Tak tak, ulżyj sobie wspolczująca/smutna/rozżalona/przygnębiona goryczą menelskiej giełdy lolitko15 :D
Jakie szpilki lubisz ubierać? Ja mam czerwone. Lubisz czerwone? Czy wolisz klasyczne czarne? :D
Chodzisz tylko po domu czy jestes na tyle odważny/-a żeby pokazać się w nich swojemu chlopakowi moikikowi? :D
To, że w dzisiejszych czasach nie ogarniasz tematu przydzielania ci IP przez twojego operatora internetu, to sorry - nie mój problem. Ale troche siara....
Nie możesz zniesc, że odkrylam twój idiotyczny nick lolitka15 i że sam/-a sie do tego przyznałeś/-aś w tym wlasnie wątku. I nijak nie możesz sie z tego wywinąć, bo już to napisaleś/aś i wszyscy przeczytali. To musi naprawde boleś, współczuję....
Żale wylewasz, bo mogles/-aś sprzedać swoje 70-80 kilo papiera po 80 groszy a teraz jestes calym kapitalem w plecy.
Buhahahha!:D
Niestety synek/córciu, raz na wozie raz pod wozem. Ja konsekwentnie jak juz wczesniej pisalam (możesz sobie poszukac mego wpisu skoro jestes tak spragniony/-a DOWODÓW) regularnie jeżdzę Certusem, więc chwilowy spadek na EKS mnie tak nie jara jak to ma miejsce w twoim przypadku.
Mat-fiz-chem niestety utopil caly swoj kapital w EKS i jest w tym momencie w ciemnej d.... więc nawet nie stac go na drinka dla mnie. Nie mówiąc już o dosypce :D
Poszedł na darmowe mleko do stołówki razem z lolitką15, moikokiem i innymi cudacznymi obiektami. Pewnie nikt nie rozumie jego "preferencji" i tylko takie towarzystwo zostało frustratowi.
Skoro tym razem mnie pozdrawiasz (ah ta "męska" stanowczość i niezmienność zdania ;P) to ja tym razem nie pozdrawiam. Jestem w 100% hetero, przykro mi - nie moja bajka.