
    Buhahahah!
    A obilo ci sie kiedykolwiek o uszy cos takiego, jak zakres adresów IP, którymi "widełkuje" cie twój operator internetu?
    Daj spokój, koleś.... w tych czasach? :D

Dopiero co byles smutny/zatroskany/dobroduszny/rozżalony na wszyskich meneli z tej brzydkiej giełdy a juz widze, że wracasz do siebie. Znowu masz cos do mojej głowy. Szybko zmieniasz te swoje stany emocjonalne :D Ledwo nadążam :D

Wiem, że cie boli to, że cie rozszyfrowalam jak sie przebierasz w lolitke15 (swoja drogą "lolitka15" wymiata, widze pozazdrosciles mi "lolity") i to, że raz sprzedajesz a raz kupujesz 70-80 kilo akcji EKS, no ale cóż... Ryzyko giełdowe to nie tylko ryzyko finansowe :D

A moikoko to chlopiec czy dziewczynka?:D
    ok

czyli 'IP powierdziło twoją teorię' ... ale... jakoś nie potwierdziło, bo przecież jest 'zakres IP który mnie widełkuje'

hihihihi

klasyczne rozumowanie babona..

każdy widzi co tu jest grane..

naruszyłem emocje babsztyla, ktory nie dość że dostał po głowie na swych ynwestycjach, to jeszcze wcześniej toczył z kimś swary, i TO naprawdę boli, a nie strata ;)

jak będziesz iść spać, to sprawdź za kotarą , czy nie czai się tam mat-fiz-chem

i nie zostawiaj drinków ...mat-fiz-chem może coś dosypać

pozdr

to JA, MAT-FIZ-CHEM ;)))
    Tak tak, ulżyj sobie wspolczująca/smutna/rozżalona/przygnębiona goryczą menelskiej giełdy lolitko15 :D
    Jakie szpilki lubisz ubierać? Ja mam czerwone. Lubisz czerwone? Czy wolisz klasyczne czarne? :D
    Chodzisz tylko po domu czy jestes na tyle odważny/-a żeby pokazać się w nich swojemu chlopakowi moikikowi? :D

To, że w dzisiejszych czasach nie ogarniasz tematu przydzielania ci IP przez twojego operatora internetu, to sorry - nie mój problem. Ale troche siara....

Nie możesz zniesc, że odkrylam twój idiotyczny nick lolitka15 i że sam/-a sie do tego przyznałeś/-aś w tym wlasnie wątku. I nijak nie możesz sie z tego wywinąć, bo już to napisaleś/aś i wszyscy przeczytali. To musi naprawde boleś, współczuję....
    Żale wylewasz, bo mogles/-aś sprzedać swoje 70-80 kilo papiera po 80 groszy a teraz jestes calym kapitalem w plecy.
    Buhahahha!:D

Niestety synek/córciu, raz na wozie raz pod wozem. Ja konsekwentnie jak juz wczesniej pisalam (możesz sobie poszukac mego wpisu skoro jestes tak spragniony/-a DOWODÓW) regularnie jeżdzę Certusem, więc chwilowy spadek na EKS mnie tak nie jara jak to ma miejsce w twoim przypadku.

Mat-fiz-chem niestety utopil caly swoj kapital w EKS i jest w tym momencie w ciemnej d.... więc nawet nie stac go na drinka dla mnie. Nie mówiąc już o dosypce :D
    Poszedł na darmowe mleko do stołówki razem z lolitką15, moikokiem i innymi cudacznymi obiektami. Pewnie nikt nie rozumie jego "preferencji" i tylko takie towarzystwo zostało frustratowi.

Skoro tym razem mnie pozdrawiasz (ah ta "męska" stanowczość i niezmienność zdania ;P) to ja tym razem nie pozdrawiam. Jestem w 100% hetero, przykro mi - nie moja bajka.

ubierać to ja mogę synka, albo choinkę, matolico
    szpilek nikt nie ubiera, bo one są elementem ubioru

dbaj o endorfinki..
    bo masz duży problem z sobą, i ze swoimi 'ynwestycjami'

nie dość że bezużyteczny babon siedzi w domu , to jeszcze wtapia rodzinne pieniądze..
    Klasyczny, ksiązkowy wrecz przyklad sfrustrowanego ynwestora, który zapakowal cały swoj kapital w jedną spólke, kupił akcje na górce i teraz ma pełne gacie ze strachu.

