Falenta sprzedaje, potrzebuje kasy na święta....a gruby jest z nim skłócony i celowo dołuje kurs co by mu dokopać. Tutaj inwestory można zapomnieć o wzrostach przez najbliższy rok. Chyba, że w Bumechu pójdzie dobrze, tzn. upłynnią trochę majątku, spłacą zobowiązania i pojawi się zyssssssskkkkkkkkkkkkkkkkk. Górnictwo to kanał i gruby się przeliczył z rentownością. A może w 2021r. wyprodukują słynny młyn???
Cisza w eterze, bo ZWG pewnie robi jakiś przekręt, zrobią emisję, ubiorą leszczynę i tak wyjdą na swoje hehehehe - kogo wpisy Ci to przypomina kolego? :)
Coś Ci się chyba pomyliło. Pytałem tylko skoro jest zgoda na połączenie, dlaczego nie podają terminu emisji akcji bumechu....na co czekają? Albo chcą wydymać z akcji drobnych, albo gruby ma wszystko w czapce.
Nie chodzi mi konkretnie o ten jeden post, ale z grubsza o całokształt Twoich wpisów na forum ZWG. Nie wiem czy jesteś blisko z firmą i masz pewne informacje, czy jesteś zwykłym akcjonariuszem jak ja i możesz tylko snuć przypuszczenia.
Zauważyliście, że Zdzisław ma już grubo ponad 10%.... Posiada na siebie akcje 5,59%, jak i na swoją spółkę w wysokości 4,99 % (swoją drogą ciekawa liczba - choć na walnym procentowy udział w głosowaniu przekroczył 5:)
P.S. "krul" wczoraj pisał o tym, że dostał info od Bukowczyka o wejściu na główny w styczniu 2015. Nie ma podstaw, żeby nie wierzyć, że rzeczywiście emisja będzie miała miejsce styczeń - luty 2015. Teraz święta i nowy rok, więc zastój...
Mam ich akcje i tyle. Spółka wydawała mi się mocna fundamentalnie, ale mitoman Sutkowski nie wzbudza już mojego zaufania i chyba nie tylko mojego. Wyniki miały być lepsze rok do roku dwucyfrowo (procenty). Niestety 3 kwartał minus. Wg mnie nadzieja w potencjale Bumechu. Tylko czy nie płonna? Potrzymam gniota ze 2 lata....i tyle w temacie.