Klasyczny, ksiązkowy wrecz przyklad sfrustrowanego ynwestora, który zapakowal cały swoj kapital w jedną spólke, kupił akcje na górce i teraz ma pełne gacie ze strachu.
Kto dziś jako pierwszy odezwał sie na forum EKS, bo nie mogl wytrzymać nerwowo tych spadków? i to aż dwa posty jeden po drugim jako lolitka15? Kto siedział jak na szpilkach od rana bo cały kapitał giełdowy w jednym momencie o 50% stopnial?
Tak robia tylko dawcy kapitału, mądrzy inwestorzy nie przejmują sie takimi zjazdami i nie wyczekują od rana na forum jak pies pod płotem, by tylko ktos sie odezwał, by tylko nie popuscic zwieraczy ze strachu.
Jeszcze raz ci powtarzam, bo widze że zamilowanie do 15-letnich dziewczynek calkowicie odebralo ci zdolnosc czytania ze zrozumieniem - bialej gorączki dostajesz na samą myśl, że odkrylam twoje cudakowanie z podszywaniem sie pod lolitke15 i że sam sie do tego przyznales swoim kolejnym wpisem i teraz nie masz sie jak wykręcic, bo wszyscy to juz przeczytali i wszyscy już wiedzą, że masz jakies problemy egzystencjalne i rozladowujesz napiecie piszac co i raz pod innym nickiem.
Ja wiem, że to masakrycznie boli, ale sam sobie zgotowales ten los i teraz masz. Nastepnym razem myśl przed wpisem a nie kombinuj po wpisie, bo tylko sie kompromitujesz.
O moje pieniądze sie nie martw. Certusem najeździlam się juz tyle razy, że wszystko to co ty utopiles w EKS ja już dawno mam tam zarobione. Może nawet kilkakrotnie.
Wiecej z toba nie dyskutuje. Jestem w szoku, że w ogole podjąłes temat szpilek! To był tylko haczyk, a ty sie dałes na to złowić.... Żaden normalny facet nie odpisałby o szpilkach! Ty naprawde masz coś nie tak z orientacją, ja pierdziule.....
Jednak pozostańmy w swoich swiatach. Ja w hetero, ty w ... niewiadomo.
Teraz doceniam, co znaczy być z moim prawdziwym 100% facetem. Ide go własnie docenić :)
Dobranoc