Kto dziś jako pierwszy odezwał sie na forum EKS, bo nie mogl wytrzymać nerwowo tych spadków? i to aż dwa posty jeden po drugim jako lolitka15? Kto siedział jak na szpilkach od rana bo cały kapitał giełdowy w jednym momencie o 50% stopnial?
    Tak robia tylko dawcy kapitału, mądrzy inwestorzy nie przejmują sie takimi zjazdami i nie wyczekują od rana na forum jak pies pod płotem, by tylko ktos sie odezwał, by tylko nie popuscic zwieraczy ze strachu.

Jeszcze raz ci powtarzam, bo widze że zamilowanie do 15-letnich dziewczynek calkowicie odebralo ci zdolnosc czytania ze zrozumieniem - bialej gorączki dostajesz na samą myśl, że odkrylam twoje cudakowanie z podszywaniem sie pod lolitke15 i że sam sie do tego przyznales swoim kolejnym wpisem i teraz nie masz sie jak wykręcic, bo wszyscy to juz przeczytali i wszyscy już wiedzą, że masz jakies problemy egzystencjalne i rozladowujesz napiecie piszac co i raz pod innym nickiem.
    Ja wiem, że to masakrycznie boli, ale sam sobie zgotowales ten los i teraz masz. Nastepnym razem myśl przed wpisem a nie kombinuj po wpisie, bo tylko sie kompromitujesz.

O moje pieniądze sie nie martw. Certusem najeździlam się juz tyle razy, że wszystko to co ty utopiles w EKS ja już dawno mam tam zarobione. Może nawet kilkakrotnie.

Wiecej z toba nie dyskutuje. Jestem w szoku, że w ogole podjąłes temat szpilek! To był tylko haczyk, a ty sie dałes na to złowić.... Żaden normalny facet nie odpisałby o szpilkach! Ty naprawde masz coś nie tak z orientacją, ja pierdziule.....

Jednak pozostańmy w swoich swiatach. Ja w hetero, ty w ... niewiadomo.

Teraz doceniam, co znaczy być z moim prawdziwym 100% facetem. Ide go własnie docenić :)
    Dobranoc
    Ponadto sam juz sie motasz w swoich żalach - gdy na poczatku dyskusji odkryłam, że jestes lolitką15 (zarąbisty pomysł na nick, taki męski.. ;P), to sam sie przyznales że jestes mat-fiz-chemem. Oczywiscie wszystko dzieje sie dzisiaj, czyli w jednym i tym samym nr IP.

Cytuję dla DOWODU: "hm chciałem losowego nicka , a widze ze dałem niechcący takiego jak już jest . ok. sorry. jakie to ma znaczenie"

Zatem jak widzisz - twoim wlasnym wpisem udowodnilam ci, że jestes mat-fiz-chemem, bo sam sie do tego przyznales.

• Lolita - ty weź jakieś tabletki na zmarszczki Autor: ~mat-fiz-chem [89.74.107.*]
    bo robisz się straszna.

Szukaj jutro akcji wystawionych po 10 zł

Mam ich ciągle za mało
  • Re: Lolita - ty weź jakieś tabletki na zmarszczki Autor: ~dffafafs [89.76.220.*]
    ten babon winien widnieć przy definicji hasła 'klasyczny sfrustrowany babon' w słowniku ;)

NIESAMOWITE co to babsko wypisuje... i ile mu się chce

straszne przeżycia i emocje muszą nim targać
  • Re: Lolita - ty weź jakieś tabletki na zmarszczki Autor: ~narutek [212.191.74.*]
    obserwuje ją od jakiegoś czasu
    to schorowany egzemplarz
    nie ma co z nią gadać

traktować jak powietrze
    omijać
    i pozwolić żyć w jej świecie frustracji

wszyscy tu są zadowoleni tylko lolita i gienek jakoś nie lubią innych - tylko siebie

może to oni są dwoma IP w jednej osobie
  • Re: podobno jedyny pracownik ekioska Autor: ~jaracz [5.173.9.*]
    no
  • Re: podobno jedyny pracownik ekioska Autor: ~gienek [212.160.172.*]
    narutek, ty sie pjerdolnij mocno w czambuł__hehe
    to może zmądrzejesz__hehe
[x]
EKIOSK -4,52% 0,95 2025-10-10 15:16:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać